Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Hm... mislim da so zate taprave ljubimke škorpijonke... mal sem že pozabla kako to gre... pri ženskah gledaš Marsa, pri moških Venero... in ne da si Venera, ampak imaš Venero v sco... x;)x x:Dx ...potem gledaš tudi descendent (hehe, kaj maš že ti, devico v asc, ne.... pol maš v desc ribce xcivx x:px x;)x x:Dx )...pa vrh pete tudi govori o tebi ljubih ženskah. x:)x

...hehe, moj Mars v ovnu, jaz že vem... :vragec: x:Dx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

x;)x maš prav...reeeeeeeees je huuuuuuudo, kaj pa ti tu delaš...Danes je ta prav dan za učit,mraz in brezsončje...alo., alo gemo pod streho dat še te tri izpite....

x:Dx x:Dx x:Dx

lakonamadrugeganjat.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: ne klič hudiča, še prerad sam pride....

škorpija.press na broju x:Dx  x;)x

haha, sem vedla!! x^x :palec:

da ma tak nacin lohk sam sco!

nisem te pa hotla zaslisevat. :inocent:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj ga se jaz ne morem skrit, pa sploh nisem! x:Dx x:o)x

Pridem v chat kot neskodljiva ***, domaca in vsa prijazna... kaj da sem? skorpijon (by Free, ko se se nismo poznali)... se hecam 1x drugic in padem not kot tipcek, ne spomnim se s cim, z necim ful of ampak smesnim... pa dve bejbi not pa se mal zadebatiramo, pa ena vprasa - kaj pa si (po hor.), pa glih gruntam, a cem do konca blefirat in rect lev, kozorog al kaj tacga, al se pac hecat in rect kar svoje polozaje ne glede na nick... pa pravi druga, pa kaj sprasujes, saj vidis, da je sco, saj ze z nickom provocira!! :D :D

Padem na forum kot marsa - skorpijon!, padem kot ***, 'ne bo men kar vsaka baba pamet solila, pa aha, skorpijonke, shtala, negativne izkusnje' (by Direktor x;)x xDDx)... pa b nisem rekla o kakih skorpijonih..,.

pa... vsa gibljiva in ribja, nezna, plesem... pade do mene en tip, 'a si sco'?

haha, 1x je prisel Varnja vardjan do mene v disku in me vprasal - 'a si ti tud skorpijon'? x:Dx x:Dx

Tko da... :P se ce ga nimas, ga ne mores skrit. x:o)x

kaj sele ce ga mas. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kva pa ce mas venero v dvojckih desc. pa v biku??Pol je moja idealna zenska krava na kvadrat??? x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

po mojih izkusnjah varianta partner - dsc - sploh ne dela.

bolj 'dela' hisa sama, recimo ce je kaj not, kaj pocne vladar, kaksni so kaj aspekti na tele in tko... sam podatek kao dsc in zdaj smo dbest partnerji, pa ne dela.

meni ne. pa imam hjudz bazo.

Picasso

Sedma hisa se zacne na cca. 20 st. bika, nadaljuje v dvojckih..do 20 st., venera je na 21 st. dvojckov v konj. s soncem na 27 st. dvojckov(oboje 8. hisa).Venera tvori kvadrat s konjunkcijo saturn-mars(devica) in opozicijo z neptunom konec prve hise v strelcu. Je pa venera tut v trikotniku s plutonom(vladar mojga podznamenja).

In idealna zenska zame bi bila??? Verjetn nobena, ker se vidi da sem sam zelooo dalec od idealnega moskega za kerokoli. A ne???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sam najblizje je vseen verjetn skorpijonka, glede na hiso venere in trikotnik s plutonom, ne???

Frank Zappa

joj... sama se izogibam... temu.., recimo primerjalcev ne maram delat.. tud zarad tega..

to je vse tko specificno... lohk se v nicemer kao ne ujemas na prvi pogled, pa imas *posredno* totalno povezavo... al pa cvore, karmicne razne zadeve, druge scene...

v primerjalcih pa se pac analizira in vse vzame v postev... to ne more delat.

vsak *primer* je specificen, poseben..

Recimo -kako naj ti recem- rabis to ali ono?

a naj odprem zenitno posvetovalnico?

kajti, ti rabis recimo eno bejbo, ki mora imet recimo - venero v devici, sicer je fajn da ma mal strelca, kaj v sco, vendar da ni nujno sco ali bik (ker si ti ipak dvojcek pa se devica, se pravi merkur, na poti stalno, sco pa je bolj usidran) - ceprav se privlacte.

Po mojem zate mora met kaj ognja... strelca, leva... al pa vsaj jupiter potenten, 5. in tud 6. hiso...

tko je treba to obravnavat oz. razlicni so nacini, na katere *je treba* to obravnavat.

najboljs pa je itak, da obravnavamo kar lepo sebe... pa partnerja... med sabo se pa itak zlijemo, ce smo za skupaj - in zakaj rabimo sploh to?

to nas sam obremeni - ker CIST V VSEH TOCKAH ni sans, da bi se s komerkoli ujemali...

In ti ko beres, recimo tole interpretacijo, analizo, srkas vase VSE, vse pijes...

Tako najpomembnejse kot tudi ono nepomembno, ki se morda sploh ne bo manifestiralo... a ti si zarad podatka, ki ga ves (sploh ce si devica oz. imas mocno) vkodiras tole... ne mores vec *brez tega* razmisljat... ta podatek pac tud obravnavas... a morda je cist brezvezen, ti pa mu pripisujes enak pomen, kot onemu D.

Ce sam analiziramo... ker pa moramo hkrati potegniti se sintezo, je torej brez veze... ker ta pa pride ali kot impulz, ali kot vedenje, ko se oddaljis ali pa pac na sto drugih nacinov.

point pa je, da teh nacinov tud z astrologijo ne mores cist opredelit, ujet...

Ker si izvzel srce...

ker mas matematiko, intuicijo, vse... svet, vesolje..

sam tebe -sploh tu- zanima srce. po mojem vsaj oz. jaz si to tko predstavljam.

Ce pa hoces um, si izberi devico/dvojcek/sco/vodnar.

Al pa ce hoces sex, si izber bik/sco/ribi/lev. ...

ce pa hoces srce, pa srce samo NATANCNO ve. xyesx In to brez analiz in razpredelnic. xyesx x8Dx

Picasso

Mas prav.A pravis da bi se v sexu ujemal z ribami???

Z ribami se pa jaz ne ujamem cist nikjer, to je najbolj nekompatibilno znamenje zame...(OK klele res ne morem mimo te "kode" ker je foter riba pa se merkur in venero ma v ribah, sam sem se res trudu z ostalimi ribami dober odnos vzpostavt-pa se nikol ne izzide)

Si pa drgac zadela za sex lev, sco.

Mind vodnar, devica, dvojcek.. se kar strinjam.

Se pa trudim bit neobremenjen z znamenji, ko spoznavam nove ljudi.

Frank Zappa

(popravljeno)

pozdravljeni,

se javlja še ena škorpijonka, tud v asc. škorpijon. Sem nova tle in se kar mal čudim vsemu, do sedaj se sploh nisem kaj dosti ukvarjala z astrologijo... Vidim, da bom veliko novega zvedela x;)x

Popravljeno -> tjama

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Dobrodosla na forumu. :8):

Jah ziher bos dost novga zvedla, jaz do cca. mesca nazaj nism vedu kaj sem po ascendentu... sej ne da bi zdaj raztural...samo vsaj vem za vse planete kje jih mam pa v kakih aspektih in zdaj raziskujem naprej... materiala za prestudirat je ogromn... sam v forum astrologija gres in mas ze tam 18 strani tem... :palec:

Frank Zappa

x;)x :2src: ti si ta pravi, temu se reče brezpogojna ljubezen...rad me maš pa čist vse glih ti je če sem kameleon, riba,rak,bik al pa škorpijon x:Dx x:Dx x;)x

x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

A je kaj cudnega... pri takem spolnem nagonu. x:Dx :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...