Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

he he he...sej se mi je zdelo... x:Dx ...zato sem tud napisala trenutna... x:px ....ej, komaj čakam, da pride mojih pet minut....sam to je ena druga zgodba..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

x:)x x:)x pr men tud nič nepoznanega.....mogoče ta teden sam malce "popopran"...... x:)x sicer pa pozdrav vsem "strupenim repkom" x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>Ja sej, bremzat ja  :o|o:

A ni bol bit strelc al pa dvoček x?x

Če sem sama s škorpijonom, se počutim neprijetno  :sori:

Mislim, da smo mi škorpijončki preveč ponosni na svoje znamenje, da bi sploh pomisl da bi bli kej druzga, pa si tud ne želimo bit k vemo kaj je znotraj nas. No vsaj z moje strani je tko. Drugač pa sta strelc in dvojček na žalost premalo globoka zame! Še dobr da smo si različni, če ne bi blo res dolgčas.

Pa ne se nas bat k ne grizemo sam pikamo-hi hi hi x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>Mene so pa predvsem device privlačle sam sem ugotovila, da so vseen prehladne zame, pa preveč kritične. Drugač se pa supr štekam z ženskami v asc devica.

Ja pa ribe me močno privlačjo, čeprav mam občutek, da so mal preveč ranljive zame. Zdej sem pa z bikcem, ki je moj sončk. Privlačnost je bila zlo zlo intenzivna že na prvi pogled in še ostaja.

Lp x;)x

P.S. ja naši repki so res čudoviti, sam škoda k včasih preveč pičjo

Skoraj nikoli brez potrebe ..je pa res da se potreba meri z očmi škorpiča morda malodrugače... :) :palec:

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

<{POST_SNAPBACK}>xnckrivx jaz kot škorpijonka devic sploh nič več ne štekam xnckrivx ne vem kaj sploh oni hočejo x?x al pa se ne znajo izrazit xrolleyesx najboljši so še  vedno škorpijoni :vio:  x:Xx  xsrcx

K sreč imam jes še mal škorpijona drgač se tale sploh ne bi hotla z mano pogovarjat ke sem devica pa se ne znam izražat :xx!:

x;)x x:Dx

Zdej sem pa z bikcem, ki je moj sončk. Privlačnost je bila zlo zlo intenzivna že na prvi pogled in še ostaja.

aha... najbolj močna privlačnost, ki sem jo čutila, je bila do bika... kva je to s SCO+ BIK? ampak res, tukej se kr iskre krešejo... x:Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>aha... najbolj močna privlačnost, ki sem jo čutila, je bila do bika... kva je to s SCO+ BIK? ampak res, tukej se kr iskre krešejo...  x:Dx

A ne jaz se tud sprašujem? Pr men je blo tko močno, da sem mislna, da me bo razgnal? x:Dx x:Dx x:Dx No pa me ni-hi hi hi.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

sco in bik sta čista opozicija...to gre najbrž po načelu, da se nasprotja privlačijo....užitkarja sta sicer oba...sam vsak mal na svoj način....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...