Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 he he...sco imaš ...in ti ne more uit...je neozdravljivo ...je pa to itak močen znak transformacije in s tem tud edina pot.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 ..sem sonce sco, luna oven in asc strelec, pa sem bila v mladostnih ( beri norih ) letih mascevalna, kot le kaj...mascevanje na tisoc in en nacin..."Sonce sco in asc strelec" dajeta Sonce v 12. (nemočno in obenem zakrito) hišo, odtod maščevačnost in seveda naklepanje. Samo z Luno v Ovnu te je od naklepa do takrat, ko si imela možnost za udejanjenje, že minilo ... (ASC v SC mi ne da miru, da ne bi pripomnil nekaj o osebi, ki ima Luno v SC in obenem v 12. hiši in ki bi danes na položaju morala pokazati najbolje, kar se iz takih potencialov pokazati da, a se možakar prav hudo izgublja prav - v maščevalnosti, iz katere ne more ... Škoda zapravljenega ugleda - in mandata. :xx!: ) Zelo lep in poučen primer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>bern, kako se pa odziva sco z luno v dvojčkih v takem primeru, naprimer?Kaj pa počne ženska (predvidevam, da gre za žensko, anede?) z Luno v Dvojčkih? V glavnem, anede ... (Kao "povem ti kok te bom piču ... ") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 ...se pa strinjam z Bernom, jasno da picis ali ONEGA konkretnega, ali pa pac prvega ki se pojavi v blizini... ...Če ne zameriš ravno, se midva tukaj nekaj narobe (mimo) strinjava. Če pičiš "onega konkretnega", je to Škorpijonova narava, če pa pičiš "prvega, ki pride mimo", je pa Strelčeva. Ravno v tem je tudi poanta. Ker pri Strelcu lahko naletiš na to, da jih fašeš čisto po krivem oziroma slučajno, pri Škorpijonu pa niti slučajno ne. Če jih dobiš od Škorpijona, se samo ustavi in pomisli, s čim si si to zaslužil. Ker si si definitivno, samo mogoče ne veš, za kaj. Če pa Škorpijon pika kartjavendan, mora imeti pa kaj Strelčevega v sebi. (Kar, astrološko vzeto) ni niti tako nenavadno, saj sta Merkur in Venera vedno zelo blizu Soncu (torej tudi kadar je v Strelcu, pa tudi Luna je vsak mesec dva in pol dneva v Strelcu, anede?) Tako da ne mešati principov med seboj, saj s tem nikoli ne boste spoznali, kdo je kdo oziroma od koga je kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Vseen tko mislim, nima sam strelc impulzivnosti, ceprav je res da vsevprek seka... govorim o nakopiceni jezi recimo, ki nima zveze s strelcem.....skorpijon so izbruhi.... torej, namesto da popikam mitjo (luna v raku ), picim tima (luna v biku muljenje pol do nezavesti )...tko sem mislila.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa počne ženska (predvidevam, da gre za žensko, anede?) z Luno v Dvojčkih? V glavnem, anede ... (Kao "povem ti kok te bom piču ... ") joj bern, ti to tolk dobro napišeš ...kratko in jedrnato in vse je notr thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vseen tko mislim, nima sam strelc impulzivnosti, ceprav je res da vsevprek seka... govorim o nakopiceni jezi recimo, ki nima zveze s strelcem.....skorpijon so izbruhi.... torej, namesto da popikam mitjo (luna v raku ), picim tima (luna v biku muljenje pol do nezavesti )...tko sem mislila.... Aha, okej, jasno mi je. Ampak če je Mitja slučajno Škorpijon anede, potem je boljše piknit kaj ali koga drugega, ker drugače ne veš, kaj bo iz tega al kva. Včas se splača bit tut škorpjon. Pol te pa ne piknejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 vcas pa res... sam ves kva je - tim ma sonce na mojem marsu (da ne govorimo o plutonu na mojem ascendentu ). *in ves kako sem rodila? tko da mi je ena bejba -pac babica al sestra- skocila na trebuh in to je blo to - po urah rojevanja, ko so rekl dosta vise , no ze ta podatek lohk 'zadosti' tej konjunkciji najini, SAM!!!!!bejba (ta bejba) je Oven!!!!!!!!!!!!!!!!a ni nad!!! (to sem se jasno vse pozanimala na licu mesta... kaj je kdo in to) no in zarad tega sva si res dostkrat v laseh s tamalim.v momentu ogenj pr bajt. docim midva z mitjo mava pa res bolj skorpijonske... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 ... aha, takele JOJ, TOK TE MAM RAD DE TE KAR PIKAM PA MAL MRCVARIM anede? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>... aha, takele JOJ, TOK TE MAM RAD DE TE KAR PIKAM PA MAL MRCVARIM anede? uh tele sem pa jaz mela ful...pa krute (prav svinjske), neke 'teste' kao... ogabna sem znala bit tud...ne sam oster, pac pa strupen jezik... kar vpras mojo mamo, boga... pa pac... se kdo bi imel lohk kaksen komentar... sam, neverjetno, smo frendi vecinoma kar z vsemi temi, ipak....mam plemenite frende. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Na žalost imam izkušnje s samimi Škorpijoni, ki kradejo, varajo, so brezobzirni, "pametni" in ne pustijo do besede in ne pustijo nobenemu njegov prav. Ampak vprašanje, kaj so ti osebki po podznaku itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Da malo osvežimo temo, ke se samo eni in isti znaki stalno vrtijo tod okoli, nekdaj neizogibni Škorpijoni pa čisto v pozabi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da malo osvežimo temo, ke se samo eni in isti znaki stalno vrtijo tod okoli, nekdaj neizogibni Škorpijoni pa čisto v pozabi ... Kok je lep!! buci buci...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 hmm.. sem sla gledat kaj mam jaz v Skorpijonu, ko se nekaj pritozujem nad njimi tam v Levih.. Uran, Lilit, 2. hisa... karkol ze to pomen Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 wow bern, (*tale sco je pa debelajs, asc bik al pa kaj tacga. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 uau, bern!tale je pa ko da bi bil dobro pitan mislim, ogromen...! lep Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 bern kolk je lep Asc v biku Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Hm, ne vem ali slika laže ali kaj, niti ni bil tako hud, sploh je pa lastnik hiše tam doli rekel, da niso strupeni, da te piči malo bolj kot komar. Sicer tega nisem probal, sem ga pa brez nekega velikega nasilja sklatil na tla, ga jadrno zašaflal na časopis in lepo odnesel do dvoriščnega zidu ter ga spustil čez v grozdje, naj si išče hrano tam, ker pri meni ni imel kaj dobiti. ASC v Biku? Hm, verjetno res, ker ni nič kaj zganjal, ampak je samo kul počakal, da mine. Nisem mu pa dobro pogledal v učke, da bi videl, kakšne barve oči ima - po tem bi lahko bolj sklepal ... Velik? Nekako šest ali sedem cm, nič hudega torej, res pa je, da nisem imel niti čas niti volje postavljati zraven njega kako merilo ali mobi, da bi se videla velikost. Dokler je še pod kotrolo, dajmo mi to čimprej ... Kar v redu nam je popestril dan ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sem ga pa brez nekega velikega nasilja sklatil na tla, ga jadrno zašaflal na časopis in lepo odnesel do dvoriščnega zidu ter ga spustil čez v grozdje, naj si išče hrano tam, ker pri meni ni imel kaj dobiti. ASC v Biku? Hm, verjetno res, ker ni nič kaj zganjal, ampak je samo kul počakal, da mine. Velik? Nekako šest ali sedem cm, nič hudega torej ... ja no, to je kar velik, ipak, vecji kot 'moj' s korcule (ki sem ga tud v tej temi objavila, moj ni bil bik asc stoposto, suhcen in ves pisan. ) in v bistvu cist drugacen.tale tvoj je tak bolj... barochen. a ni fajn dozivetje tole? pa ve on, kam mora it. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Marsa eno vprašanje kako gresta skupaj dva škorpijona eden v tigru in drugi v psu ( po kitajskem horoskopu), sem nekje prebrala da je veza POPOLNA ALI RES me zelo zanima hvaLA Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 najbrz ju vsekakor potegne skupaj (ker itak dva sco tud), pol pa se s temile kitajskimi, bi znal bit res dbest.a - vvelik je odvisno od lune - prvic zarad custev, drugic pa zato, ker luna diktira dnevni ritem, torej je zasluzna za dnevni lajf - to pa je zlo pomembno za zvezo(itak so pol se merkurji pa venere, sam luno je zlo dbest imet ujemajoco zaradi omenjenega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>najbrz ju vsekakor potegne skupaj (ker itak dva sco tud), pol pa se s temile kitajskimi, bi znal bit res dbest.a - vvelik je odvisno od lune - prvic zarad custev, drugic pa zato, ker luna diktira dnevni ritem, torej je zasluzna za dnevni lajf - to pa je zlo pomembno za zvezo(itak so pol se merkurji pa venere, sam luno je zlo dbest imet ujemajoco zaradi omenjenega). tnx Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>najbrz ju vsekakor potegne skupaj (ker itak dva sco tud), pol pa se s temile kitajskimi, bi znal bit res dbest.a - vvelik je odvisno od lune - prvic zarad custev, drugic pa zato, ker luna diktira dnevni ritem, torej je zasluzna za dnevni lajf - to pa je zlo pomembno za zvezo(itak so pol se merkurji pa venere, sam luno je zlo dbest imet ujemajoco zaradi omenjenega). Dva sco, ich kok se lune ujemata ne vem Luna u sco, pa Luna u dvojčku po kitajskm se zihr ujemava zmaj, podgana. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 A Luna ima tok velik vpliv na čustva? Moja v Vodnarju ima bolj malo vpliva na čustva (verjetno tu ostali planeti vmes), ker kljub temu, da poskušam uravnotežit čustva in razum, so včasih kr čustva v ospredju, pa močna odzivanja na določene situacije, sploh pa solzice že pri kakšni malenkosti kdaj, no ampak te so ponavadi tiste pozitivne (beri: happy end...filmi,...) in veliko stvari se me dotakne...tako da Luna v Vod se kaže bolj v tem, da na prvi, zunanji videz delujem lahko zelo hladno in tisti, ki me dobr poznajo, vedo, da znotri dosti več dogaja...hm, mogoče pa to vpliv kitajskega asc Prašička, z lastnostmi našega (horoskopa) Škorpijončka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 saj to je lohk ze sam zarad kvadrata.... pa morda je obremenjena se s cim... pa tud ni vseen v kateri hisi je, ce je recimo v 12. al 4., je cist druga pesem, je dost logicno, da je custvena. triple, tidve luni nista glih najbolj ujemajoci.... luna v sco nadzoruje in je hitro ogrozhena, clovek z luno v dvojckih pa bezhi od takih utesnjenih vezi.Kje si bil? Kdaj prides? 'Skupy' pa to....najprej je fajn, ker je strast, se mi pa zdi, da dvojckasta luna se takegale tretmana hitro navelica....upravici sume skorpijonske lune (ki skoz sumnichi, to je kljucna beseda sco lune), ker zacne slej ko prej 'skakat cez plot'.najverjetneje, seveda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.