child 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 če kdo ve kakšne so značilnostimam..mars,saturn in pluton v škorpijonu kaj bi to pomenil? se sploh ne znajdm v teh planetih pa aspektihneki se trudm študirat pa gre bl počas vse skup Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 sm vidla da si ti tud v krizi non-stopja sj si bogi notmle robčk uzem pa si smrkl obriš Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Tukaj je dost tipov, ki rabjo robčke in to une A4 format! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 (Aha, kot vidim, še Samson23 manjka pa bo kar tuki nadaljevanje od une poplave seksa tamle pri Strelcih pa Ribah.) :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ma polno te sare... -----------Ne vem kakšne škorpijone ti poznaš Free? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Kva se tle fajtate al kej druzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>(Aha, kot vidim, še Samson23 manjka pa bo kar tuki nadaljevanje od une poplave seksa tamle pri Strelcih pa Ribah.) :xx!: :xx!:Aha, tut brez Samsona23 gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Mimogrede, verjetno ne paše v to temo, al pa.... zanima me škorpijonsko mnenje o Vodnarjih Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 A si ga vidu, bobnar? Zdej s pa dubu po p.... Zdej pa konc debate! Zakaj? K sm JST tko rekla! :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A greva na pir? Šuti kura Kura te bo prtegnla 2x! Pa ne, da si zamenjal predmet stvojega poželenja, Mick-a, in začel po men pluvat? Pa sej ne bom preživela tvoje kritike....se grem kr ustrelt! Zbogom svet! :xx!: :lol: BEDAK!!!!! Ful sm dobre volje drgač...tko da ne morš uničt tega! Bla, bla, bla, bla..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Aha, tut brez Samsona23 gre. Dal me neko trazio....??? Vse sami stari znanci...domala vsi pijanci, boemi, hazarderji, ljubimci in BLEFERJI... vsak dan ob istem sanku... Dejmo bojsi dost je tega... RES!! Vas vse povabim na en pir pa da se tam pomente/pomenmo, ker to je slo res predalec!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dal me neko trazio....??? Vse sami stari znanci...domala vsi pijanci, boemi, hazarderji, ljubimci in BLEFERJI... vsak dan ob istem sanku... Dejmo bojsi dost je tega... RES!! Vas vse povabim na en pir pa da se tam pomente/pomenmo, ker to je slo res predalec!! TO je beseda.taka fina - moškakam pa gremo na pir? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 kam pa gremo na pir? ..tamo gdje je sve po mom... hec!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mimogrede, verjetno ne paše v to temo, al pa.... zanima me škorpijonsko mnenje o Vodnarjih ni preveč dobro..pač... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Mojima dvema škorpijončkoma enga . Ostalim pa po Kjeeee steee? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Evo me! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 'ako ga pogresno shvate, on ne zeli to da ispravlja.'(*citat, ki sem ga nekje prebrala o skorpijonih, pa mi je kar skor med najljubsimi oz. najresnicnejsimi) * 'Pravi' Skorpijon pa bi na taksnole cveketanje pa do stropa skakanje pa 'duhovicenje' itd. v tejle temi gledal s prezirom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 zgornji citat me pa na mojo malo spominja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ja saj... mene tud na marsikaj/koga...zato pa pravim da je resnicen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 men se pa ne zdi, al pa ce ze, zlo malo resnicen. jst bi prej reku, da bojo skorpije vse nardile, sam da jih bodo mel radi v tisga k se zapicjo, ker ponavad k se zapicjo se ornk zapicjo, pa ceprou drgac ka raki recimo, k so tut voda, in spet durgace kot ribe, k so tut vode sploh so vsi trije mal prevec custveni, ceprou to skorpije se najboljs skrivajo, ali pa pac le ta izrazajo vsak izmed njih na njim znacilen nacin. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 jaz sem bikica ampak v sexu so se najbolj odrezal do zdej škorpijoni sama strast akcija najbolši ljubimci od vseh znamenj preverjeno Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Jaz sem pa škorpijonka, pa do zdej gre največja pohvala bikom v seksu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 pr men pa skorpijoni, saj sem ziher ze napisala 100x.biki tud ok, pa raki tud dbest. pa ribe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.