Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ma to se zezam, kao tezke tigrice pa to... ma ne dam leopardjih gor, ce mi das sto milijonov. pajade. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...kok fajn, ne bo mi treba dat 100 mio..... sam kaj se nam dns tolk trže....a spet kakšen aspekt al to kaj osebnega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 merkur trigon neptun, mrk se bliza, sonce inkonj, uran (dost eksaktno), mars inkonj. pluton (dost eksaktno) itd- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp Amis, ali pa skrajšano brez "dobro položenega" merkurja; študirite, pridno študirite.....za primer če vas opazi scorpi....da golo preživite!..dobljenih psihosomatskih težav se itak ne da več znebit! ...zdravniki splošne prakse so pri posameznih primerkih ugotovili naslednje psihosomatske motnje:- tresavica - posledica odvisnosti.....- težave z jetri - za neuspele poskuse zbližanja- blokade solarnega pleksusa - gordijski vozel- trajne okužbe- zapadanje v opojne substance z namenom nadomestitve izgubljenega pekla in raja silki, ti pa tle dopolni štorjo k ti gre fajn! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Amis lohk tud coctail, če ne gre drgač,.....sam vodnarskega mam že doma dost.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ....pa glih fajn si začela prejle..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>merkur trigon neptun, mrk se bliza, sonce inkonj, uran (dost eksaktno), mars inkonj. pluton (dost eksaktno) itd- mmm,.....tole se je pa sam še za v črno čipko vržt! .....spod mislim, da ne bo pomote! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ma ti si bojda lohk tud v capah totalnih, pa je dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....pa glih fajn si začela prejle..... ?! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp Amis, ali pa skrajšano brez "dobro položenega" merkurja; študirite, pridno študirite.....za primer če vas opazi scorpi....da golo preživite!..dobljenih psihosomatskih težav se itak ne da več znebit! glih faj si začela s temle tekstom marsa, bom doma pogledala, kam mi pade ves ta nebesni cirkus..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 dan, škorpije. kaj zdaj? smo se kaj zmenile, pardon, ste se že kaj zmenile? kdaj, kje kako? bi vas rada spoznala, pa da se ma lvidimo, ane? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sam neki povem - ce se mislite na kakih tortah () ment, pol pejte v tehtnice (al pa ovne). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>merkur trigon neptun, mrk se bliza, sonce inkonj, uran (dost eksaktno), mars inkonj. pluton (dost eksaktno) itd- kaj se pol čudim...sej mi vse nekam okrog natalnih pozicij plava.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam neki povem - ce se mislite na kakih tortah () ment, pol pejte v tehtnice (al pa ovne). NE.....menli se bomo o viskiju in cocacoli z rumom! tako! .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ti si bojda lohk tud v capah totalnih, pa je dbest! ....sam za svojo "dušo" mam pa pod capam vedno svileno čipko,...da mi je "koža bolj prov" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 amis, Silki, 'kozha bolj prav', ta je dorba!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 A ne jejo torte otroc?....pa tisti penzionisti k jim gre že mal na otročje?... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE.....menli se bomo o viskiju in cocacoli z rumom! tako! .... Itak! Jz bom Campar juice al pa Guinness! Odvisn od razpoloženja, k bo pa v pondelk itak "ubijalsko"! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 a se bomo kaj zmenili, al bomo sam debatiral "kaj bi"? dejmo narest, pa pol povejmo, kaj smo naredili (s torticami, svilo, s čimerkoli) dejmo bit za akcijo.sam popoldan, če lahko, ker smo v službi (čeprav se ne pretegnemo, tam moramo vseeno bit).pa če lahko ne ob torkih ali četrtkih (so nas še v ingliš vpisal v službi), al pa vsaj po 20:00. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Glej jih, Skorpije, cist zahtevne!!! ne pa tko, kot me ribe, vse jasno, nic komplikacij, prec vse zmenjen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ne, ne, smo čist na izi, sam veliko nas je, pol je pa težko uskladit, kdaj in kako in kje. 100 ljudi, 100 čudi.... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma ne dam leopardjih gor, ce mi das sto milijonov. js pa.. že za 99.999.000 <{POST_SNAPBACK}>NE.....menli se bomo o viskiju in cocacoli z rumom! tako! .... pa kakšnega cave-a gor, da bo primerno... "globoko"? (sco luna in mars, v 8.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 saj se mal hecam, Misoni, po mojem ce kdo komplicira, sem kar jaz... vpras astro... TO mam pa res ribje (mars v ribi, PREDNO se spravim ... ko pa se, sem pa sco... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 OK. MIsoni ti dopoldan ne, pa pon.čet.ne,.....tinal tud do 16 ne, Valkira pop. ne , ....jest tor.sre, ne (jahamo), pon čet pa tud ne kikbox, no pa urnik yoge, pa crklanje mojga pa ......predlagam kr 1.nov. sam britof določte!...pa vsaka svojo flašo s sabo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj se mal hecam, Misoni, po mojem ce kdo komplicira, sem kar jaz... vpras astro... TO mam pa res ribje (mars v ribi, PREDNO se spravim ... ko pa se, sem pa sco... ) cooljaz sem vedno za (če mam čas seveda), če se zadeva hitro izvede, če se pa mečka, pol me pa vse mine. no, kdaj ste se zmenile-ne bi zdaj čist vse za nazaj brala? please, naj mi katera pove Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.