El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Haha triple... ti si zmeraj tista dodatna vrsta, k hitro pokasira kšno če je le hud dan ujej morem it... da ne bom preveč zraven tebe, en tsunami gre... wačout Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 V tej temi pa se nisem bla. Ja kaj cmo vse tud ne mormo pregledat. Ja tud jaz skorpijon. Pikam pa bolj poredko, sam takrat ko pa ze, pa ornk. Ampak smo pa tudi zelo fajn ljudje. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 jaz sem tudi en mali nedolžen škorpijonček, sonce in luna škorpijon, ascendent pa levinja, ampak nisem čist zihr,da total vse za škorpijone dvojno velja tudi zame Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 hehehe... bo držal. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ko najmanj pričakuješ, te zbodnejo ----> škorpijoni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ...seveda....samo imajo razlog.... ne vem če grejo kdaj brez močnega razloga.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 sej je drugih dost... celo morje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...seveda....samo imajo razlog.... ne vem če grejo kdaj brez močnega razloga.... aja, jah strelčki pa smo bolj pametni, modri... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 pa večina jih leta iz cveta na cvet.... še na enmu ne pristanejo majo že druzga ogledanga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe <{POST_SNAPBACK}>pa večina jih leta iz cveta na cvet.... še na enmu ne pristanejo majo že druzga ogledangahalo :!: :?: Jaz že ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, jah strelčki pa smo bolj pametni, modri... WTF, kaj ma pa to veze zravn? Sam pravim, da če te sco piči, si si v njegovih očeh deffo zaslužil. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>halo :!: :?: Jaz že ne verjamem. sej enga tazga strelčka še poznam. sam večina.... pa ni takih k ti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>WTF, kaj ma pa to veze zravn? Sam pravim, da če te sco piči, si si v njegovih očeh deffo zaslužil.jah, al pa tudi ne. Škorpijon ne piči vedno z razlogom Sam to zgleda da delajo sam moški <{POST_SNAPBACK}> verjamem. sej enga tazga strelčka še poznam. sam večina.... pa ni takih k ti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 no no Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa večina jih leta iz cveta na cvet.... še na enmu ne pristanejo majo že druzga ogledangakaj to velja tud za ženske Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj to velja tud za ženske Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jz mam pa zelooooooo rada škorpijone in škorpijonke. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jaz tudi vem kaj je dobro Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jaz mam tud rada škorpijone in škorpionke. Niso tako medli in kar rečejo, vedno izpeljejo. Fer do konca, pa zelo lojalni prijatelji. Če si ti do njih lojalen, lahko kadarkoli nanje računaš. Naši Marsovi sorodniki pač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Men so tut sco blizu...pa saj to skoraj moram rečt, ane... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ja joj saj ne da bi imel kaj proti njim, samo tak, odvisno od človeka, če pogledaš conteso ona je fajn, pa triple x je tudi še, samo ne pa nekateri "pametnjakoviči" ki jiih je polno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jaz mam tudi rada škorpijone.... Majo tist edge ki ga meni manjka... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, jah strelčki pa smo bolj pametni, modri... Strelcki radi streljajo tja v 3 dni, skorpijoni picijo kadar ne gre drugace. Podpis: "eden od tistih pametnjakovicev, ki jih je polno" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam tudi rada škorpijone.... Majo tist edge ki ga meni manjka... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Pa se Aiwika je skorpijon...le kako lahko kdo ne mara skorpijonov??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.