Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah Liu, tko je to..... dej nehi! Dobr da je fotr riba, da jo mal umiri?! a je mozn?! a bom zele zvedla, da mata cist hude postelne akrobacije?! No sicer je pa tko ME SPLOH NE ZANIMA :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej nehi! Dobr da je fotr riba, da jo mal umiri?! a je mozn?! a bom zele zvedla, da mata cist hude postelne akrobacije?! No sicer je pa tko ME SPLOH NE ZANIMA :xx!: Fotr RIBA!?! Njami njami,...... dobra kombinacija!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fotr RIBA!?! Njami njami,...... dobra kombinacija!! tinal sem ti rekla, da me sploh ne zanima!!!!! :xx!: hehe Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Danes pikam in pikam, dvojno skladno s soncem in luno! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Jaz pa danes hodim ponosno z škorpijonom ob strani. Vse kar je moteče, predela in ovire odstrani. Sva odličen par. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Tudi škorpijonka ali je samo tvoj partner? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 De vica z luno v Škorpijonu. Danes sem imela primer, ko je prijatelj tožil moji frendici, kako sem nefer, in da pričakuje od mene iskrenost,...pa sem ga že spraševala kaj je, ko je enkrat odvihral od mene kot furja, kaj ga moti,.. pa nič. Če je zaljubljen vame ali kaj?? Nič.Sedaj sploh nisem vedela, da je kaj narobe, da je surlast zaradi mene. Ko izvem, ga kličem, da razčiščiva in mi vrže dol. Toliko o iskrenosti,...bla, bla, bla. Pa sem mu lepo preko sms povedala svoje. Se ne mislim več plazit, pa spraševat: Ja kaj je narobe otrok moj?? Naj kar sam pove, če mi ima kaj. :xx!: Kaj si pa ti odpikala in pikala danes???? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 To je že v škorpijonski naravi. Pikanje. Imaš prav. Zakaj bi plazila za njim. Če nima jajc, da pove, potem te ni vreden. Pika.Čakam na dragega, da se malo opikava. Tudi škorpijon. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 'Mora se nauciti brzdati svoj neusmiljeni sarkasticni jezik, s katerim pogosto prizadane druge, pa tudi kontrolirati svoje custvene izbruhe.' Tole sem pojerbala od škorpijona... po asc. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Majica, včasih pa je dobro, da s tem jezikom naučimo koga kozjih molitvic! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Definitivno... mi paše, da se me včas kdo boji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je že v škorpijonski naravi. Pikanje. Imaš prav. Zakaj bi plazila za njim. Če nima jajc, da pove, potem te ni vreden. Pika.Čakam na dragega, da se malo opikava. Tudi škorpijon. Nehaj mi s tem, no moj prijatelj Rak-Škorpijon pride šele drugi teden, do takrat se bom morala pa kar s športom zadovoljiti. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Za silo bo, ne? Bo pa takrat bolj živahno! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za silo bo, ne? Bo pa takrat bolj živahno! No tu pa nastopi moja deviška sramežljivost. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Vrzi jo stran, sploh, če bosta skupaj po dolgem času! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jutrroo! kaj ste "luštkane" ...sej sm sam hotla so-repke pozdravit! ...lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutrroo! kaj ste "luštkane" ...sej sm sam hotla so-repke pozdravit! ...lpZahtevam, da da Silki svojo sliko v Fotke! Ker je baje šolski primer kako naj bi škorpijon izgledal. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ja nč, pol pa gremo na coffee.... 3 škorpijonke na kupu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zahtevam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 A une z ascendentom v SC tut jemlete zraven? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ne, sam une z luno... * Na tole mam nekaj ze par dni za povedat... pa se mi ni dal nalozhit... (da kolk je tle sco)...Skratka, zadnjic je blo mal govora o tem, da kao skorpijonke in da oh in sploh, da se skoz poudarja, pa da tigrice, pa tko dalje.V bistvu se strinjam s tem 'ocitkom'.... Bi pa nekaj poudarila, mystica, upam da bos ti tud opazila; namrec, 'isti ptici skup letijo'... ker je LN zlo skorpijonski (mitja sco, jaz asc sco s kulm. pl.), in ker sva tako LN kot tud LNF namenoma zastavila tko, da sta oba v asc sco (ker se nama, v primeru LN ni dal cakat pol leta, da bo sonce v sco, in v primeru LNF ne 8 mescev )...In ker je forum clo 13, pa riba/sco, je dost logicno, da TAK folk prihaja sem.Logicno torej, da je sco obarvana energy tule, ne bi moglo bit drugac. tud mojega stila se ne bi kar tko preneslo, no pac, nacina, ker ni glih ujchkast...Preziram osladnosti itd., in hvalabogu nas je takih vec, tudi zahvaljujoc taksni mnozini sco. No nisem dobr povedala, amopak menim da boste postekal, kaj sem hotla povedat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zahtevam, da da Silki svojo sliko v Fotke! Ker je baje šolski primer kako naj bi škorpijon izgledal. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>coffee Kmal bomo mele rojstni dan, pa bi lahko clo kej zorganizirale. Tok škorpij na luninmu forumu, da bi bil to že cel žur.Jaaaaaaaa...... pa Amis, pa Aiwa, pa pa pa pa..... še kdo! <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 bern pa komentira, pol pa zgine.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.