Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

saj zato sem pa pop* eni povrsni reklakazala sklepi in zakljucki, frfotavo, tkole mal se ujame, pa se narobe zapomni in se clo drugim pol tupi te krive vere, kolk skode lohk nardimo z besedami, ki so kar tkole v prazno nekaj....

:|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

..ne ji zamerit... saj je samo dobro hotla... :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Beseda pade...vsi jo slišimo enako.....razumemo vsak po svoje..tako kot si želimo, "da bi bila povedana"... x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

pajade!

nekje napisat, ta je rekel, da pomen en generacijski polozaj, ki ga ma 5 let folka ali vec, nenadno smrt...

v tem ni nic dobronamernega, pa ce se se tko hecamo.

ta je rekel da to...

saj se pac clowk mal heca... sam en ne ve, da ta kar nekaj cveka...

bomo mel 17letnega modelcka, ki bo slucajno padel v temo pa videl sam to *modrovanje*... in bo mel seme. za brezveznarajsko razmisljanje, bluzenje in ufuravanje. :o|o: x!x

mislim zakaj kar neky cvekat sploh??????

ta je rekel. xrolleyesx

mater, bogve kolk folka bogve kje cveka 'marsa pravi' - kaksne takele neumnosti.

Folk ne mara Oshota (ceprav pojma nimajo o njem) zarad tacgale folka - 'osho pravi' :mad2:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>uf, Marsa kok si pa ti stroga

haha no vidis, sem 'prav' vmes vskocila torej.. xDDx

ne maram takihle zakljucevanj, se posebej ne, ce gre za bolezni, smrt, defolt da je kaj slabo, ce to in ono... tega ful ne maram, prevec vidla sranja zarad tacgale.

sorchy, se pokam ven. xupx

Picasso

jah...saj je ok marsa...smo sco tako al tako tud po tej strani mal udarjeni...smrt pa te fore...je videt. se mi zdi, da nam tle nek črni humor seka ven....kar pa še ne pomeni, da bomo ob naši uri tud tako korajžni kot zdej, ko sam "gobcamo"....

...in imaš prav, da če to bere kakšen 17letnik, lahko pusti resne posledice....sploh če nekdo upade v te debate kar tako....

...se bomo poboljšali....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mah..

amis, prisla pomirit mal... x:Xx :palec:

saj stekam.....

pac, mam tole... blazno nakladam, do nezavesti, a UPORABLJAM besede.... saj jih je dost, da lohk uporabis tiste in na tak nacin, da poves tocno kar hoces in mislis.

Kot bi uletel en laik v temo gripa, ki tud ni nic spet tolk 'tacga', pa bi vmes navrgel, ta pa ta pa pravi, da ce mas take trombocite da lohk pa kar umres...

pac en povrsen sklep...

ena mamica pa to slisi in se ji vsadi..... tale trapasta ena sama samcata besedka....

no ja, brez veze. xDDx x:o)x

saj je res, da so cvekarije...

Picasso

In?..misliš da se to dogaja sam na forumih...nekdo nekaj reče, napiše...pa narobe razumjo,....poglej tolmačenje zakonodaje....ne, folk razume tako kot HOČE razumet,....če mu ni jasn in ima INTERES,...vpraša,.....sicer ne.

Men "dol visi", ko včasih slišim za kak moj komentar ali mnjenje ali razlago(službeno),....sem slišu,si rekla, si komentirala,....ja sej pol je pa "to je to in to",...je al pa ni, v Tistem kontekstu rečeno je TO, v drugem ne more bit uporabljeno, ...ni ista "podlaga"!

Jest sem se naučila jasno izražat, in za svojimi besedami stat, vedno....če me narobe razumejo in ne vprašajo kwa si pa s tem mislila in si razlagajo kot jim paše, ne pojasnjujem,....čemu?....nej si mislijo svoje, jaz točno vem kaj sem rekla in v katerem kontekstu, to mi zadostuje.

Ojej, x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja, res, saj se ne rab tolk besed zgubit. x;)x xDDx

sam vcas se pac pocutm, pa se vtaknem, veckrat pa ne, ce pa ze 'sodelujem', pa pac... se oglasim.

ja, seveda, to je problem v komunikaciji, ravno zato al pa predvsem zato sem pa izpostavila in to je podlaga oz. taksna je podlaga za vse trache, reklekazale....

nekdo je nekaj videl, slisal, sklenil, prenesel dalje... :|||

in je na lepem 'primer', ki ga v resnici pa ni.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

in je na lepem 'primer', ki ga v resnici pa ni.

Ja točno tako! xDDx

Naučil so nas zlo dobr govort,...ene bolj druge manj,.....nihče pa nas ne uči poslušat,...tle smo prepuščeni sami sebi in lifu!

Sej te štekam kaj si mislila s tem "se vtakneš", in prov da se vtakneš, tam kjer se Tebi zdi pomemno,...tudi zaradi odgovornosti (dejanske) al pa sam občutka odgovornosti, vseeno,.....je pa brezveze da te to na nek način "boli oz zaboli", to nima smisla. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja točno tako! xDDx

..je pa brezveze da te to na nek način "boli oz zaboli", to nima smisla. x:)x

Dodajam oz popravljam!.... razen v primeru, ko ti preobrača bedede oz njihov pomen nekdo ki ti je pri xsrcx ,.....tle pa mene "odnese"......in "dotičnega" tudi! x:px

so na udaru besede, zgleda...in prav je tako. ker že od nedelje razmišljam o njih. pomen besed....pa točno izražanje....ker: beseda je meso postala....se pravi, da izrečene in napisane besede pomenijo večjo možnost uresničitve...in tega se ne zavedamo vedno. tle se čist strinjam z marso......tud sama nisem pri izbiri besed dovolj pozorna.....sem mela glih zadnjič čudovito lekcijo po telefonu. zelo hvaležna zanjo xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>pajade!

nekje napisat, ta je rekel, da pomen en generacijski polozaj, ki ga ma 5 let folka ali vec, nenadno smrt...

v tem ni nic dobronamernega, pa ce se se tko hecamo.

ta je rekel da to...

saj se pac clowk mal heca... sam en ne ve, da ta kar nekaj cveka...

bomo mel 17letnega modelcka, ki bo slucajno padel v temo pa videl sam to *modrovanje*... in bo mel seme. za brezveznarajsko razmisljanje, bluzenje in ufuravanje.  :o|o:  x!x

mislim zakaj kar neky cvekat sploh??????

ta je rekel. xrolleyesx

mater, bogve kolk folka bogve kje cveka 'marsa pravi' - kaksne takele neumnosti.

Folk ne mara Oshota (ceprav pojma nimajo o njem) zarad tacgale folka - 'osho pravi' :mad2:

...saj te razumem... ona je pac hotela cimprej ustreci interesom todike o pomenu urana v sco.... mogoce res malce nespretno... samo v osnovi je bil namen dober... pa tudi ne vem kaj tolk slabega v nenadni smrti-saj si tudi ti rekla da je boljse kot umirati po obrokoih od raka(dasiravno je poanta seveda zgresena), da bi lahko spremenilo zivljenje 17-letnika v pekel... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..če ta ona predstavlja mene...pol je ta ona mislila, da uran v sco predstavlja nenadne in hitre ter temeljite spremembe....pa nič ni pisalo kje...zato pa je blo vprašanje v keri hiši.....ostale zadeve so se pa nanašale na druge komentarje...pa saj je blo to že razloženo.....sori za nenamerno zbrko.... x:)x

v nenadno smrt smo vtaknil 6 let folka samson... :|||

pa se ce bi 5 dejavnikov kazal na to, pa si ne bi upala tkole rect.....

ja, razumem.... popolnoma mi je jasno jasno. xDDx

sej tud stekam, da oni ni nic slabega mislil, ki pomotoma en knof pritisne pa odleti kup druzga folka v zrak.

Pravzaprav jim je HOTU dobr.. ker je MISLIL, da ce bo tisto pritisnil... in tako dalje. :P ;)

mal se mi pa hecn zdi, da se moram glih v skorpijonih skor zagovarjat zarad lastnosti, ki naj bi skorpijonu ble difolt!!!

Res pa, da vcas nastopim pokroviteljsko, se veckrat opravicim mal zarad tega... se opazim ne.... sam hitim popravljat netocnosti.

za ene stvari sem tud sama najbrz slampasta, a za druge sem pa blazno natancna.

sem misla da je to sco, drugac. xDDx x:px

Picasso

v nenadno smrt smo vtaknil 6 let folka samson... :|||

pa se ce bi 5 dejavnikov kazal na to, pa si ne bi upala tkole rect.....

ja, razumem.... popolnoma mi je jasno jasno. xDDx

sej tud stekam, da oni ni nic slabega mislil, ki pomotoma en knof pritisne pa odleti kup druzga folka v zrak.

Pravzaprav jim je HOTU dobr.. ker je MISLIL, da ce bo tisto pritisnil... in tako dalje. :P ;)

...tele primere so neustrezne... pa res ne vem kaj je tolk slabga v nenadni smrti... ne stekam te... sori... :sori:

Frank Zappa

gdo si pod to mogoč predstavlja da ga bo kr jutr pobralo....lohk si predstavljaš da te bo pač pobralo naenkrat, sam lohk čez 60 let....matrov se ne boš, to je bistvo....tko da kokr vzameš...lohk te panika zagrab, lohk pa čutiš olajšanje

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>gdo si pod to mogoč predstavlja da ga bo kr jutr pobralo....lohk si predstavljaš da te bo pač pobralo naenkrat, sam lohk čez 60 let....matrov se ne boš, to je bistvo....tko da kokr vzameš...lohk te panika zagrab, lohk pa čutiš olajšanje

..jah itak, tko kokr zarad vsake stvari... sej ce bi tko gledu bi mogl tut temo o vegetarijancih prepovedat, ker govorijo da je meso umor... kolk sele s tem vplivajo na razvoj nic hudega slutecega 17-letnega mesojedca... pa buh ve kolk enih tem se... tle se iz muhe slona dela....

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}> res ne vem kaj je tolk slabga v nenadni smrti...

po mojem se pa sam delas da ne stekas, da bo bolj brez veze izpadlo, da tezim. :D

brez veze je posplosevat, slpoh govort o cem takem, ce v bistvu nimas kaj za povedat.

ta pa ta to pa to pravi... bo ze povedal.... ti pa povej, kar mas TI za povedat. pa je.

to bolj stekas?

jaz sem povedala svoje zdajle, ti pa svoje. Pikica pa je povedala 'tvoje' ('samson pravi' - in ne, bojda nisi nic taksnega pravil), a 'narobe' - ker NE pravis tega. za TO gre.

NE za nenadno smrt (ja, jo preferiram, itak)

Picasso

po mojem se pa sam delas da ne stekas, da bo bolj brez veze izpadlo, da tezim. :D

brez veze je posplosevat, slpoh govort o cem takem, ce v bistvu nimas kaj za povedat.

ta pa ta to pa to pravi... bo ze povedal.... ti pa povej, kar mas TI za povedat. pa je.

to bolj stekas?

jaz sem povedala svoje zdajle, ti pa svoje. Pikica pa je povedala 'tvoje' ('samson pravi' - in ne, bojda nisi nic taksnega pravil), a 'narobe' - ker NE pravis tega. za TO gre.

NE za nenadno smrt (ja, jo preferiram, itak)

kar se pike pikice tice je ravnala nekoliko nepremisljeno, senzacionalisticno-fatalisticno x;)x ...so pa bili nameni v osnovi dobri... samo to sem rekel... tezko pa je sodit ali je blo sporocilo napisanega dobro ali slabo-mene je s tisto izjavo celo malcek nasmejala x:Dx ... na to temo ti lahko enih 20 razlicnih pravljic povem... sem bil zadnjic na predavanju od Donkota... x:Dx x:Dx x:Dx...

Frank Zappa

Kwa dej scorpiji, pejte si zgodbico prebrat, avtorja izmed vaših "globin",....pol se pa pejte naprej prepucavat... x^x

Thanx Silki, sem sla jasno prec prebrat, pa sam tam komentirala! :palec: :vio:

(schtraufenpacht! x^x)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Thanx Silki,.....(schtraufenpacht! x^x)

:palec:

x^x x^x xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...