silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej trgava gate! Ups, kr, kr......sam svoje vseen mal pršparita! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj ti si tud nekaj podobnega mal tamle razmisljala, hkrati sva postnili. moc.... da po svoje fura,.. to je pa svoboda (saj se, podobno kot kozli, zlo hitro osamosvojijo)... Misoni, se kako je res kar pravis! sco ne mara milih jer, nedejavnih, megel.... (no ce sem kje sco, sem tle, mal preziram neumnost in sem prezahtevna do pusijev, neizprosna sem tlele ) ...men se pa ne zdi to res... mislim, sej ne da se zelo ne strinjam samo niansa... sej sem reku, da imajo radi kes in vse... sam ni pa to kriterij izbora partnerja kokr recmo pr biku(ki nima nbenih custev recmo in je to skor edini kriterij)... in o tem je bilo pravzaprav govora... pa tut sco dvomim da isce moc pri partnerju, plus pa plus skupi?? Prej isce nekoga ki si ga bo lahko pokoril(zato pa sta bik in sco nasprotni znamenji... bik isce nekoga ki ima moc oz. predvsem $$$, sco pa ravno nasprotno)... P.S.: samo moje mnenje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Misoni, brez zamere, a ne da se mi it racunat in vse tole, blazno poglabljat, to jaz tkole navrzem vmes, ko poznam od koga polozaje, tko da, to ni kaka izcprna analiza (tega sem se zasitla), pac pa par besed, povzetek...pa pejt tko na LN izracun - http://www.lunin.net/astrologija/index.php , pa prid nazaj napisat, kje mas asc pa luno, merkur venero mars, pa tocko duha, pa ti kaj povem....je nas izracun, tko da se zanesem, je isto kot bi ti jaz zracunala. aja, Katrina, gate ze trgava, sam jaz tega nimam v levu (ce si to mislila, kajti jaz sonca in lune nimam v sco, pac pa asc ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 samson, pac, tko mislis... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...men se pa ne zdi to res... mislim, sej ne da se zelo ne strinjam samo niansa... sej sem reku, da imajo radi kes in vse... sam ni pa to kriterij izbora partnerja kokr recmo pr biku(ki nima nbenih custev recmo in je to skor edini kriterij)... in o tem je bilo pravzaprav govora... pa tut sco dvomim da isce moc pri partnerju, plus pa plus skupi?? Prej isce nekoga ki si ga bo lahko pokoril(zato pa sta bik in sco nasprotni znamenji... bik isce nekoga ki ima moc oz. predvsem $$$, sco pa ravno nasprotno)... P.S.: samo moje mnenje... hmnja, če mene vprašaš, mora bit dec dec. šlev ne prenesem, ob meni mora biti nekdo, na katerega sem lahko ponosna, ne pa neka megla za mano, ki jo jaz naprej porivam! mora biti ambiciozen in ne pussy, tisto je preveč enostavno. se hmal naveličam! mora biti nekdo enakovreden, d aje vsaj malo zabavno Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misoni, brez zamere, a ne da se mi it racunat in vse tole, blazno poglabljat, to jaz tkole navrzem vmes, ko poznam od koga polozaje, tko da, to ni kaka izcprna analiza (tega sem se zasitla), pac pa par besed, povzetek...pa pejt tko na LN izracun - http://www.lunin.net/astrologija/index.php , pa prid nazaj napisat, kje mas asc pa luno, merkur venero mars, pa tocko duha, pa ti kaj povem....je nas izracun, tko da se zanesem, je isto kot bi ti jaz zracunala. aja, Katrina, gate ze trgava, sam jaz tega nimam v levu (ce si to mislila, kajti jaz sonca in lune nimam v sco, pac pa asc ) brrrrrrrrrrrrm ue letim, pa porocam pol! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> aja, Katrina, gate ze trgava, sam jaz tega nimam v levu (ce si to mislila, kajti jaz sonca in lune nimam v sco, pac pa asc ) Vem. Imaš podobne položaje kot jaz v Levu, ti pa jih imaš v Sco. Drugače pa Riba v Soncu in Luni? Uhuhu, kar težko verjamem! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Marsaevo, izčrpno poročilo.jaz tud prbližno ne vem kaj to pomeni Sonce Skorpijon (6) Luna Rak (2) Merkur Skorpijon (6)Venera Tehtnica (6) Mars Lev (3) I. hisa - Ascendent (ASC) Dvojcka X. hisa - Medium Coeli (MC) Vodnar Tocka Duha Tehtnica Tocka Fortune Bik Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmnja, če mene vprašaš, mora bit dec dec. šlev ne prenesem, ob meni mora biti nekdo, na katerega sem lahko ponosna, ne pa neka megla za mano, ki jo jaz naprej porivam! mora biti ambiciozen in ne pussy, tisto je preveč enostavno. se hmal naveličam! mora biti nekdo enakovreden, d aje vsaj malo zabavno jaz te kot zensko z luno v raku v drugi hisi cist razumem da tako razmisljas in si zelis moskega kot si zelis(soncek v sco.)... tebe zenejo rakovsko/bikovski(2.hisa) motivi k scorpio moskemu... ne pa sco motivi k sco partnerju... samo tolk da se razumeva... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Nežna škorpijonka! Pičiš, kot bi se bala, da boš preveč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Hm, škorpije (sončne, ascedentne, lunine...), pravte partner mora bit samostojen, nč šlepanja, nč visenja na nas, omejevanja in ostalih "neumnosti". DRŽI!Sam, heh, .....kako se pa spopadate s čustveno manipulacijo (našo, vašo), do partnerja?! Namreč jaz vse zgoraj navedeno zahtevam od partnerja, hkrati pa za "mojo dušo" nekako "terjam" čustveno odvisnost, bognedaj da me z njo omejuje, to ne sme, ....sam morm vedet da ga "psihično posedujem" ,....hm to je tud verjetno manipulacija Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nežna škorpijonka! Pičiš, kot bi se bala, da boš preveč! ampak pičim pa vseeno. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Čustvena manipulacija, hm. Redko, sploh ker je moj partner škorpijon. Vsak kdaj poskusi, da vidi kje je meja in vsak izmed naju ve, do kam lahko in do tam greva, včasih malo spotencirava, da je bolj zanimivo pa oba rada raziskujeva meje potrpežljivosti in tolerance drugega. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz te kot zensko z luno v raku v drugi hisi cist razumem da tako razmisljas in si zelis moskega kot si zelis(soncek v sco.)... tebe zenejo rakovsko/bikovski(2.hisa) motivi k scorpio moskemu... ne pa sco motivi k sco partnerju... samo tolk da se razumeva... ne bi mela škorpijona za tipa in this life time, če si to mislu! rakci men pašejo, če si to mislu.... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak predvsem zato, da je svoboden. evo...točno to...še nikol bolš zapisano! čustva so pa itak poglavje zase...težko področje...ko bi vseIN HKRATI nič...zaj*.....priznam.....zato pa je tak kažin..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne bi mela škorpijona za tipa in this life time, če si to mislu! rakci men pašejo, če si to mislu.... ...gre za prevladujoci element charta... ne za polozaj sonca... v tistem kar si opisovala kot svojga idealnega moskega( med drugim tudi moc karakterja) bi tezko tip raka prepoznal(ko je na drugi strani sco le rak(se pravi emocionalna varnost, v primeru disfunkcije(pogosto) $$$$ + moc, intenziteta...) ekh, pa komu se da z mlini na veter borit... verjemi kar hoces, briga me... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čustvena manipulacija, hm. Redko, sploh ker je moj partner škorpijon. razumem!....pestro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak pičim pa vseeno.se bolj morda, ker znas gojit zamero zarad lune v raku, k sreci ti mars v levu pomaga in te izvlece iz dnevnih custvenih dram - v delo al pa v kaksen sport.znas bit pa tud zelo mehka in spravljiva, najbrz na 1. pogled sploh ne zlo skorpijonska, tud morda mal preklepetava, pa zlo dinamicna....bi rekla da si svetla (tud naravno, tam sem pac vidla na fotki, da ste same bjonde, ne pa tud vedla, katera je katera).....ko si bla mlajsa, si bolj pikala, zdaj si bolj umirjena, vsekakor se umiris, ko postanes mati, pa blazno ti je pomembno partnerstvo, si pa zahtevna tle, utegnes bit posesivna in to clo na oni tihi tecen rakovski nacin... k sreci te resuje asc. Bod vesela, da mas duha v tehtnici....... po drugi strani pa te to vcas dela neodlocno, sploh ker mas se venero tam in pluton, ki je vladar soncevega znamenja.... blazote solatne zbrisem, tud dvomim da ti sede, da se vse o teb tule valja. ker tle se VSE vid. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...gre za prevladujoci element charta... ne za polozaj sonca... v tistem kar si opisovala kot svojga idealnega moskega( med drugim tudi moc karakterja) bi tezko tip raka prepoznal(ko je na drugi strani sco le rak(se pravi emocionalna varnost, v primeru disfunkcije(pogosto) $$$$ + moc, intenziteta...) ekh, pa komu se da z mlini na veter borit... verjemi kar hoces, briga me... pa ssj sem povedala, da ne štekam tistega kar sem gor napopala! ti mi pa še v šifrah govoriš! daj tko povej, da te bom štekala! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 daj tko povej, da te bom štekala!..ne znam...mene noben ne steka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>se bolj morda, ker znas gojit zamero zarad lune v raku, k sreci ti mars v levu pomaga in te izvlece iz dnevnih custvenih dram - v delo al pa v kaksen sport.znas bit pa tud zelo mehka in spravljiva, najbrz na 1. pogled sploh ne zlo skorpijonska, tud morda mal preklepetava, pa zlo dinamicna....bi rekla da si svetla (tud naravno, tam sem vidla da ste same bjonde).....ko si bla mlajsa, si bolj pikala, zdaj si bolj umirjena, vsekakor se umiris, ko postanes mati, pa blazno ti je pomembno partnerstvo, si pa zahtevna tle, utegnes bit posesivna in to clo na oni tihi tecen rakovski nacin... k sreci te resuje asc. Bod vesela, da mas duha v tehtnici....... po drugi strani pa te to vcas dela neodlocno, sploh ker mas se venero tam in pluton, ki je vladar soncevega znamenja.... blazote solatne zbrisem, tud dvomim da ti sede, da se vse o teb tule valja. ker tle se VSE vid. huala! (tut za tist k si zbrisala)svetla sem bila kot otrok.bjonda s kravžlčki, zdaj sem una ta druga temna-zraven tinel s kratko čupco. jp, posesivna, sam se brzdam. you're gooooooooood!!!!!!!!!!!!!!! huala Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ne znam...mene noben ne steka... Mi je znano! Imam podobnega doma, samo znaki so malce zamenjani! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ne znam...mene noben ne steka... vse se da, če se hoče Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 *Misoni, nisem vsega zbrisala, ker morda ti se kdaj kaj recem, pa se kdo drug... pa da mas v normalni obliki nekje, sem 'uredila', stopinje pa izbrisala, torej ni vsega gor.... da se tko v bistvu zlo zlo tezko ugotovi kaj konkretnejsega o teb, tko da nisi tule cist 'razgaljena', da pa nudis vseen en info, da lohk sploh kaj vprasas koga, tist ostalo pa si shrani zase, ce bo kdo hotel kaj bolj podrobnega od tebe... pa bos tedaj sam njemu napisala.Prvic se v teh blaznih solatah nihce nic ne znajde, se oni ne, ki mu je namenjeno, drugic pa, kot sem rekla, to je tko kot bi dal na javno... kar tkole mal diagnoze, psihiatricna mnenja in podobno. pac, izsledke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>*Misoni, nisem vsega zbrisala, ker morda ti se kdaj kaj recem, pa se kdo drug... pa da mas v normalni obliki nekje, sem 'uredila', stopinje pa izbrisala, torej ni vsega gor.... da se tko v bistvu zlo zlo tezko ugotovi kaj konkretnejsega o teb, tko da nisi tule cist 'razgaljena', da pa nudis vseen en info, da lohk sploh kaj vprasas koga, tist ostalo pa si shrani zase, ce bo kdo hotel kaj bolj podrobnega od tebe... pa bos tedaj sam njemu napisala.Prvic se v teh blaznih solatah nihce nic ne znajde, se oni ne, ki mu je namenjeno, drugic pa, kot sem rekla, to je tko kot bi dal na javno... kar tkole mal diagnoze, psihiatricna mnenja in podobno. pac, izsledke... ufffffa tkole v bistvu zemljevid po meni pa skoraj navodial za uporabo? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.