Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 p.s. ce je mrk in ce je soncev, to pomeni, da je ITAK prazna luna. soncev mrk je namrec na prazno, lunin pa na polno. to je defolt. in ne bo v sco, pac pa v tehtnici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>p.s. ce je mrk in ce je soncev, to pomeni, da je ITAK prazna luna. soncev mrk je namrec na prazno, lunin pa na polno. to je defolt. in ne bo v sco, pac pa v tehtnici. fajn,....torej bodo tehtnce mrknle....nč hudga torej! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>fajn,....torej bodo tehtnce mrknle....nč hudga torej! lol no Marsa, tuki maš zdej mal črnega humorja škorpijonovskega.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ok, kul, hvalabogu, Tina! Silki, tehtnice mrknile? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No tinal, a kofe pol bo? Zvečer, če se da... mam frizerja ob 17ih! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jst sm itak mislila dopoldne, ker sem trenutno brezposelna (potekel mi je status študenta - dilomirala, s tapravo službo pa začnem sred oktobra). jz pa delam do 16ih..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ....srecanje scorpij... to bo zanimivo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm, bomo že neki spedenale <{POST_SNAPBACK}>....srecanje scorpij... to bo zanimivo... seveda da bo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Silki, tehtnice mrknile? he,...a si upala na komplet "luftna" znamenja?!. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....srecanje scorpij... to bo zanimivo... ...a boš kelnaru? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>he,...a si upala na komplet "luftna" znamenja?!. HAHAHAHAAAAAAAAAA jaooooo tale je še boljša izjava.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...in tako so šli, škorpijoni....z mrkimi izrazi na obrazih in nenavadno iskro v očeh....globina, za katero ne veš a se ti posmehuje, je odprta, cinična....velik spekter nečesa nedefiniranega, kar zbuja strah....rentgenski pogled. temine, ki vabijo k odkrivanju nekih tujih svetov....v različnih dimenzijah, do koder pač sežeš in si se pripravljen spuščat....priporočljiv je potapljaški tečaj...za navdušence pa še pripomba, ki je bila zapisana na izredni seji ezoteričnega društva: globinskim potapljačem v temne plutonovske vode priporočamo opravljen najmanj začetniški tečaj. ta vas bo vsaj seznanil z nevarnostmi v katere se podajate. nekaterim primerkom se je zaradi pomanjkanja poznavanja tematike rahlo skegljalo. brez tečaja, bi bile posledice godne za zavarovalniške agente. tistim resnejšim pa svetujemo najmanj nadaljevalni tečaj, kjer se poučite tudi o obrambnih tehnikah. naslovi predavanj so:- obramba pred mračnimi silami- kako preživeti potapljanje v globine pod 50 m - brez potapljaške opreme- orientacija v globokomorju- prve ure spoznavanja globokomorskih stvorov- tečaj prve pomoči ob napadih strahov in panike- opazovanje lastnih marianskih jarkov- ukrepi ob izbruhih globokomorskih vulkanov- orientacija v brezpotju ......... takole za pokušino....marsa, a si to mislila .... ....bi dodala še kaj, pa sem mal v gužvi...sam vidiš, je le fajn, da je tud nekaj merkurja zraven..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Amis, that's more like it! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...nadaljevanje drugič..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jp Amis, ali pa skrajšano brez "dobro položenega" merkurja; študirite, pridno študirite.....za primer če vas opazi scorpi....da golo preživite!..dobljenih psihosomatskih težav se itak ne da več znebit! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ali pa skrajšano brez "dobro položenega" merkurja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp Amis, ali pa skrajšano brez "dobro položenega" merkurja; študirite, pridno študirite.....za primer če vas opazi scorpi....da golo preživite!..dobljenih psihosomatskih težav se itak ne da več znebit! a vi bi hard core varianto..... ...hm hm hm....se da...sam ne pozabit, da mam tud dost vodnarja, dvojčkov in device.....sprjaznte se s koktejlom..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, sam une z luno... He, he , he padem v krog izbranih, žurka na obzorju. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>fajn,....torej bodo tehtnce mrknle....nč hudga torej! The best, ha, ha ha... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 black leather in ketnce obvezni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>black leather in ketnce obvezni..... Odl, končno bom uresničila svoje fantazije. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>black leather in ketnce obvezni..... pa leopardje tangice? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 leopardje...a to majo sco tud radi.... ...nč vedla o tem...bolš črne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.