metuljcica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ..ja, vplivajo še drugi (tut 4. hiše), drugače je pa Luna v 2.hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 no saj tu je tud mocna.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Za škorpiča enga... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Zame... pa da se moj škorpijonski repek spet vrne na stara pota....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena malenkost. Ne glede na vse "prijetnosti" Škorpijonov, o katerih ste se razpisali, pa ena velja. Če ima Škorpijon v sebi le zrnce tistega "pravega", potem je destruktivec ali pa rekonstruktivec ("rušim, da bi iz ruševin zgradil novo!" - princip ptiča Feniksa). Semkaj spadajo tudi zamerljivost, sumničavost, ljubosumnost in uničevalnost, da o maščevalnosti in nič-si-ne-morem-pomagat-de-sm-takšen ne govorimo. Ampak potem vas moti, da "pri vas ali pač pri nekem Škorpijonu tega ni". Ni? Vedno je. Ampak zakaj tega ni opaziti? Zato, ker je to vedno ZNOTRAJ!!! Ali pride ven ali ne, je čisto druga pesem. Obstaja pa še tudi tretja pesem - kam se to obrne? Ali navzven ali morda proti samemu sebi? (In potem se temu reče "samouničevanje na obroke". Primer: če ena stara gospa, ki je sicer kar v redu, dobro VE, da ji slive hudo škodijo in da praviloma par ur po zaužitju razmišlja o urgenci, zakaj jih potem vedno znova poskusi?! - Tole je iz prakse. Pa prilično nenevarno.) Ampak to vedno obstaja, o tem ne skrbite. Pa še ena stvar za konec: nekaj je dobro vedeti - če vas je pičil Škorpijon, vas je pičil zato, ker ste mu kaj naredili ali pa ker ste ga ogrožali. Pomislite o svojih dejanjih, pa vam bo laže. Tu gre za veliko razliko od soseda v zodiaku, Strelca, kjer na njegove puščice lahko naletite čisto brez veze - nekaj ga je razjezilo in je malo streljal okoli, da mu je lažje. Pri Škorpijonu to ne obstaja - on piči samo tistega, ki ga je prizadel ali pa za katerega se boji, da ga BO prizadel. Bistvena razlika. Živijo!TOČNO! DRŽI! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Bern, odlično Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Gometuljčica jaz sem tud škorpijonček z luno v biku, zanimivo zanimivo, midve bi si pa znale kr dost povedat a ne..... Valkira ja midve mava tud kr podobn te planetke v škorpijonu (Uran, Venera, pa X. hiša, pa še v MC mam jaz). Ja men so rekl, da neki od tega kaže na useh v poklicu v poznejših letih. No bomo videl. Kar se škorpijončkov tiče, je pa res, da pičjo sam takrat k se bojijo, da jih bo kdo prizadel al pa ko jih kdo prizadane. Ja na žalost takrat jeziček teče, ko namazan in udari točno tja k najbolj boli. Sej se probam kontrolirat sam mi bil slabo ratuje. Temperamet kaj čem. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja skorpijoncki...asc skorpijoncki pikajo ze mal pogosteje, sploh pa lune v sco, ti pa kar skoz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 he he...pol še dobro, da mam sam sonce v sco.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 soncu v sco se ni treba skoz tolk blazno dokazovat (kot se mora Luna), asc je precej podoben, ceprav je ze mal drugac...najbolj se boji bit ranjen (luna), zato si vse onemogoci (da bi bil ranjen) s tem, da vnaprej je ze na prezhi, redko se sprosti.... nenehno je ves napet in vse...vedno vsi jasno mislijo tocno NJEGA, ko je kaj tkole mal... Totalna rdeca nit!!!poznam OGROMNO folka z luno v sco (ful razlicnih znakov - od ovnov, devic, levov, strelcev do rib...) pri vseh vidim isto podobno nit. Prav pri sco to najbolj opazam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja tole pa tud jst opažam... recimo ni mi bilo nikol jasno, kako lahko en rak ne da se sam zapre, zraven še pik pik.... ok, imam kr veliko rakov okrog sebe, ampak tole je bil pa specialen - ga malce pod drobnogled vzamem, glej glej, luna v škorpijonu... in res je to, nikakor si ne dovoli, da bi ga kdorkoli prizadel, nikomur ne zaupa, vsi so proti njemu (kao) a rak v njem hrepeni po družini, domu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 saj pravim, prav hecno je, sem zadnjic ravno zarad sco lune se nekak 'odlocila' (mal razmisljala), a ne bi dala v ln astro -ko koncno bo- tud KLJUCNE besede za posamezne polozaje.no za luno v sco bi blo - kljubovalnost, ogrozhenost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 aha - tisto ne bom dovolil da me raniš, zato za vsak slučaj malce špiknem ko sem ogrožen (pa tud če ni) in izrečem nekaj, kar niti ne mislim...ampak prizadet ne bom... sploh pa se ne zaveda, da že je, ker si ne dopusti biti srečen... medtem ko asc. recimo pri tamali pa opazim, kadar recimo najbolj teče voda v grlo, ona dobi en poseben izraz, stisne ustnici in gre v napad... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>recimo pri tamali pa opazim, kadar recimo najbolj teče voda v grlo, ona dobi en poseben izraz, stisne ustnici in gre v napad... sploh pa se ne zaveda, da že je, ker si ne dopusti biti srečen... glej jo starino, kwa raztura. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 men to ful pomaga, da znam videt takšne stvari, recimo lahko bi rekla da je trmasta, ampak vem, da ko je njen rak prizadet, nastopi škorpijon... ne vem pa luna v vodnarju, mogoče zato tako kolektiven pristop pri rokometu? ker ji je pomembna skupna zmaga, ne njen osebni uspeh... recimo raje bo podala, kot sama izvajala strel... ampak to ne tisto, daj žogo iz rok, temveč iskala videla... mah malce se učim na primerih no...ampak danes pamet na višku pri meni, a čem it nazaj na šiht Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 bravo ja to je to, pa fajn da ima to, zarad rakove (in nenazadnje tud sco obcutljivosti, kajti saj asc sco jo jasno ima tud, sam je mal drugac, ima vec samo-zavesti). tele vase tamale so pa ocitno 'po teti marsi'. (se matejina) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 teta Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja neki pa morjo met po men. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj pravim, prav hecno je, sem zadnjic ravno zarad sco lune se nekak 'odlocila' (mal razmisljala), a ne bi dala v ln astro -ko koncno bo- tud KLJUCNE besede za posamezne polozaje.no za luno v sco bi blo - kljubovalnost, ogrozhenost. aha...zdej mi je jasno...sem zadnjič za enga dvojčka študirala, da kaj vraga mu je...pol lajfa se bedasto obnaša...seveda...mi ni šlo z dvojčkom skup...zdej pa jasno. ma luno u sco...cel kažin. ma sam da razumem, pa je ok. marsa, a sco ocenjuješ za tople? (strast itak ni problem, sam to še ni isto kot toplina) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ... in pri tem sta si Dvojčka in Škorpijon v inkonjunkciji (150°), kar pomeni neprilagojenost principov. Čisto prikladno, ne? Kot da dva principa nimata kaj početi skupaj. Kot da nam nekaj odstopa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 marsa, a sco ocenjuješ za tople? (strast itak ni problem, sam to še ni isto kot toplina) Si dala fajn iztočnico, Amis... sco se mi nikakor ne zdijo ljubeči, prijazni kužki...ampak prej zatišje pred nevihto...men so škorpijoni všeč...me neki na njih tko privlači, najbrž tista brezbrižna hladnost, kao, čeprav so tik na tem, da izbruhnejo... A je kdo od vas bral šund roman Škandal, Amande Quick? No, taki, kot je bil grof Blade, se mi zdijo škorpijoni... hladni, preračunjlivi, a full privlačni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in pri tem sta si Dvojčka in Škorpijon v inkonjunkciji (150°), kar pomeni neprilagojenost principov. Čisto prikladno, ne? Kot da dva principa nimata kaj početi skupaj. Kot da nam nekaj odstopa ... bern, a to misliš inkonjunkcija v astrokrogu postavitve znamenj?in če sta principa kot taka neprilagojena...a pol sm js u sebi neprilagojena, glede na natalno karto?...jah, saj...tudi....ne pa samo.... sam mislim pa, da je s sco ena huda fora...če te sco "posvoji", pol bo nardil vse kar se sploh da, da ti bo pomagal.....iz samih globin...in tud s toplino.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bern, a to misliš inkonjunkcija v astrokrogu postavitve znamenj?in če sta principa kot taka neprilagojena...a pol sm js u sebi neprilagojena, glede na natalno karto?...jah, saj...tudi....ne pa samo....Točno to mislim. In takih - neprilagojenih - je malo murje. Inkonjunkcije pa zahtevajo prilagoditve. Ki niso vedno lahke. (Če bi bile, jih niti ne bi opazili anede.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 prejle sem se resno vprašala, če je stalna prilagodljivost sploh še ok...kam bi pa prišel ta svet, če bi bli vsi skoz prilagodljivi...najbrž počasi v enoumje...eno tako splošno čorbico...manda smo pa glih iz nje prišli z različnimi predispozicijami, sam zato, da lohk izkušamo različnost...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Kar se tiče toplosti pri škorpijonih, ja smo topli ampak rabimo malo več časa, da to pokažemo. Delujemo pa res hladno in nekaj strogega je na nas. Meni je že veliko ljudi reklo, da se me bojijo kaj vprašat al pa povedat, k misljo, da jih bom napadla (ne glih fizično). To je samo na zunaj, ker smo zelo zelo čustveni. Sam bojimo se, da bi nas prizadeli. Ja škorpijona moraš res dolgo spoznavat, da ga res spoznaš, pa še to je odvisno, če ti bo to dovolil. Uganke, uganke same uganke.Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.