Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

no uran sicer... ni glih to, kar se 'trazhi', da se lohk rece, imam mocnega sco... (al pac, katerikoli znak)...

namrec, uran sodi h generacijskim planetom, tako ga imajo v znaku cele generacije folka, ni oseben, skratka (*razen ce ni vladar sonca, ascendenta, lune)....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma sploh nsiem napisala s kaksnim posebnim namenom...

pac, 'moja natancnost'...

podobno kot bi nekoga propravila, ce bi napisal recimo... hm, kaj ze recejo/te?

imam skorpijona v soncu. x:o)x

no tko nekak...

ne da bi kaj na koga letelo, al pa da zato kdo kaj ne bi bil... ali kaj podobnega...

kot receno, ce si vodnar, pa mas uran v sco, je mal drugac (al pa ce mas luno, asc)...

to pomeni pac, da je zate vplivnejsi, v slednjih primerih...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx mamicu mu vidim....sam te ta puklaste škorpijonke mi hodijo po glav x;)x lako vama ribama , kozama ...pa ostalmu štafu...

x:Dx svašta ej, sam puklasta ta je pa ljuta....

x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Helou! x:Dx Danes skočim popoldne v 300 rezervirat! Sedaj nas je okoli 8!!

Prosim, da se "zamudnice" hitro prijavite meni na OS!!! x;)x x:)x

Drugače pa se vidimo v ponedeljek ob cca. 20ih!

Lepo nedeljo še naprej!

:vio:

Scio mi nihil scire

Joj Tina, upam, da bom lohk prisla... nekaj sem zbolela cez vikend, bila prepricana, da bo ok do pondelka, a je v bistvu vsak dan slabse... :|||

Upam da ne bo prevelike frke, ce me kljub rezervaciji ne bo.

Mislim sory res, ampak brez veze da s smrkavim in rozhevinastim nosom hodim kasljat pa se potit tja... :sori:

Se jutri povem dokoncno. ce ne bo prepozno...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Joj Tina, upam, da bom lohk prisla... nekaj sem zbolela cez vikend, bila prepricana, da bo ok do pondelka, a je v bistvu vsak dan slabse... :|||

Upam da ne bo prevelike frke, ce me kljub rezervaciji ne bo.

Mislim sory res, ampak brez veze da s smrkavim in rozhevinastim nosom hodim kasljat pa se potit tja... :sori:

Se jutri povem dokoncno. ce ne bo prepozno...

Lej sej ni panike, ampak če nauš res z vročino, nas pa lahko prideš vsaj pozdravit, anede? x:Dx x;)x Sej si rekla, da si blizu! x:Dx Če ne, se pa pozdravi, pa se ob priliki vidimo! x;)x

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Helou!  x:Dx  Danes skočim popoldne v 300 rezervirat! Sedaj nas je okoli 8!!

Prosim, da se  "zamudnice" hitro prijavite meni na OS!!!  x;)x  x:)x

Drugače pa se vidimo v ponedeljek ob cca. 20ih!

Lepo nedeljo še naprej!

:vio: 

Osvežujem temo, pa še enga lepga scopiota prpopam sem gor! x:Dx

Scio mi nihil scire

x:Dx Valkira! x:px

je zze ok, pustim, takim fajn babam! x;)x xDDx

Ejjj, Tina, skorpijoncek v nastopu, levcek asc, ko se nekaj sopiri. ;)

Picasso

V 300 ni treba nič rezervirat, to je potrebno sam za bowlanje, za pjačke pa ne... bodo že neki zrihtal, okrog 8 nas je, tako da nau panike- dve mizi skup, pa bo .... x;)x x:Dx

@Mystica- ja LEP x:Dx

@Marsa- pa res je neki našopirjen, ziher ma kej v levu, hehehe x:Dx

nočko! x:Ix

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>ne tebi, tebe sem 'obdelala' prej, v prejsnjem postu, kjer sem odgovarjala tudi Mystici. :D

Nat sem rekla - NatalY - zate ne morem vedet, po tistile pickani fotki pa ne presojat o tem, kaj da se ti najbolj vidi... :)

ocitno je hecno nakljucje da si tudi ti strelec, kot nataly, pa je zato bilo se bolj hecno, pa se manj si lohk stekala pol. :)

x:Dx x:Dx

mah ful Natalij poznam, ki so povrh še strelke(1,12. imamo god) tako, da je vse poštimano..

Aja - če se vrnem nazaj - res imam sco videz - sem podobna babici - a babica popolna zagulena škorpijonka.

Devička(luna in ostalo) pa se res malo manj odraža. Mogoče v sami obliki face..in te moje živalce jaz strelcu dajem..(pa celo malo saturnu v 6.) (se pa jezim na mačkersone zadnje čase..nič svojih kakcov ne pokopajo v pesek ampak nanj...in če sta veni je pod nujno treba v bajto na sekret :vragec: )

Oči strelčevske..mešano zeleno rjave..ampak obrvi izdajo kje je vragec doma x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

to je bolj priprava na večer, ali kakor vremenarji rečejo: zatišje pred nevihto.

je pa še 2. možnost - vse se tooook pedenajo zdele, da bova midve (ti Valkira in jaz) dol zvečer padle, k bodo babnice tok napedenanexegoxxrosex :flower: , sam midve ne bova k tlele zgubljava čas s pisanjem x:Dx

na dan mrtvih vedno oživim

valkira - nisem hotla v oni temi:

ej punce, zal ne bom prisla! :sori:

ne vidim smisla v tem, da takale crka kot sem, lazim okol, tud 'sam za pogledat' ne...

pljuca me bolijo, kasljam, smrkam, potim se in vsa telecja sem - torej, dejansko ocitno prav bolna.

skoda, tud jaz sem se ze veselila, pa se super plac je, cist bliz (drugic se boste ziher drugje zmenile :|||).

mejte se dbest!!! x:Xx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...