Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

hm...sori no...nisem vedla, da si sco. sicer pa tako ni nihče nikogar vabil direkt. sam tle u temi o sco je bla debata o tem.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

principesa, ti si sco??pa se kozorog???' :eek: :eek: ..pa tko pocukrana??? :eek: :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

tehtnica tud,. vsa spravljiva in vse, morda je se kaka venera al pa merkur not

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...to bi blo pa zanimivo videt...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

no hotla sem rect (vmes se ni blo komentarja prej), da glej jo, opravljanje, saj si tle,. pa sam ugotavljamo, nobenih lastnosti nsiem pisala ali cesa... sam ugibanje, da bi lohk, poleg lune, mela se merkur in/ali venero not. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>no hotla sem rect (vmes se ni blo komentarja prej), da glej jo, opravljanje, saj si tle,. pa sam ugotavljamo, nobenih lastnosti nsiem pisala ali cesa... sam ugibanje, da bi lohk, poleg lune, mela se merkur in/ali venero not. xDDx

xsrcx ma ne tko dobesedeno vzet x:o)x" opravljanje" ma smo se hecali... x;)x saj poznaš SCO x;)x x:o)x

jh...sam ma pa dečko včasih bistveno bolj sco komentarje.... x:Ix :inocent:

sploh pa ni blo opravljanje...je vse javno napisano..... x;)x ....

jaz pa vidim v principesi tud sco, me ni presenetilo, ko sem mensezdi to ze vedla.....

saj jaz sem vcas tud prijazna in vse to, blaga, clo diplomatska znam bojda picek bit vcas. :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ma kaj se ti oglašaš k spljoh nisi škorpijon x?x  x^x

asc. sco., stelij v 8. hisi, mars na vrhu T-kvadrat, asc. na unukalhai-ju... kok sco se hoces???? :vragec:

Frank Zappa

ne sam bojda...znaš bit...odvisno od obdobja....

principessa sori...upam, da te nisem kaj užalila. ni bil namen. mene je pač sam mal presenetilo. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...