Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Krohot....ni te škoda. ..ti'm lihkar eno konkretno okol uses prheftu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 A to je zdej nov izgovor za reve? ..nimam jest casa za vsako pasjo procesijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ti'm lihkar eno konkretno okol uses prheftu... Dej, dej, to mi že skos oblublaš, pa nč nism še plava....modra pa sm. <{POST_SNAPBACK}>..nimam jest casa za vsako pasjo procesijo... wuf, wuf... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luno in Sonce! duh v levu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..nimam jest casa za vsako pasjo procesijo... prav vesel bi bil, če bi bil lahko zraven te "pasje procesije" ane punce? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Dej, dej, to mi že skos oblublaš, pa nč nism še plava....modra pa sm. ...jah bova sla pa enkrat cez Kolpo, pa te bom tam premwatu... pol bos pa se plava... lahko greva pa se v London... pa bos se blue... aja sej to si pa itak ze skoz... nonstop jamranjke... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jah bova sla pa enkrat... lahko greva... aja sej itak ... nonstop jamranjke... .... a tak se "luftni" domenkujejo......svašta! sej ni čudn, da imajo "lufntna" znamenja največje hormonsko NEravnovesje! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> .... a tak se "luftni" domenkujejo......svašta! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...ni čudn, da imajo "lufntna" znamenja največje hormonsko NEravnovesje! ...ce nic ne razumes, to se ne pomeni, da nisem nic povedal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ce nic ne razumes, to se ne pomeni, da nisem nic povedal... Dej Samson, ne šopir se tok v Škorpijonih! Pol pa spet ne boš upu na srečanje... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej Samson, ne šopir se tok v Škorpijonih! Pol pa spet ne boš upu na srečanje... YEA, GO GIRL! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> YEA, GO GIRL!Ooooo Misoni, moja soDvojčica v podznaku! hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ce nic ne razumes, to se ne pomeni, da nisem nic povedal... .....povedal si, povedal.....obsežno govoril... ......sam "tle" smo tko narjeni, da najprej nardimo, pol pa razumemo ....za govort itak ni cajta Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Dej Samson, ne šopir se tok v Škorpijonih! Pol pa spet ne boš upu na srečanje... ...sej sem povedu, da ne znam lajat... zal znam samo lajnat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sej sem povedu, da ne znam lajat... zal znam samo lajnat... Haha, jz znam pa oboje, k sm mešanca sco/dvo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 povedal si, povedal.....obsežno govoril... ......sam "tle" smo tko narjeni, da najprej nardimo, pol pa razumemo ....za govort itak ni cajta ...jah itak... in pol se vi dobivate na pasjih procesijah medtem ko MI delamo..... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sej sem povedu, da ne znam lajat... zal znam samo lajnat... aha, narest pa pol v bistve ne znaš. hmnja Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jah itak... in pol se vi dobivate na pasjih procesijah medtem ko MI delamo..... ....tako je, seveda.......smo pač ustvarjalne! .....nč v prazno... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej ŠKOKOŠKE, jst sm vas toook stvari pozabla uprašat. No pa drugič (novembra, ane?). Pa upam, da se nam tut ostali pridružijo.Bern in Samson: nevem, če sta tko glasna in pogumna tut u živo Bomo vidli, če se bosta upala prikazat. ti, Valkira, po mojem upa lajat in lajnat samo po forumu, v živo so pa mal manj drzni Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti, Valkira, po mojem upa lajat in lajnat samo po forumu, v živo so pa mal manj drzni seveda misoni!......pa saj so moški, a ne da? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Taprav moški, da ne bo pomote Ja seveda!...se razume! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 zdej vama pa že mal vn tolče, tiste ta škorpijonovske,ampak saj vesta, JUST GO GIRLS! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...jaz za Berna ne vem (konc koncev ma fant le saturna na asc... ) ampak jest sm u zivo se veliiiiiiiiiiik bl korajzen kokr na forumu(sploh od 6-ega pira naprej...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jaz za Berna ne vem (konc koncev ma fant le saturna na asc... ) ampak jest sm u zivo se veliiiiiiiiiiik bl korajzen kokr na forumu(sploh od 6-ega pira naprej...) JOJ, FANTE, a šele po 6.piru? kaj pa prej? se pa skrivaš po kotkih? pa pir žuliš? da do norme 6. prideš? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>JOJ, FANTE, a šele po 6.piru? kaj pa prej? se pa skrivaš po kotkih? pa pir žuliš? da do norme 6. prideš? ...jah sevede... prej tut, samo po 6. pa turbo vklopim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.