Amis 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 he he he...sej se mi je zdelo... ...zato sem tud napisala trenutna... ....ej, komaj čakam, da pride mojih pet minut....sam to je ena druga zgodba..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ....sicer pa moram priznat, d nekam zlo mirno prenašam tele planetke ta teden...pravzaprav netipično za sco...hm...Kva a je kej kritičnega..... nč bolj me ne trga kot ponavad! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 pr men tud nič nepoznanega.....mogoče ta teden sam malce "popopran"...... sicer pa pozdrav vsem "strupenim repkom" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvojih pet minut še pride Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pr men tud nič nepoznanega.....mogoče ta teden sam malce "popopran"...... sicer pa pozdrav vsem "strupenim repkom" hehehe, pozdravček nazaj! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej, bremzat ja A ni bol bit strelc al pa dvoček Če sem sama s škorpijonom, se počutim neprijetno Mislim, da smo mi škorpijončki preveč ponosni na svoje znamenje, da bi sploh pomisl da bi bli kej druzga, pa si tud ne želimo bit k vemo kaj je znotraj nas. No vsaj z moje strani je tko. Drugač pa sta strelc in dvojček na žalost premalo globoka zame! Še dobr da smo si različni, če ne bi blo res dolgčas. Pa ne se nas bat k ne grizemo sam pikamo-hi hi hi Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene so pa predvsem device privlačle sam sem ugotovila, da so vseen prehladne zame, pa preveč kritične. Drugač se pa supr štekam z ženskami v asc devica. Ja pa ribe me močno privlačjo, čeprav mam občutek, da so mal preveč ranljive zame. Zdej sem pa z bikcem, ki je moj sončk. Privlačnost je bila zlo zlo intenzivna že na prvi pogled in še ostaja. Lp P.S. ja naši repki so res čudoviti, sam škoda k včasih preveč pičjo Skoraj nikoli brez potrebe ..je pa res da se potreba meri z očmi škorpiča morda malodrugače... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 jaz kot škorpijonka devic sploh nič več ne štekam ne vem kaj sploh oni hočejo al pa se ne znajo izrazit najboljši so še vedno škorpijoni Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz kot škorpijonka devic sploh nič več ne štekam ne vem kaj sploh oni hočejo al pa se ne znajo izrazit najboljši so še vedno škorpijoni K sreč imam jes še mal škorpijona drgač se tale sploh ne bi hotla z mano pogovarjat ke sem devica pa se ne znam izražat :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>K sreč imam jes še mal škorpijona drgač se tale sploh ne bi hotla z mano pogovarjat ke sem devica pa se ne znam izražat :xx!: o bi se , bi se... ampak kaj ko ste tko sramežljivi Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni sm čist nov član in sem tud jst ponosen škorpijon z dušom in srcem in imam doma pravega škorpijona (pandinus imperator) moja ljubezen ) lep dan želim A bo kakšna slikca padla?? Od škorpijončka mislm..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Zdej sem pa z bikcem, ki je moj sončk. Privlačnost je bila zlo zlo intenzivna že na prvi pogled in še ostaja.aha... najbolj močna privlačnost, ki sem jo čutila, je bila do bika... kva je to s SCO+ BIK? ampak res, tukej se kr iskre krešejo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha... najbolj močna privlačnost, ki sem jo čutila, je bila do bika... kva je to s SCO+ BIK? ampak res, tukej se kr iskre krešejo... A ne jaz se tud sprašujem? Pr men je blo tko močno, da sem mislna, da me bo razgnal? No pa me ni-hi hi hi. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 sco in bik sta čista opozicija...to gre najbrž po načelu, da se nasprotja privlačijo....užitkarja sta sicer oba...sam vsak mal na svoj način.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sco in bik sta čista opozicija...to gre najbrž po načelu, da se nasprotja privlačijo....užitkarja sta sicer oba...sam vsak mal na svoj način....Točn tko! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jp, SCO+BIK je res ubijalska kombinacija, še posebej med rjuhami... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp, SCO+BIK je res ubijalska kombinacija, še posebej med rjuhami... tinal! sam sej ves, da ni vse postla! no sej je velik ampak,......kar je blo prevec je blo pa prevec!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal! sam sej ves, da ni vse postla! no sej je velik ampak,......kar je blo prevec je blo pa prevec!!!!Preveč? A je možno kdaj preveč? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 pa nisem mislna sexa zdej....kar je bik delu to mislm Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa nisem mislna sexa zdej....kar je bik delu to mislmajaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ajaaaaa jao jao tinal packa si ti men Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jao jao tinal packa si ti men Veš kaj, sej sm lohk! Tuki sm v svoji temi in več al manj smo vsi škrpjoni taki! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš kaj, sej sm lohk! Tuki sm v svoji temi in več al manj smo vsi škrpjoni taki! tega pa nocem vedt, k je moja mami skorpijon Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> tega pa nocem vedt, k je moja mami skorpijon Jah Liu, tko je to..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.