Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 no uran sicer... ni glih to, kar se 'trazhi', da se lohk rece, imam mocnega sco... (al pac, katerikoli znak)... namrec, uran sodi h generacijskim planetom, tako ga imajo v znaku cele generacije folka, ni oseben, skratka (*razen ce ni vladar sonca, ascendenta, lune).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ma sploh nsiem napisala s kaksnim posebnim namenom...pac, 'moja natancnost'...podobno kot bi nekoga propravila, ce bi napisal recimo... hm, kaj ze recejo/te?imam skorpijona v soncu. no tko nekak...ne da bi kaj na koga letelo, al pa da zato kdo kaj ne bi bil... ali kaj podobnega...kot receno, ce si vodnar, pa mas uran v sco, je mal drugac (al pa ce mas luno, asc)...to pomeni pac, da je zate vplivnejsi, v slednjih primerih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 mamicu mu vidim....sam te ta puklaste škorpijonke mi hodijo po glav lako vama ribama , kozama ...pa ostalmu štafu... svašta ej, sam puklasta ta je pa ljuta.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ej, kwa ste se pa tle razpisal (da se še ena riba mal uštul... k se nas glih neki omenja)... kt da ne bi bla škorpijonska tema Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Helou! Danes skočim popoldne v 300 rezervirat! Sedaj nas je okoli 8!!Prosim, da se "zamudnice" hitro prijavite meni na OS!!! Drugače pa se vidimo v ponedeljek ob cca. 20ih!Lepo nedeljo še naprej! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Joj Tina, upam, da bom lohk prisla... nekaj sem zbolela cez vikend, bila prepricana, da bo ok do pondelka, a je v bistvu vsak dan slabse... :|||Upam da ne bo prevelike frke, ce me kljub rezervaciji ne bo.Mislim sory res, ampak brez veze da s smrkavim in rozhevinastim nosom hodim kasljat pa se potit tja... Se jutri povem dokoncno. ce ne bo prepozno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj Tina, upam, da bom lohk prisla... nekaj sem zbolela cez vikend, bila prepricana, da bo ok do pondelka, a je v bistvu vsak dan slabse... :|||Upam da ne bo prevelike frke, ce me kljub rezervaciji ne bo.Mislim sory res, ampak brez veze da s smrkavim in rozhevinastim nosom hodim kasljat pa se potit tja... Se jutri povem dokoncno. ce ne bo prepozno...Lej sej ni panike, ampak če nauš res z vročino, nas pa lahko prideš vsaj pozdravit, anede? Sej si rekla, da si blizu! Če ne, se pa pozdravi, pa se ob priliki vidimo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ja saj tko sem tud mislila, itak, ja blizu sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj tko sem tud mislila, itak, ja blizu sem. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Helou! Danes skočim popoldne v 300 rezervirat! Sedaj nas je okoli 8!!Prosim, da se "zamudnice" hitro prijavite meni na OS!!! Drugače pa se vidimo v ponedeljek ob cca. 20ih!Lepo nedeljo še naprej! Osvežujem temo, pa še enga lepga scopiota prpopam sem gor! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Joj Tinal kok je lep. Jaz mam tud enga doma sam ni med živimi. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Valkira! je zze ok, pustim, takim fajn babam! Ejjj, Tina, skorpijoncek v nastopu, levcek asc, ko se nekaj sopiri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 V 300 ni treba nič rezervirat, to je potrebno sam za bowlanje, za pjačke pa ne... bodo že neki zrihtal, okrog 8 nas je, tako da nau panike- dve mizi skup, pa bo .... @Mystica- ja LEP @Marsa- pa res je neki našopirjen, ziher ma kej v levu, hehehe nočko! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepega? no vsaj puklast ni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> no vsaj puklast ni teb pa res to ne gre iz glave..... hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> no vsaj puklast ni hehehe Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čao pičke! to cenim! hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne tebi, tebe sem 'obdelala' prej, v prejsnjem postu, kjer sem odgovarjala tudi Mystici. Nat sem rekla - NatalY - zate ne morem vedet, po tistile pickani fotki pa ne presojat o tem, kaj da se ti najbolj vidi... ocitno je hecno nakljucje da si tudi ti strelec, kot nataly, pa je zato bilo se bolj hecno, pa se manj si lohk stekala pol. mah ful Natalij poznam, ki so povrh še strelke(1,12. imamo god) tako, da je vse poštimano.. Aja - če se vrnem nazaj - res imam sco videz - sem podobna babici - a babica popolna zagulena škorpijonka. Devička(luna in ostalo) pa se res malo manj odraža. Mogoče v sami obliki face..in te moje živalce jaz strelcu dajem..(pa celo malo saturnu v 6.) (se pa jezim na mačkersone zadnje čase..nič svojih kakcov ne pokopajo v pesek ampak nanj...in če sta veni je pod nujno treba v bajto na sekret )Oči strelčevske..mešano zeleno rjave..ampak obrvi izdajo kje je vragec doma Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Kwa j dej? A w kej pokaw, ejjo? Se vidjamo dons, babnce, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa j dej? A w kej pokaw, ejjo? Se vidjamo dons, babnce, ne? Sevedaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 itak, da se vidimo, Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ampak čist zares. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 to je bolj priprava na večer, ali kakor vremenarji rečejo: zatišje pred nevihto.je pa še 2. možnost - vse se tooook pedenajo zdele, da bova midve (ti Valkira in jaz) dol zvečer padle, k bodo babnice tok napedenanexegoxxrosex , sam midve ne bova k tlele zgubljava čas s pisanjem Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 valkira - nisem hotla v oni temi: ej punce, zal ne bom prisla! ne vidim smisla v tem, da takale crka kot sem, lazim okol, tud 'sam za pogledat' ne...pljuca me bolijo, kasljam, smrkam, potim se in vsa telecja sem - torej, dejansko ocitno prav bolna. skoda, tud jaz sem se ze veselila, pa se super plac je, cist bliz (drugic se boste ziher drugje zmenile :|||). mejte se dbest!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.