Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jaz sem bikica ampak v sexu so se najbolj odrezal do zdej škorpijoni x:px sama strast x:px  akcija :vio:  najbolši ljubimci od vseh znamenj x;)x preverjeno x^x

Jaz sem pa škorpijonka, pa do zdej gre največja pohvala bikom v seksu!  x:Dx

Nasprotja se privlacijo... sam kako, da mene strelke ne rajcajo(sonce dvojck)... niti bikice(asc. sco.)... ampak predvsem levinje(zgleda da un uran tok seka)...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: ne nisem ponesreči, ampak dr.Rugelj ne paše pod to temo x;)x

lia kolk časa si pa ti že na suhem x?x pomoje že več ne veš o čem trapaš ker dr. Ruglju prepoveduješ vstop k tej temi :eek: pomoje bi bla ti dober pacient :eek: x:Dx al pa maš že vse zarašeno tam nek dalečččč x;)x x:Dx :vragec:

sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

si kar si in takšna si odlična in takšno te imajo radi....

:vragec: kr na nočno omarco si te naj postavijo, res si :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 4 weeks later...

Jaz imam tudi luno v Škorpijonu. Dosti zanimivo to izgleda. Navzven hladna, skontrolirana Devica, not pa morje čustvovanja. Potem so pa ljudje po navadi šokirani, ko se začnejo pogovarjati z mano. Da sem full cool. :2src:

Seveda pa ima to tudi svoje slabosti. V poslu zelo čustveno odreagiram, če kaj ni tako kot si zamislim. Potem so pa problemi. :vragec:

Vi škorpije oz. z luno v njem ali je pri vas tudi tako? Jaz opažam, da se moj srd najraje zlije na tiste, ki imajo luno v raku. To je ratalo že kar pravilo. Pa ne vem kako to.

Kako čemo? Lako čemo.

Tole tvoje "zlivanje srda na v glavnem Rake" ne diši nič kaj po Škorpijonu.

Ker - za razliko od Strelca, ki takrat, ko ga nekdo vzburi (recimo "razpizdi", da ne bo nesporazumov), strelja vsepovsod okoli sebe, kamor pač pade, "pol je pa bolš" - Škorpijon VEDNO piči samo tistega, ki ga je prizadel. NATANČNO TISTEGA. Ne pa "nekoga z Luno tam in tam". To je njegova narava.

Da torej od tebe "fašejo" predvsem "tisti, ki imajo Luno v Raku", me bolj asociira na Devico v tebi. Ta je vedno vsaj malo preračunljiva. Tudi čustveno. Tako jih "faše" tisti, ki jih lahko, oziroma tisti, za katerega "čutiš", da si mu kos - kamor ljudje z Luno v Raku definitivno spadajo.

In od Škorpijona imaš tu samo "ne morem si kaj, da ga ne bi ..." in nič več. No ja, tudi to, da nekdo pač mora "fasati", anede. (Z Luno v Kozorogu ne bi nihče fasal, samo potlačila bi, na primer.)

Razmisli malo o tem.

x;)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Škorpijon VEDNO piči samo tistega, ki ga je prizadel. NATANČNO TISTEGA. Ne pa "nekoga z Luno tam in tam". To je njegova narava.

Res je x:o)x Dobijo nazaj točno tisto, kar so sami iskali x:px Ponavadi pa v dvojni meri x;)x Do prijaznih sem še 2x bolj prijazna, do zlobnih pa še 4x bolj zlobna (čeprav si ne želim biti) :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Tole tvoje "zlivanje srda na v glavnem Rake" ne diši nič kaj po Škorpijonu.

Ker - za razliko od Strelca, ki takrat, ko ga nekdo vzburi (recimo "razpizdi", da ne bo nesporazumov), strelja vsepovsod okoli sebe, kamor pač pade, "pol je pa bolš" - Škorpijon VEDNO piči samo tistega, ki ga je prizadel. NATANČNO TISTEGA. Ne pa "nekoga z Luno tam in tam". To je njegova narava.

Da torej od tebe "fašejo" predvsem "tisti, ki imajo Luno v Raku", me bolj asociira na Devico v tebi. Ta je vedno vsaj malo preračunljiva. Tudi čustveno. Tako jih "faše" tisti, ki jih lahko, oziroma tisti, za katerega "čutiš", da si mu kos - kamor ljudje z Luno v Raku definitivno spadajo.

In od Škorpijona imaš tu samo "ne morem si kaj, da ga ne bi ..." in nič več. No ja, tudi to, da nekdo pač mora "fasati", anede. (Z Luno v Kozorogu ne bi nihče fasal, samo potlačila bi, na primer.)

Razmisli malo o tem.

x;)x  x:)x

bern, kako se pa odziva sco z luno v dvojčkih v takem primeru, naprimer?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

luna v sco se obnasa CIST drugac kot sonce al pa asc v sco...

se bolj drugac kot pa pri ostalih znakih je to pri sco vidno.

cist druge vibre....

Imam same sco ze ves lajf okol sebe in ogromno folka z luno v sco poznam in je to ratal totalno pravilo (ki se je se potrdilo z opazovanjem teh polozajev pri forumovcih).

se pa strinjam z Bernom, jasno da picis ali ONEGA konkretnega, ali pa pac prvega ki se pojavi v blizini... ;) :P

sam jaz nimam lune v sco. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha, dober primer...

kdo misli joj kar dvojno, veckrat se pa izostri potem v ta tretjega.... torej v teh primerih navadno najbolj seka ven ascendent (morda ne po videzu, pac pa osebnostno) - kadar sta sonce in luna v istem znamenju.

to 'podpirajo' tudi arabske tocke, saj je v tem primeru (ce sta dovolj blizu) duh v znamenju, kjer je asc.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hojla,

jaz pa imam zanimivo izkusnjo..sem sonce sco, luna oven in asc strelec, pa sem bila v mladostnih ( beri norih x8Dx ) letih mascevalna, kot le kaj...mascevanje na tisoc in en nacin...potem pa sem scasoma in skozi nekaj mocnih prebojev energije , ki so bili vcasih skoraj nevzdrzni ( kako bi me pa kosmos drugace " prizemljil " x;)x :vragec: ) postala taksna , kot sem danes...namrec, ne zmorem vec mascevalnih custev, kot nekoc.Mascevanje kot tako, mi je skoraj neznano.SEm sicer za pravico, ki jo tudi branim.Ampak to, kot sem delala nekoc, da sem sla spat, pa sem se prej pol ure mlela, kako se bom nekomu mascevala, tega pa danes vec ni.. x:)x ...

a je to " normalno " xrolleyesx ...poznavalci znamenj, prosim za komentar..

Prijazen pozdrav,

Mojca

Tipka, pri tebi je to logicno in normalno, strelec in oven sta prepovrsna in prehitra, da bi se ukvarjala s cim tako poglobljenim in vztrajnim kot je mascevanje (sploh pa se vcasih znak asc kasneje nbolj 'uveljavi').

poleg tega pa (to smo ze veckrat omenili) nekateri ostajajo skoz nekako v 'srednjih tipih', ko pa zrastes v 'visjega', pa to pomeni, da si se jasno naucil necesa in slabe lastnosti dolocenega znaka transformiral v dobre.

tako je plutonovec celo znan po tem, da ko osvoji (ce 'prezivi' vse vmes) toleranco, da je to med najvisjimi tolerancami - ravno zato ker ima to izkusnjo, je imel to lastnost, POZNA to - a je transformiral energijo. xyesx

Pro Kozorogu pa gre to ze tezje (konkretno pri mascevanju).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Tipka, pri tebi je to logicno in normalno, strelec in oven sta prepovrsna in prehitra, da bi se ukvarjala s cim tako poglobljenim in vztrajnim kot je mascevanje (sploh pa se vcasih znak asc kasneje nbolj 'uveljavi').

poleg tega pa (to smo ze veckrat omenili) nekateri ostajajo skoz nekako v 'srednjih tipih', ko pa zrastes v 'visjega', pa to pomeni, da si se jasno naucil necesa in slabe lastnosti dolocenega znaka transformiral v dobre.

tako je plutonovec celo znan po tem, da ko osvoji (ce 'prezivi' vse vmes) toleranco, da je to med najvisjimi tolerancami - ravno zato ker ima to izkusnjo, je imel to lastnost, POZNA to - a je transformiral energijo. xyesx

Pro Kozorogu pa gre to ze tezje (konkretno pri mascevanju).

Marsa, hvala za pojasnilo...res qul, da sem vse " prezivela " in se danes ( neskoncno ) tolerantna... xDDx , jaz pa sem mislila, da je z mano kaj narobe :o|o: , da mi je sco usel x:Dx

Mojca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...