free 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 hm, niti ne no... vsaj take poznam, ki ne spelejo... recimo take, ki majo dvojcka v ASC in pa devico, ki komlicira. -----------Jaz mam tud rada škorpijone in škorpionke. Niso tako medli in kar rečejo, vedno izpeljejo. Fer do konca, pa zelo lojalni prijatelji. Če si ti do njih lojalen, lahko kadarkoli nanje računaš. Naši Marsovi sorodniki pač! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 cist na easy!! sam priznam pa, da jih mam kdaj pa kdaj rat sploh ap ze ceu lajf, se same skorpije name limajo; al pa jaz na njih pravzaprav skos no... ocitno mamo kej izmenat .. ------------..le kako lahko kdo ne mara skorpijonov??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hm, niti ne no... vsaj take poznam, ki ne spelejo... recimo take, ki majo dvojcka v ASC in pa devico, ki komlicira. quote] Ha,ha-tale je pa moj combo.Sam sun pa asc. ma zamenjan. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa se Aiwika je skorpijon...le kako lahko kdo ne mara skorpijonov??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja joj saj ne da bi imel kaj proti njim, samo tak, odvisno od človeka, če pogledaš conteso ona je fajn, pa triple x je tudi še Mi smo zakon, rulamo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>res plodna debata se kr cedi A rabš slinček? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi smo zakon, rulamo! samo nekateri Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a jih ti deliš?tvoj je verjetn že čist premočen čist škorpijonsko , ane?pa še lajtunga taaaaaaaka eh, zaj bo spet nekaj čist mim privleko Tud tvoja ni ravn za vikat! (lajtunga) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Sonce in Luna,Domicil Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ascendent, Mars, Saturn, Pluton... pa bojda seksam tud kt škorpijon... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ascendent, Mars, Saturn, Pluton... pa bojda seksam tud kt škorpijon... Ne vem. Še nisem probala. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ja, pa probi ne! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ke rulate?? ----------...in res je - rulamo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem. Še nisem probala. js tud že dolgo nisem škorpijonke.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> js tud že dolgo nisem škorpijonke.... Jaz tud nisem...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz tud nisem...! sicer pa škorpije se prec pogreša tko da kerikoli čas bi se štelo že dolgo... predolgo.... kaj santos greva lovit škorpice? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer pa škorpije se prec pogreša tko da kerikoli čas bi se štelo že dolgo... predolgo.... kaj santos greva lovit škorpice? Bi prav sedla ena Škorpica...danes sem Sam jih poznam zelo malo...in dvomim, da mi bodo to night križale pot...!? Upajmo dobro...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Hja js sem trenutno čist na drugmu koncu zodiaka... kdo ve tja prot sredini jeseni... ko bo sonček privabil škorpijonke na plan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jih je že! Oho! Tole se pa lahko nevarno konča (zate, Mick) Le pazi, kako steguješ tačke. Škorpije niso ženske , ki bi padle že prvo noč... je treba vložit kar nekaj energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 pa zgleda da na besedah in samopovelicevanju tut! no, ja, mene se nbena skorpija ni prepricala.. da res (valda da ne... ha haah haa )------------povsod rulamo, v postli pa definitivno!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer pa škorpije se prec pogreša tko da kerikoli čas bi se štelo že dolgo... predolgo.... kaj santos greva lovit škorpice?hihihihi <{POST_SNAPBACK}>jaz pa...nisi nič zamudil, razen težav hahahahahaaaa <{POST_SNAPBACK}>no, ja, mene se nbena skorpija ni prepricala.. da res ------------itaq d ne, k se nis pustu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Sam škorpje pa to... to se nkol ne konča dobro... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakor za koga! čist res. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakor za koga! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.