Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>A une z ascendentom v SC tut jemlete zraven?

x:Ix

x:)x x:)x ...menda, a ne?......VALJDA! x:)x asc.-sco.- izgled scorp...notr devička...no sej gre! x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja škorijon(k)e komentirajmo raje tukaj.

Upam, da nebo Silki čist :eek:  k bo uletela gor, mi smo pa že skor tiralico za njo poslal.

x:Dx neee, nč ne bo xrolleyesx ....pač pa x:Dx x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

...jah itak, da je to bl sco forum... sej tut ce sam teme pregledas, ti je prec jasn...

aja...nism neupravicneo tle, da ne bo kdo mislu... asc. sco., 3 planeti v 8. hisi... x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ej Silki, kdaj pa maš R.D.?

na dan reformacije,....sledi pa noč čarovnic! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>...jah itak, da je to bl sco forum... sej tut ce sam teme pregledas, ti je prec jasn... 

No kul da je tud na to kaksen odziv...

recimo da ja, teme (vendar je tud blazotno stevilo cvekastih, butastih, brezveznih, lupckastih tem, ki v njej zlo lupckasto in clo osladno, frazasto nastopajo ali jih clo odpirajo vcasih prav taisti sco, ki so tolk zlo taf in sco in vse tole, ko je treba semle prit to napisat al kje drugje na mizo metat to x:Dx...)

ker recimo - ce tole temo pogledas, ni glih skorpijonska, bi rekla..

velik se cveka v tri krasne, kar dost dvojcaskta oz. 'zracna' je tale tema, mal poskakujoca, povrsna in tko...

ne glih zlo sco, pravzaprav....

oz. bi tle pricakovala bolj... sochno, globoko al pa ironicno al pa vsaj mal bolj inteligentno al pa... .... ... debato (podobno kot je bla en cajt pri levih zlo levja, cist 'taprava' - zdaj ne vem ker ze dolg ne hodim not)... tule pa je dost prazno v tem smislu, pravzaprav..

GOVORI (x!x) se o tem, da kolk da se pika pa da kolk se je sco...

tega duha pa (jaz osebno) ne vidim glih tle...

cudni eni skorpijoni tole... :vragec: x:Dx xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... moj bivši bi reku... dan žena!  xrolleyesx  :o|o:

lol  x:Dx

.....jest sem že dobila "tapravo" brezovo metlo za r.d. x:)x ......pa sem jo nalašč pod strop obesla x:Dx

KOFEEE?! scorpijonski!?...kamot,.......mi ne bo treba slike "limat".....pa .....kofe vse prenese tud slike, pa če so še tko magične - še mojo.....hm, za net pa nisem čist ziher x:Dx

lp

<{POST_SNAPBACK}>No kul da je tud na to kaksen odziv...

recimo da ja, teme (vendar je tud blazotno stevilo cvekastih, butastih, brezveznih, lupckastih tem, ki v njej zlo lupckasto in clo osladno, frazasto nastopajo ali jih clo odpirajo vcasih prav taisti sco, ki so tolk zlo taf in sco in vse tole, ko je treba semle prit to napisat al kje drugje na mizo metat to x:Dx...)

ker recimo - ce tole temo pogledas, ni glih skorpijonska, bi rekla..

velik se cveka v tri krasne, kar dost dvojcaskta oz. 'zracna' je tale tema, mal poskakujoca, povrsna in tko...

ne glih zlo sco, pravzaprav....

oz. bi tle pricakovala bolj... sochno, globoko al pa ironicno al pa vsaj mal bolj inteligentno al pa... .... ... debato (podobno kot je bla en cajt pri levih zlo levja, cist 'taprava' - zdaj ne vem ker ze dolg ne hodim not)... tule pa je dost prazno v tem smislu, pravzaprav..

GOVORI (x!x) se o tem, da kolk da se pika pa da kolk se je sco...

tega duha pa (jaz osebno) ne vidim glih tle...

cudni eni skorpijoni tole...  :vragec:  x:Dx  xcivx  x;)x

...jah to mas neke zmutirane scorpijone... ma skor vsak se neki dvojcka zraven(al pa device, merkurja v glavnem)... ceprav naslov teme je pa cist skorpijonski.. kle nimas kaj... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Samsone, spet se prdiš tuki x:Dx . Dej priznej da si nam fouš in da bi prec prodal svojga dvojčka za škorpjona. x:Dx

...mam vec sco kot ti v chartu, kozica.... x:Dx x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...jah to mas neke zmutirane scorpijone... ma skor vsak se neki dvojcka zraven(al pa device, merkurja v glavnem)... ceprav naslov teme je pa cist skorpijonski.. kle nimas kaj... x:Dx

jp, merkur... ceprav sodim da je strelca dost tud tle okol...

taka mal... hm, 'zijalasta' tema... hrupno se govori drug cez druzga, kdo ma kaj v sco in kdaj je kdo rojen. x:o)x x:px, pa kera je vecja tigrica oz. ker je vecji tajger. x:px x:Dx

nobenih psihologij, sarkasticnih pripomb, crnega humorja, ledenega spodjebavanja... globin...

no ja... jebiga. x:o)x

ja, naslov je pa res. x:Dx :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jp, merkur... ceprav sodim da je strelca dost tud tle okol...

taka mal... hm, 'zijalasta' tema... hrupno se govori drug cez druzga, kdo ma kaj v sco in kdaj je kdo rojen. x:o)x x:px, pa kera je vecja tigrica oz. ker je vecji tajger. x:px x:Dx

nobenih psihologij, sarkasticnih pripomb, crnega humorja, ledenega spodjebavanja... globin...

no ja... jebiga. x:o)x

ja, naslov je pa res. x:Dx :vragec:

Marsa... pa dons je petek.... x:Dx x;)x ne morš prčakvat da bo kej resnga od ns.... x:px xDDx x:o)x

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Dej, dej zdej boš pa bajte pa parcele štel..... x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx

....a v ponedeljek je pa sončev mrk, pa prazna luna.....a retrogradnega ni pa nč?....škoda!..... x^x ......idealno za "nš kofe" x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...