lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 vidi ti njega, po tem le sodeč nisi navadna tuna, da nisi ki Calvo, a Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ...sam je pa res u bistvu...sco smo zlo zahtevni/e....hočemo vse in tud damo vse....če pa tega ni, smo pa lohk zraven sam po koščkih...delček tukaj, pa delček tam....dokler nimamo vsega dost in spokamo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 aja, a ribe pa nočejo vse...so zadovoljne s koščki zdaj bodo pa ubogim škorpijončkom navesili vse kar se bo kr spomnu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 odvisn od ribe. rib je velik vrst... pa morje je tut velko. sicer pa imajo rade, da plavajo... zato so izrazite navznoter.skorpij pa je manj vrst in so bolj izrazite navzven.ane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 zanimivo, free, no na nek zelo splosen in tak nacin/sistem drzi, najbrz je res redko kje tolk drugacnosti kot pri ribah (in ce pogledamo, da je zadnji znak, in ce gledamo v naravi - podvodni svet)...torej to bi slo 'skoz' ce bi gledal sonce sam. ker mamo pa vsi se ascendente in vsega boga , pa smo pac vsi bolj ali manj meshani in tudi zmeshani. ampak si vseen fajn rekel. tako z ribami kot s sco ze zlo zlo rada hecam in smo na valovni, vendar morda se prav posebej pri 'hecanju' pa mi je blizja skorpijonska energy. ampak saj ti je mas tud mal... vsaj mars vem da mas, morda pa se kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 dvomim.To je tako kot bi rekla, da skorpijoni ljubite bolj kot drugi znaki.zakaj: ker vsi damo toliko kolikor smo zmozni. ali je temu pogoj ljubezen pa naj si razlozi vsak sam.Ce dajejo vec, morda sami zelijo prejemati vec!? ---------...sam je pa res u bistvu...sco smo zlo zahtevni/e....hočemo vse in tud damo vse....če pa tega ni, smo pa lohk zraven sam po koščkih...delček tukaj, pa delček tam....dokler nimamo vsega dost in spokamo..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 saj sem napisala...ne da hočemo dobit več...hočemo vse..... .... eh...sposobnost ljubiti pa tako nima veze s horoskopi...lahko se le izraža na različne načine... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sam je pa res u bistvu...sco smo zlo zahtevni/e....hočemo vse in tud damo vse....če pa tega ni, smo pa lohk zraven sam po koščkih...delček tukaj, pa delček tam....dokler nimamo vsega dost in spokamo..... Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ne da hočemo dobit več...hočemo vse..... .... Kako točna definicija! ...sem sam pokukala med "svoje",...že šibam med "klistirje",...morm en dolg tam spisat! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 a že spet kero dolžnost pa maš dons Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 I JA! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Nee, sam ostali zamujajo?! p.s.V....kak si?, vse ok? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet sm v "taf" formi, Super , nekak nisem dvomila, da se boš "pobrala", res fajn.Glede, hm,..kremic pa tonikov, pa itak dobiš "dodatke" inf. joj, grem do konca spisat prakso v "klistirju" p.s.torej krema deluje?! Super!....(sej sem vedla ) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uau, naša silki se bo klistirala. A ti pošljem na OS ta navodila, al nimaš printerja pa mi pripravljaš material za grafološko analizo P.S.Dons sm Berna pa Samsona spoznala - na mavrični soboti. NEEE nč navodil.....se jih jest tam not pišem!! AAA? spoznala? super! INN??? predvidevam da sta super dečka?, al ne? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ..no sej sem vedla, da bo ušla spat preden bom jest sklofala klistir,....pa sem mislila kofi pa en čik pa eno rečt o novih znancih....pa nazaj na "telovadbo klistirja,...pa nč, bom pa sama čikala! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ah, da... mam jst ceuga ... u 8 hisi: moon, true node, kirona in severni vozel (al kwa ze tist znak pomen). cist dovolj neverjetno, ampak v zadnjih dveh letih sem z zenske strani spoznal v vecini same skorpije no seveda ne smem pozabiti moj IC v skorpiji. Kakor sem slisal, da IC pomeni nekako prejsnje laife, MC pa kam gremo sedaj?? Potemtakem skorpijonsko energijo ze tudi poznam? da, itak mamo se vse tiste druge znake, pa na nas vplivajo vsi planeti.. men je luna v ovnu vedno ven sekala. asc leva, ki je v opoziciji z soncem, pa nikoli nisem poudarjeno zivel, ceprav na hitro morda vtis izgleda pokaze tudi tega, je energija pomoje dosti bolj ribja ali celo vodnarska. ego pa se lovi tudi na levovske fore. No, pa da naum zdej sam o meni klele ribe vidim veckrat tudi kot odvisne od drugih ljudi. nazalost. za samostojnost se morajo zelo potruditi, ceprav izgledajo v svojem svetu, ki si ga zgradijo neglede, ce to zelijo ali ne, dovolj samostojne; to veckrat niso. No, morda pac tako one mislijo in v nekaterih pogledih to tudi so. Tako kot skorpija potebuje ljudi, da se potrdi, potrebuje riba, da ne zaplava predalec. Stik z realnostjo je globok a kljub temu zelo krhek. Kajti ce gremo dalec je tezje priti nazaj, kot recimo rak, ki sicer dobro in bolje obvlada blizja potovanja. he he, kolk nakladam... -------------zanimivo, free, no na nek zelo splosen in tak nacin/sistem drzi, najbrz je res redko kje tolk drugacnosti kot pri ribah (in ce pogledamo, da je zadnji znak, in ce gledamo v naravi - podvodni svet)...torej to bi slo 'skoz' ce bi gledal sonce sam. ker mamo pa vsi se ascendente in vsega boga , pa smo pac vsi bolj ali manj meshani in tudi zmeshani. ampak si vseen fajn rekel. tako z ribami kot s sco ze zlo zlo rada hecam in smo na valovni, vendar morda se prav posebej pri 'hecanju' pa mi je blizja skorpijonska energy. ampak saj ti je mas tud mal... vsaj mars vem da mas, morda pa se kaj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, da... mam jst ceuga ... u skorpiji moon, true node, kirona in severni vozel (al kwa ze tist znak pomen). cist dovolj neverjetno, ampak v zadnjih dveh letih sem z zenske strani spoznal v vecini same skorpije no seveda ne smem pozabiti moj IC v skorpiji. Kakor sem slisal, da IC pomeni nekako prejsnje laife, MC pa kam gremo sedaj?? Potemtakem skorpijonsko energijo ze tudi poznam?da, itak mamo se vse tiste druge znake, pa na nas vplivajo vsi planeti.. men je luna v ovnu vedno ven sekala. asc leva, ki je v opoziciji z soncem, pa nikoli nisem poudarjeno zivel, ceprav na hitro morda vtis izgleda pokaze tudi tega, je energija pomoje dosti bolj ribja ali celo vodnarska. ego pa se lovi tudi na levovske fore. No, pa da naum zdej sam o meni klele ribe vidim veckrat tudi kot odvisne od drugih ljudi. nazalost. za samostojnost se morajo zelo potruditi, ceprav izgledajo v svojem svetu, ki si ga zgradijo neglede, ce to zelijo ali ne, dovolj samostojne; to veckrat niso. No, morda pac tako one mislijo in v nekaterih pogledih to tudi so. Tako kot skorpija potebuje ljudi, da se potrdi, potrebuje riba, da ne zaplava predalec. Stik z realnostjo je globok a kljub temu zelo krhek. Kajti ce gremo dalec je tezje priti nazaj, kot recimo rak, ki sicer dobro in bolje obvlada blizja potovanja. he he, kolk nakladam... ------------- Čisto po ribje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, da... mam jst ceuga ... u skorpiji moon...ne, luno mas v ovnu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 posesivnost. verjetno najveckrat fizicna ane?pol bod pa svoboden... ---------saj sem napisala...ne da hočemo dobit več...hočemo vse..... .... eh...sposobnost ljubiti pa tako nima veze s horoskopi...lahko se le izraža na različne načine... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 no, dobro si me spomnila, sem napisal, da mam u skorpiji, kar ni res, ker mam pa u 8 hisi in vecina v ovnu.sem popravil tudi objavo ----------ne, luno mas v ovnu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 OK pol bom pa jaz svojo zbrisala (in pol pac tud to ), ker ti bos tam napisal, luno mam v ovnu, jaz pa spodaj, ne, luno mas v ovnu, a stekas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm, čik pa kava? Pa kakšno pucanje ti je to, bre? Đabe posao... ....relaksacija no!.....sicer se pa javljam na dobro jutro......in grem na kofe! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 dobro jutro tudi tebi...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 valkira...en pobož in... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.