Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ...totalna scorpio scena(beri: cukrarna) ... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ah no samson, saj tud cvekanje cist v prazno in skakanje do stropa glih ni....sej bomo cez 20 let vidl, kok bojo kej pikal tile repki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 da ne pozabimo - diego maradona, pelle... ko sco pa to... torej, velik je tud ovnovskega tu (ne nujno v zvezi z onimi sco, ki dejansko tud majo ovna), dvojckovskega, devicjega, vodnarskega, levjega, strelcevskega pa sploh...pravzaprav je cistega sco spirita tule... no ne glih mal, a ne tolk, kot bi... hm, 'moral' bit (po mojem) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ah no samson, saj tud cvekanje cist v prazno in skakanje do stropa glih ni......ja lih to sem hotu prej dopisat, to mi gre tut totalno na zivce... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz sem sama škorpijonka , s soncem v SCO,luno v TEHTNICI in ASC v kozorogu Ja a še ena sko/kozu kombinacija. Kaj pa če bi mi z Valkiro kr klub odprle... ....ha ha ha..... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> srčkale do onemoglosti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 bejzhmo!!! :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 saj to pa itak hodim... k sm sama vsa slinasta pa lupckasta, tle sam blefiram pa se delam taf pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 itak...sej si ja ribca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> itak...sej si ja ribca saj zato! s poudarkom na -ica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 mater sem zasekana nekak... kaj bo sele, ko BO skorpijon?????ce ze v tethnici schtraufenpacht skorpijonski... ni mira mater... nikol!!! v tehle obdobjih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Kok ste smešne. A kr lubčkale bi se, no ne vem no sem ker hetero ha ha ha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa bi se lupčkale, pa objemčkale, pa srčkale do onemoglosti mi škorpijonke rade to počnemo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 No ne ravno lubčkamo imam raje bolj konkretno! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Ja veš da se rade lubčkamo, sej s tem pride tud do bl konkretnga a ne? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa bi se lupčkale, pa objemčkale, pa srčkale do onemoglosti a hočeš, da mi bo slabo, al kaj........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 volareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Dobro jutro! A ste še pr življenj?! Al se še štrglate od včerišne "ljubeznivosti"?! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ma ja...se je blo treba drgnit s sirkovo krtačo...da je šou ves cukr dol..... jutrček, silki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Prekipevam od življenske moči! Ljubezniva? Jaz? Kdaj pa je to bilo? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...kwa ga bixas s sirkovo krtaco.. pejt ven na dez za par minut... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Kakšen dež? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ni blo dost...sem probala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.