Amis 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...sej je simpl...prepiš si urnik, ko majo sloni padalske vaje in skoz pazi, da nauš hodila takrat na vadbišče.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Ja, lohk je pa cew sranje...bo slon npr. name padu. Ok, sej guznla bom prec, sam folk se me bo spominju pa sam po tem : bed, to je una bejba, k je slon nanjo padu. ..ne panicari... sej tolk mal te pa s5 ni skupi, da bi te lahko slon spregledu... a si ze kdaj slisala, da je slon padu na sumo borca??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...sej je simpl...prepiš si urnik, ko majo sloni padalske vaje in skoz pazi, da nauš hodila takrat na vadbišče.... Ja, sej sm šla že na net iskat urnik. <{POST_SNAPBACK}>..ne panicari... sej tolk mal te pa s5 ni skupi, da bi te lahko slon spregledu... a si ze kdaj slisala, da je slon padu na sumo borca??? Joj, k te tale sumo borka dobi v roke, ne boš prežvew... A s ti že slišu kdaj, da je sumoborka ubila enga suhljatga tečneža? Ne? Pa še boš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 A s ti že slišu kdaj, da je sumoborka ubila enga suhljatga tečneža? ..pa kaj se... sam ne zacni mi se tiste o 40-ih zelenih slonih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...sej ne bodo zeleni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa kaj se... sam ne zacni mi se tiste o 40-ih zelenih slonih... :xx!: :xx!: :xx!: Pa že skor celo sm mela napisano...mi morš pa res ves vesele pokvart. Letim net pedenat...najs kregat tu ju...az olvejs. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaMiCa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Evo mene - še ena škorpionka, z luno v levu;ŽIVELI ŠKORPIONI/KE !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 evo mene dobro vam jutro skorpiči i škorpijke... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ce mal bols razmislm, skorpij sploh opazil ne bi, ce se nebi tolk ven skos metale Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce mal bols razmislm, skorpij sploh opazil ne bi, ce se nebi tolk ven skos metale Nau držal Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce mal bols razmislm, skorpij sploh opazil ne bi, ce se nebi tolk ven skos metale * a ne res...ribaku mora pa res neki pred oči skočit, de kej opaz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>* a ne res...ribaku mora pa res neki pred oči skočit, de kej opaz Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce mal bols razmislm, skorpij sploh opazil ne bi, ce se nebi tolk ven skos metale Mislim, da ste riboni tisti, ki se morate vreči iz vode, da ste opaženi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 delfincki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce mal bols razmislm, skorpij sploh opazil ne bi, ce se nebi tolk ven skos metale sej me tud vas ne, ......če ne bi bli tok "klizavi" p.s.pa dobro jutro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Dan a dons mamo pa SCO day off? noben nč ne čveka Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Kwa spa prčakvala, če je pa luna šla "sedet" v strelca?!!.....počak do sobote....oz.bolje do nedelje ko luna "flirta" s plutonom Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa spa prčakvala, če je pa luna šla "sedet" v strelca?!!.....počak do sobote....oz.bolje do nedelje ko luna "flirta" s plutonom ja, ampak men pa zdej dogaja aja moja Venera v strelcu k je bla pa luna v SCO sm bla pa mal depresivna..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Jest sem pa dons našpičena, oz kr po pravic povedan dobesedno tečna (pa nisem pogosto),....heh, "lep" vikend se mi obeta.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 o prav lepa hvala za vase komentarje, ki so me nasmejali!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> o prav lepa hvala za vase komentarje, ki so me nasmejali!!! lepo!..vsaj enga! p.s.pa še drugič Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> o prav lepa hvala za vase komentarje, ki so me nasmejali!!! Vidiš kako malo je treba, da je en ribak srečen! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 sej res... ...ceprav 'za skorpije' bi to tezje rekli -----------Vidiš kako malo je treba, da je en ribak srečen! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ceprav 'za skorpije' bi to tezje rekli Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.