surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja ja, sam ne tiste k jih jest poznam..naslednji teden..jaoooo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja, sam ne tiste k jih jest poznam..naslednji teden..jaooooPri men je imel kolega 8. sept. in včeraj ena kolegica iz Rusije...in mislim, da bo dovolj oz. več, kot preveč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 he, moj kolega je mel tud 8 roj. dan..sam ni bil ne vem kak žur..se vid da ma ma punco.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>he, moj kolega je mel tud 8 roj. dan..sam ni bil ne vem kak žur..se vid da ma ma punco..Mah,če mene vprašaš...roj. dnevi so sam en velik izgovor za žuranje...nič več in nič manj ! Men osebno taki žuri ne dišijo...ok. spet odvisno, kdo ga prireja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, odvisno kdo ga prireja in kje. pol pa če je taprav folk skupi je lahko ful žur..in to vedno je, vsaj z mojo klapo..čeprav..včasih kar štala, preveč vsega Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, odvisno kdo ga prireja in kje. pol pa če je taprav folk skupi je lahko ful žur..in to vedno je, vsaj z mojo klapo..čeprav..včasih kar štala, preveč vsega Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz mam pa en tak rešpekt pred škorpijoni. V bistvu se poleg njih ne znam sprostit. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa en tak rešpekt pred škorpijoni. V bistvu se poleg njih ne znam sprostit. Men pa sam en SCO. mi gre na... :xx!: Fotr od moje drage...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 mal je je****, ker ma fotr asc. v škorpijonu Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal je je****, ker ma fotr asc. v škorpijonu Tako, kot jaz...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako, kot jaz...!? aja aja? :xx!: mal zviška gledate na folk včasih a? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ni to res, da zviška gleda asc sco na tebe...V njem je vrelec čustev, ki jih mora premzat in si postavi raje tak oklep kot da bi storil kaj družbeno nesprejemljivega, ti pa vseen čutiš neko moč za tem oklepom. In pol kao zviška Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> aja aja? :xx!: mal zviška gledate na folk včasih a?V mojem primeru...ne bi vedel morda včasih, zna bit... !? Kljub temu, bi se strinjal z Devičko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ja sej, bremzat ja A ni bol bit strelc al pa dvoček Če sem sama s škorpijonom, se počutim neprijetno Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 aja? moj zlo dobr frend je sco, pa mi je ful ok ga z njim žurat, za vsako stvar je, totalno odštekan s kul smislom za humor..pa mal je morbiden zraven..I like it Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej, bremzat ja A ni bol bit strelc al pa dvoček Če sem sama s škorpijonom, se počutim neprijetno Pol si pa tuki pokazala velik pogum, bravo!!! Dvojček ali pa strelec?? Pih!!Mogoče v drugmu lajfu! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Se strinjam, da znajo bit škorpijoni ful zabavni predvsem moški, ki sem jih jaz poznala. Ženske znamo bit pa včasih tud ornk odštekane. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ups sm se mal zmotla Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pinka, pol se bova midve verjetn supr štekale... Surya ja verjetn bi se res štekale, k opažam, da je vse več asc devic okol mene s katerimi se štekam. Ja zgovorne pa so, mogoče mi tud zarad tega tok pašejo k jaz sem bl tihe sorte.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni to res, da zviška gleda asc sco na tebe...V njem je vrelec čustev, ki jih mora premzat in si postavi raje tak oklep kot da bi storil kaj družbeno nesprejemljivega, ti pa vseen čutiš neko moč za tem oklepom. In pol kao zviška devica, u tem je pa hudo dost resnice.....folk se ustraši že tako...kako bi se šele, če bi dali ves svoj notranji in s tem tud čustveni del na plano.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Rep mi neki opleta.... enga bi usekala..... Skoz sm sam prenašala, zdej se mi je pa rep pokonc postavu! Nej zdej kdo pride bliz razjarjenga škrpjona, če upa! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ...ostanem na varnostni razdalji.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ostanem na varnostni razdalji.... hehehe, no worries.... mam enga določenga v mislih..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 sej mi je blo jasno...sam se nisem mogla vzdržat komentarja.... ....sicer pa moram priznat, d nekam zlo mirno prenašam tele planetke ta teden...pravzaprav netipično za sco...hm...mogoče me je pa napadla trenutna modrost.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Amis, ne skrbi, saj je sam trenutna...modrost namreč Tvojih pet minut še pride Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.