cigancica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem si pa res čisto obdajna z nami! Saj tisti, ki nas poznajo vedo, da smo najboljši prijatelji in zavezniki v težkih trenutkih! Jaz pa sem večinoma obdana z vodo in zrakom! ja,sam, a ves....da kar se tice zaveznikov v tezkih trenutkih sem pa jaz bolj njim ,koz oni men.naj frendica recimo se ni pojavila kr neki cajta,pol ko ma probleme pa uleti objokana k meni,recimo...pa ostali me tud iscejo ,ko so najbolj v kurcu....razen sefice...ona je se najbolj tko zaprt clovek in zelo dojemljiva in tko res zna prisluhnit.drgacso pa meni v tezkih trenutkih redko skorpijoni ob strani.mogoce zato,ker jih niti ne iscem v takih trenutkih...ker raje sama s sabo resujem pa ponavadi jih tud kake ljubezenske avanture ali zgodbe tolk not potegnejo,da kr hitro pozabijo na vse frende in okolico ampak jst ne zamerim...itak se pokazejo ko majo frke,he he al pa ko zaljubljenost mine. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ali pa deluje Bik, kaj pa vem? Kje imaš kakega bika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, jaz imam potem zgleda boljše izkušnje! Je pa res odvisno od tega kje imaš asc. in luno. Sigurno je to! Ponavadi se name obračajo in prijateljice in prijatelji, ko imajo težave, je pa tudi res, da mi nekateri posrkajo vso energijo, ki jo imam in se potem počutim kot lupina. Nisem pa še nikoli pozabila na prijatelje zaradi česarkoli. So mi zelo pomembni v življenju! ja,je odvisno ,ja.....moja sefica je tud recimo tarca vseh moznih psihopatov in njihovih problemov ravno zato,ker poslusa...pol ma pa tolk teh pijavk okol,da se jih zlepa ne resi mi je vcasih prav smesno ,ker se nama obema to dogaja...sam jst odjebem,ko mi ze ful energije zacne pit,ona pa tezko odpravi.sej ,ce so frendi je to ze ok...sam ,kaj ko se najde kr en folk...ki se kr tko zacne praznit mimgrede....kr neki. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V ascendentu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Luna delaaaaaaa,da kr pečeeee! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 slišim ja , sosedov kuža laja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 skorpijoni ?? skorpijonke :OO!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ribe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>skorpijoni ?? skorpijonke :OO!: škorpjonke je bla ful nora ta luna u škorpjonu zdej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Veselo bo, ko bo sonce v dvojčku, takrat bo šele razmetavalo mojega škorpijona! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veselo bo, ko bo sonce v dvojčku, takrat bo šele razmetavalo mojega škorpijona! Pa mene (dvojcek asc. scorpio).U mami.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 kaj je sine? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa mene (dvojcek asc. scorpio).U mami.... Ja, ste pravi (p)tički! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Sej junija se ne bos mela sluzbe, ne?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 zakaj ne? me rabš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 No ja, al tebe al pa brom, neki od tega pa zagvisno!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mal mene ti manka ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Eno dobro prgisce tebe ja. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 kwa? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Sej sem se hecu... Na srcek sem mislu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veselo bo, ko bo sonce v dvojčku, takrat bo šele razmetavalo mojega škorpijona! Sej me že zdej mucica! Samson, sam prgišče pa bl težk, boš rabu kr obe roke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Sej sem reku ORENG prgisce. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kok si ti dobra. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hehehehehe,kt croissant! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.