Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

De vica z luno v Škorpijonu. x^x

Danes sem imela primer, ko je prijatelj tožil moji frendici, kako sem nefer, in da pričakuje od mene iskrenost,...pa sem ga že spraševala kaj je, ko je enkrat odvihral od mene kot furja, kaj ga moti,.. pa nič. Če je zaljubljen vame ali kaj?? Nič.

Sedaj sploh nisem vedela, da je kaj narobe, da je surlast zaradi mene. Ko izvem, ga kličem, da razčiščiva in mi vrže dol. Toliko o iskrenosti,...bla, bla, bla.

Pa sem mu lepo preko sms povedala svoje. x^x Se ne mislim več plazit, pa spraševat: Ja kaj je narobe otrok moj?? Naj kar sam pove, če mi ima kaj. :xx!:

Kaj si pa ti odpikala in pikala danes???? :8):

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

To je že v škorpijonski naravi. x:Dx Pikanje. x:Dx Imaš prav. Zakaj bi plazila za njim. Če nima jajc, da pove, potem te ni vreden. Pika.

Čakam na dragega, da se malo opikava. x:px Tudi škorpijon. x:Dx

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

'Mora se nauciti brzdati svoj neusmiljeni sarkasticni jezik, s katerim pogosto prizadane druge, pa tudi kontrolirati svoje custvene izbruhe.' xrolleyesx

Tole sem pojerbala od škorpijona... po asc. x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Definitivno... :palec: mi paše, da se me včas kdo boji... :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>To je že v škorpijonski naravi. x:Dx  Pikanje.  x:Dx Imaš prav. Zakaj bi plazila za njim. Če nima jajc, da pove,  potem te ni vreden. Pika.

Čakam na dragega, da se malo opikava. x:px  Tudi škorpijon. x:Dx

Nehaj mi s tem, no x:Dx moj prijatelj Rak-Škorpijon pride šele drugi teden, do takrat se bom morala pa kar s športom zadovoljiti. x^x x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

jutrroo! kaj ste "luštkane" x:)x

...sej sm sam hotla so-repke pozdravit! x:)x ...lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ne, sam une z luno... :frog: :vragec: x:px

*

Na tole mam nekaj ze par dni za povedat... pa se mi ni dal nalozhit... (da kolk je tle sco)...

Skratka, zadnjic je blo mal govora o tem, da kao skorpijonke in da oh in sploh, da se skoz poudarja, pa da tigrice, pa tko dalje.

V bistvu se strinjam s tem 'ocitkom'....

Bi pa nekaj poudarila, mystica, upam da bos ti tud opazila; namrec, 'isti ptici skup letijo'... ker je LN zlo skorpijonski (mitja sco, jaz asc sco s kulm. pl.), in ker sva tako LN kot tud LNF namenoma zastavila tko, da sta oba v asc sco (ker se nama, v primeru LN ni dal cakat pol leta, da bo sonce v sco, in v primeru LNF ne 8 mescev x:o)x)...

In ker je forum clo 13, pa riba/sco, je dost logicno, da TAK folk prihaja sem.

Logicno torej, da je sco obarvana energy tule, ne bi moglo bit drugac.

tud mojega stila se ne bi kar tko preneslo, no pac, nacina, ker ni glih ujchkast...

Preziram osladnosti itd., in hvalabogu nas je takih vec, tudi zahvaljujoc taksni mnozini sco.

No nisem dobr povedala, amopak menim da boste postekal, kaj sem hotla povedat. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...