Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,kt croissant! x:px  x:Dx  x;)x

No tok pa spet ne. Sam si pa res dobra. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Mal boljs k kruh, sam mal slabs k makovka. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>pol sm k sirova štručka xyesx

Sirova strucka. Al pa krof-sam ne un trojanski, od zmajckovega butika recimo. x:Dx

Frank Zappa

Tale baba je pa kar lustna.Tko od oka za zmajckov krof. x:Dx Al pa mogoce trojanski???Eh kvragu, naj bo.Sladka kot trojanski krofek!!

Frank Zappa

Uf mater ta decva je tut dobra.Pa kje si ti vse te muce poslikala.A si bla slucajn kdaj v Playboyevem dvorcu al kaj?? x^x

Frank Zappa

Nobena tvoja fotka ni normalna.Vse so :2src: :2src: :2src: :2src:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Tle si pa cute! x:Xx  :palec:

Kje pa naša škorpica ni kjut?? :2src: :2src: :2src: xsrcx x:Ix

.....Aiwa, ne vem, a sem ti rekla, kaj sem v dnevnik napisala tistih nekaj let nazaj, ko sva se spoznale.... pač da sem spoznala eno Aiwo, ki je poleg ene xy najlepše in najprijetnejše dekle vseh časov.... x:Ix x:Xx xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Love is in the air, tralalalalala.... x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kje pa naša škorpica ni kjut?? :2src:  :2src:  :2src:  xsrcx  x:Ix

.....Aiwa, ne vem, a sem ti rekla, kaj sem v dnevnik napisala tistih nekaj let nazaj, ko sva se spoznale.... pač da sem spoznala eno Aiwo, ki je poleg ene xy najlepše in najprijetnejše dekle vseh časov.... x:Ix  x:Xx  xsrcx

:2src: :2src: :2src: lepotička. x:Xx x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

• 2 weeks later...

Venera je tista, ki kaže, kakšne ženske iščeš.... x;)x ...torej škorpijonke... xcivx xsrcx ...Neptun pa nekako označuje področje, kjer so možne iluzije, zaslepljenost. :o|o: No, sej je še mnogo več, ti si kar sam poglej... x:)x

No če sem že ravno v tej temi, Pluton, vrh 8. hiše in Saturn v sco. x^x Sploh ni tko slabo, se mi zdi, težave sicer, ampak ok, kako bi pa bilo, če jih ne bi bilo... :eek: :inocent:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...