Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 upam, da vsaj pijeta dovolj tekočine, da ne bosta še dehidrirala zraven...pa enkrat so nekje pisali, da je treba dovolj elektrolitov zaužit....sam k se ne spomnim, v kateri temi je to....mogoče se javi kdo z medicinskega področja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro,... jst tut vsa prepucana. Je tamal eno gripo dam prvleku in sm včeri bruhala, driskam še vedno, jest pa itak nč ne morem...Tale gripa je klistir no.1...vse se vraca, vse se placa... zadnc nisi hotla batmana nadomescat in so mi v avto vlomili... evo zdej mas pa gripo.. ja, Bog je pravicni sodnik ki dobro placuje in hudo kaznuje!!! ***Pocajti se!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro,... jst tut vsa prepucana. Je tamal eno gripo dam prvleku in sm včeri bruhala, driskam še vedno, jest pa itak nč ne morem...Tale gripa je klistir no.1 How romantic. Boga, Valkira...res morta velik pit, se hitr dehidrira lohk...pa kake pomaranče in limonce papat....magar zmiksi sadje, k pol je ful dobr, sam vliješ vase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ja boga sta!Glede elektrolitov in soli ma Samson prav!, če jih nimaš dost(bruhanje driska), si lahko tudi pri zadostnem pitju dehidriran! Daj malemu banane, boboi palčke in postano kokakolo! Resno, ne hecam se, in pa glede elektrolitov v lekarno po Nelit. pocajtita se čimprej! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ...valkira pa jej grozdje.. ma tut velik vode in glukoze+elektrolitov... pa se mal sstaneove soli(EPP) zraven pa bo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>posesivnost. verjetno najveckrat fizicna ane?pol bod pa svoboden... --------- Ne free, narobe! Posesivnost JA!!...ampak psihična.....če nekoga psihično (in čustveno) "poseduješ", je avtomatsko tudi fizična.....pa še obremenilnega cheekinga ne rabiš! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uau, naša silki se bo klistirala. A ti pošljem na OS ta navodila, al nimaš printerja pa mi pripravljaš material za grafološko analizo P.S.Dons sm Berna pa Samsona spoznala - na mavrični soboti. <{POST_SNAPBACK}>Joj a veš kok sm žejna pa ful teško velik pijem Tašča je tut pa je paniko zagnala, da mamo ptičjo gripo Ojej, ojej, kaj sem naredu? Valkiri sem reku, da je podobna kaki Tehtnici, pa se je samo obrnila pa šla, zdej pa tole ... :xx!: :xx!: Dej pocajtaj se, punca, ne bom več! * * * Drži se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>posesivnost..... pol bod pa svoboden... --------- free, me scorpije govorimo o svoji svobodi.....no, pa o tem, da je vsak v svojih mejah svoboden - to velja pa za ljubeče drage.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 He, he,....kok je svet mičken!... .....se glih vračam s kofetka,.....sem ga pila v družbi Bernovega bratranca! .....pa nisem vedla, da mata isto družinsko deblo.....hec....pa se nisem izdala...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 itak da ne...sej si ja sco..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ja itak! ....sam če bi naju Bern vidu.....pokow bi od smeha.....še zdej se režim!.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 jh...zdej bi pa še js rada vidla ta film....ne me tle u radovednost spravlat.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jh...zdej bi pa še js rada vidla ta film....ne me tle u radovednost spravlat.... .... vidla glih nauš, je že passe,.....lohk ti sam opišem (po scorpijonsko, op.merkurja nimam glih tovrstno dobr položenga)....he,...he..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, Silki... in pol se Bern čudi, da sm se obrnila in šla... Tehnica ... se vidi, da nič ni bral teme Psihologija, kjer se škorpije pritožujemo nad našimi "ljubimi" mamami tehnicami . AUUUU!.....primerju s tehtnco.....tud puklast scorpi bi bil bolši!AUČ Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> vidla glih nauš, je že passe,.....lohk ti sam opišem (po scorpijonsko, op.merkurja nimam glih tovrstno dobr položenga)....he,...he..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 sem čakala opis.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ..valkira sej ti res tehtnca zgledas... sploh ne vem kaj se neki repencis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem čakala opis.... ooo, sorči! ....dobiš no! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Evo Amis! Ja pondelk, pa sem še kar režeč sedobre volje ...kot rečeno me je v tako stanje spravu Bernov bratranc....zjutraj navsezgodaj (zame je ob 8,30 še zgodaj) ,,,,,nč...pridem v službo, dobim kofi,....vlečem ven spise gruntam kirga b lotla evo telefon....Bernov bratranc(kasneje ugotovila).....pa voda gori, pa nek papir,pa naš častitljivi durs gor pa hajd nujno na kofe.....pa pridem na kofe pa pogledam papir...pa povem svoje......pa to se mi še ni zgodl....z davčne zakonodaje hajd na astrologijo.....da b tole dursovsko lohka mal mn scorpijsko povedala.....pa jest/kwa pa ti devička veš o scorpijih, doma maš pa itak "luft" .....pa mi zagovarja prav dlakocepsko ne konca ne kraja (ta ma tud dobro položenga merkurja).....pa govori in govori (na durs sva že pozabla).....pa da bi mi lohka njegov bratranc povedu, je fuul stručko, tazga ni......ampak je še bl fuuuuul zaseden, težko do njega pridet,.....pa kr telefon ven pa hajd klicat pa dogovort se ( z B ženo) sta se kr zmenila.....pa jest nazaj da tok hiter pa jest ne mam zaseden urnik.(kwa bom pa hodila h kwazi astrologu, dej no mir, jest pa ne)...cel kaos.......pa pol nč iz tega....pa čvek naprej pa morm priznat vse pohvalno o bratrancu,.....in pol ko iz topa slišm ime Bern,.....uf jest pa ušesa VEN pa tih k rit.....pa sam poslušam......no tko....nisem povedala, da je Bern že na hitr "preletu moj chart.... Heh, Bern tok, da veš.....če boš mel prezaseden urnik.....bom protekcijo uporabla Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 kolk dobro.... ...in ti pšraviš, da ne znaš pisat ...men se pa zdi tako u nulo doživeto pa zelo predstavljivo ...ej hvala...sem kronična ljubiteljica zgodb.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ..men se tut zdi, da silki ma en tak literaren talent... pa ti tut amis... pa se kdo drug tukaj gor tudi, no... samo kle samo scorpijone hvalim!! ...a tehtnice... se pravi vsecne, prijetnih potez, elegantnega gibanja... precej visoke, mozne tezave s tezo... sicer pa men delujejo fake, ker se "tudi, ko bruhajo smejijo"... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolk dobro.... ...in ti pšraviš, da ne znaš pisat /quote] Ej, thanks! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 pišuka, še dobro, da je valkira sco in ma lahko sam izgled od tehtnice...ker tista zadnja pripomba, samson je kar resnična, vsaj simbolično.....sej zato se pa s tehtnicami ne štekam najbolje.... silki, zakaj pa tale smeško ?....sicer sem pa čist resno mislila, kar sem napisala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...a tehtnice... , elegantnega gibanja,... "tudi, ko bruhajo smejijo"... Svašta!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.