Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...eh ti se kar tolazi... kar ne ves, ne boli... pozdrav batmana!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj fotr že ni nepotešen. ma 20 let mlajšo ženičko ..zdej verjetn res ne.....sam grem stavit, da tale mladostnica ni tehtnica! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..zdej verjetn res ne.....sam grem stavit, da tale mladostnica ni tehtnica! jaz grem tud stavt, da ni tehtnica, ja. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ..jaz pa ne bi bil tko presenecen, ce bi bla tehtnica... so le take snobovske in ce ma valkirin ati dost $$$$$$.... a, ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..jaz pa ne bi bil tko presenecen, ce bi bla tehtnica... so le take snobovske in ce ma valkirin ati dost $$$$$$.... a, ne... aja? tehtnice pa snobovske? a snobizem=materializem po novem? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...ne, samo tehtnice so precej mahnjene na socialni status, ki si ga preko zveze z nekom premoznim dvignejo... ne gre za direkten materializem kokr pr biku... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 v tem kontekstu ti dam popolnoma prav samson. Če tehtnico postaviš pred izbiro, čustveno al materialno plat(dejansko mišljena socialna ), se bo za spremebo zlo hitro odločla....za materialno! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Hm, ne tako grdo o Tehtnicah no , ker je moj foter tudi. Pa ni prav nič snobovski ali mahnjen na status, še najmanj pa škrt. Verjetno, ker je Strelec v podznaku. Škorpijoni pa niso materialisti ali pa škrti, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Škorpijoni pa niso materialisti ali pa škrti, a ne? ... nimajo nic proti kesu,ni pa to paritveni motiv... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ...paritveni motiv..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Vse ostalo pa je, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... nimajo nic proti kesu,ni pa to paritveni motiv...opla, cash, je vsaj meni zeloooo pomemben. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, ne tako grdo o Tehtnicah no , ker je moj foter tudi. Pa ni prav nič snobovski ali mahnjen na status, še najmanj pa škrt. Verjetno, ker je Strelec v podznaku. Škorpijoni pa niso materialisti ali pa škrti, a ne? meni se zdi, da so moški in ženske istega znamenja kot noč in dan.moja mt je tut vaga in tut škrta. pa še laže sem opazila. pa prikriva. jaz sem za to, da se tehtnicam ženskega spola prepove imeti otroke. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... nimajo nic proti kesu,ni pa to paritveni motiv... Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Ne, škorpijoni niso materialisti v tem pogledu, sploh pa je ljubav eno (za dušo), keš pa drugo, in to ne kot keš sam po sebi ampak "moč" ki jo keš ima. Škorpiji je do "moči", le to si pa itak sama pribori, da o čustveni manipulaciji ne govorim... to je že druga zadeva. sicer pa dobro jutro! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 jp sco jasno mara cash, MU POMENI, rad ima vredne stvari, podobno kot Bik...ne da bi se kitil in vse, sam hoce met pa sam dbest! in zakaj pa mislis da je tolk bankirjev pa tacga foloka sco?sco ma rad denar... ampak predvsem zato, da je svoboden. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp sco jasno mara cash, MU POMENI, rad ima vredne stvari, podobno kot Bik...ne da bi se kitil in vse, sam hoce met pa sam dbest! in zakaj pa mislis da je tolk bankirjev pa tacga foloka sco?sco ma rad denar... ampak predvsem zato, da je svoboden. yea, pa ne maramo nekoga ob sebi, ki bi jih morali šlepati. v tem smislu imam rada cash! :$$: Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp sco jasno mara cash, ...ampak predvsem zato, da je svoboden. UF, kako TOČNO! kratko in jedrnato! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ja saj ti si tud nekaj podobnega mal tamle razmisljala, hkrati sva postnili. moc.... da po svoje fura,.. to je pa svoboda (saj se, podobno kot kozli, zlo hitro osamosvojijo)... Misoni, se kako je res kar pravis! sco ne mara milih jer, nedejavnih, megel.... (no ce sem kje sco, sem tle, mal preziram neumnost in sem prezahtevna do pusijev, neizprosna sem tlele ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Radi smo neodvisni samostojni in to pričakujemo tudi od partnerja! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Radi smo neodvisni samostojni in to pričakujemo tudi od partnerja! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Marsa, nisem spregledala tvojega posta! Duh in Fortuno imam v Levu! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 sem ti rekla. se ti vid, v bistvu... maras bit tud opazhena in tko.... si dramaticna tud, mas tud tole neko levjo noto, recimo tud na laskanje ziher padas (tipicen sco pa recimo ne, prej obratno)...pomeni tudi, da si rojena na mlaj al pa zlo bliz mlaja, da imas torej sonce in luno v konjunkciji... zato je pol tale skor paradoks, da ima nekdo dva polozaja od treh, pa je manj to. ker se skoncentrira v ono eno, pa iz ascendenta izvira, ki pa je najbolj individualna tocka....(jaz mam zlo podobno, sonce in luno v istem znamenju, duh pa fortuno pa na ascendentu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Torej trgava gate! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem ti rekla. se ti vid, v bistvu... maras bit tud opazhena in tko.... si dramaticna tud, mas tud tole neko levjo noto, recimo tud na laskanje ziher padas (tipicen sco pa recimo ne, prej obratno)...pomeni tudi, da si rojena na mlaj al pa zlo bliz mlaja, da imas torej sonce in luno v konjunkciji... zato je pol tale skor paradoks, da ima nekdo dva polozaja od treh, pa je manj to. ker se skoncentrira v ono eno, pa iz ascendenta izvira, ki pa je najbolj individualna tocka....(jaz mam zlo podobno, sonce in luno v istem znamenju, duh pa fortuno pa na ascendentu) uff, a bi lahko še zame kaj povedala? 1.11.1977 18.03 lj Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.