Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,kt croissant! No tok pa spet ne. Sam si pa res dobra. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kt kruh? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 a tok pa ne? valda da ne, če sm bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Mal boljs k kruh, sam mal slabs k makovka. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pol sm k sirova štručka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol sm k sirova štručka Sirova strucka. Al pa krof-sam ne un trojanski, od zmajckovega butika recimo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hehehehehe,sta smešna! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 da se mal nasmejimo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Tle si pa fejst,ti in tvoj smile Dej to raj u ikono, na ikoni zgledaš kt da si prežurala dve noči skupi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Tale baba je pa kar lustna.Tko od oka za zmajckov krof. Al pa mogoce trojanski???Eh kvragu, naj bo.Sladka kot trojanski krofek!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hehehehe... ne dam... osebna fotka je men ušeč... sam jo ne dam za ikono... ne pa ne. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Uf mater ta decva je tut dobra.Pa kje si ti vse te muce poslikala.A si bla slucajn kdaj v Playboyevem dvorcu al kaj?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 valda... jz sem skoz tm.. a ne veš? hodm jih na skrivaj slikat... da mam pol lahk take ikonce Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe... ne dam... osebna fotka je men ušeč... sam jo ne dam za ikono... ne pa ne. Pol pa bot skrokana! Kiss se beremo nasledn tork! Ciao! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pa sej sem zamenala... za eno k sm lih u auteku mojemu srčkanemu... če je kej bl normalna... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Nobena tvoja fotka ni normalna.Vse so Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 tko k tvoje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa sej sem zamenala... za eno k sm lih u auteku mojemu srčkanemu... če je kej bl normalna... Tle si pa cute! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tle si pa cute! Kje pa naša škorpica ni kjut?? .....Aiwa, ne vem, a sem ti rekla, kaj sem v dnevnik napisala tistih nekaj let nazaj, ko sva se spoznale.... pač da sem spoznala eno Aiwo, ki je poleg ene xy najlepše in najprijetnejše dekle vseh časov.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Love is in the air, tralalalalala.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ma sem uno spet zamenala za to k sem jo prej mela. k je ša najbal taka... nasmejana tko k sem skoz... razn kdr mi rožički nagajajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa naša škorpica ni kjut?? .....Aiwa, ne vem, a sem ti rekla, kaj sem v dnevnik napisala tistih nekaj let nazaj, ko sva se spoznale.... pač da sem spoznala eno Aiwo, ki je poleg ene xy najlepše in najprijetnejše dekle vseh časov.... lepotička. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 tenkju veri mač silvič. jutro tud teb... sej kje pa so rakci? tud nikjer kle okol vidla? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Venera je tista, ki kaže, kakšne ženske iščeš.... ...torej škorpijonke... ...Neptun pa nekako označuje področje, kjer so možne iluzije, zaslepljenost. No, sej je še mnogo več, ti si kar sam poglej... No če sem že ravno v tej temi, Pluton, vrh 8. hiše in Saturn v sco. Sploh ni tko slabo, se mi zdi, težave sicer, ampak ok, kako bi pa bilo, če jih ne bi bilo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ej fiši, od kod tebi ti podatki, kje je kaj pa te hiše? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.