Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

...eh ti se kar tolazi... kar ne ves, ne boli... pozdrav batmana!!! :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Moj fotr že ni nepotešen. ma 20 let mlajšo ženičko :o|o:

..zdej verjetn res ne.....sam grem stavit, da tale mladostnica ni tehtnica! x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

..jaz pa ne bi bil tko presenecen, ce bi bla tehtnica... so le take snobovske in ce ma valkirin ati dost $$$$$$.... a, ne...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ne, samo tehtnice so precej mahnjene na socialni status, ki si ga preko zveze z nekom premoznim dvignejo... ne gre za direkten materializem kokr pr biku...

Frank Zappa

v tem kontekstu ti dam popolnoma prav samson. Če tehtnico postaviš pred izbiro, čustveno al materialno plat(dejansko mišljena socialna ), se bo za spremebo zlo hitro odločla....za materialno! x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona

Hm, ne tako grdo o Tehtnicah no :cry:, ker je moj foter tudi. Pa ni prav nič snobovski ali mahnjen na status, še najmanj pa škrt. Verjetno, ker je Strelec v podznaku. x^x

Škorpijoni pa niso materialisti ali pa škrti, a ne? x:)x

... nimajo nic proti kesu,ni pa to paritveni motiv...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Hm, ne tako grdo o Tehtnicah no :cry:, ker je moj foter tudi. Pa ni prav nič snobovski ali mahnjen na status, še najmanj pa škrt. Verjetno, ker je Strelec v podznaku. x^x

meni se zdi, da so moški in ženske istega znamenja kot noč in dan.

moja mt je tut vaga in tut škrta. pa še laže sem opazila. pa prikriva. jaz sem za to, da se tehtnicam ženskega spola prepove imeti otroke. :palec: :palec: x:Dx x:Dx xDDx x^x

na dan mrtvih vedno oživim

Ne, škorpijoni niso materialisti v tem pogledu, sploh pa je ljubav eno (za dušo), keš pa drugo, in to ne kot keš sam po sebi ampak "moč" ki jo keš ima. Škorpiji je do "moči", le to si pa itak sama pribori, da o čustveni manipulaciji ne govorim... to je že druga zadeva. x:)x

sicer pa dobro jutro!

jp sco jasno mara cash, MU POMENI, rad ima vredne stvari, podobno kot Bik...

ne da bi se kitil in vse, sam hoce met pa sam dbest! xyesx

in zakaj pa mislis da je tolk bankirjev pa tacga foloka sco?

sco ma rad denar... xyesx

ampak predvsem zato, da je svoboden.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jp sco jasno mara cash, MU POMENI, rad ima vredne stvari, podobno kot Bik...

ne da bi se kitil in vse, sam hoce met pa sam dbest! xyesx

in zakaj pa mislis da je tolk bankirjev pa tacga foloka sco?

sco ma rad denar... xyesx

ampak predvsem zato, da je svoboden.

yea, pa ne maramo nekoga ob sebi, ki bi jih morali šlepati. v tem smislu imam rada cash!

:$$:

<{POST_SNAPBACK}>jp sco jasno mara cash, ...ampak predvsem zato, da je svoboden.

UF, kako TOČNO! kratko in jedrnato! x:)x

ja saj ti si tud nekaj podobnega mal tamle razmisljala, hkrati sva postnili. xDDx

moc.... da po svoje fura,.. to je pa svoboda (saj se, podobno kot kozli, zlo hitro osamosvojijo)...

Misoni, se kako je res kar pravis! :palec:

sco ne mara milih jer, nedejavnih, megel.... (no ce sem kje sco, sem tle, mal preziram neumnost in sem prezahtevna do pusijev, neizprosna sem tlele xDDx x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem ti rekla. x;)x x:Dx x:px

se ti vid, v bistvu... maras bit tud opazhena in tko.... si dramaticna tud, mas tud tole neko levjo noto, recimo tud na laskanje ziher padas (tipicen sco pa recimo ne, prej obratno)...

pomeni tudi, da si rojena na mlaj al pa zlo bliz mlaja, da imas torej sonce in luno v konjunkciji... zato je pol tale skor paradoks, da ima nekdo dva polozaja od treh, pa je manj to. x:o)x

ker se skoncentrira v ono eno, pa iz ascendenta izvira, ki pa je najbolj individualna tocka....

(jaz mam zlo podobno, sonce in luno v istem znamenju, duh pa fortuno pa na ascendentu)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem ti rekla. x;)x x:Dx x:px

se ti vid, v bistvu... maras bit tud opazhena in tko.... si dramaticna tud, mas tud tole neko levjo noto, recimo tud na laskanje ziher padas (tipicen sco pa recimo ne, prej obratno)...

pomeni tudi, da si rojena na mlaj al pa zlo bliz mlaja, da imas torej sonce in luno v konjunkciji... zato je pol tale skor paradoks, da ima nekdo dva polozaja od treh, pa je manj to. x:o)x

ker se skoncentrira v ono eno, pa iz ascendenta izvira, ki pa je najbolj individualna tocka....

(jaz mam zlo podobno, sonce in luno v istem znamenju, duh pa fortuno pa na ascendentu)

:palec: uff, a bi lahko še zame kaj povedala?

1.11.1977 18.03 lj x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...