Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

a ves da sem povrsno (pa tlele tole lastnost neky naprej metala :D ;)) sklenila, da si ti avtorica... bolj berem, bolj mi na amis, sam - tko dolgo? mislim ono - totalen text?

se je prav spravla amis, jo mroam prav pohvalit spesl nekam... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

A ne, jest sem sam uvod spisala, pa prlepla, tak je bil mesebojni deal x:Dx

ja dobr je tole "spesnila" x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

se dobr da 'iste ptice skup letijo'......

hec... ves lajf sem skorpije mela okol sebe (ko se sploh 'nisem bla', 'sem ze bla' x:o)x - me ni 'zadovoljila' riba, ze od majhnega, vedla da mora bit sco, ker prevec se nasla not, v ribi 1/2 tolk ne)....

ampak TUD riba, jasno..... ampak mi je vsec, da je ta nota tud tu mocnejsa, vidnejsa - in hkrati bi tezko blo drugac. xDDx

saj je se nacrtovan forum tko, ribi/sco.

v glavnem, ('ognjena') voda. z drugimi besedami - lava. x:px x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

.....

Avtor: Amis

MAVRIČNA BARVITOST NEPTUNSKEGA FUNDAMENTALIZMA

ali SCORPI……INSIDE……

...

..... Potovanja garantirajo nevarnost. »Samo za najbolj brezumne« ...

...

x:Dx x8Dx x^x :vragec: :palec:

schtraufenpacht, pejte si prebrat CEL Amisin prispevek!!!

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

v glavnem, ('ognjena') voda. z drugimi besedami - lava. x:px x:Dx x:px

:palec:

x^x x^x x^x x:px

za pop.....,

včas mam občutek, da mam še en del kože (tvoje x:)x ).....tist o ptičih čist drži x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a ne, a ni 'hec', pa hkrati najbolj normalno? xDDx

sem mela hecne jaz... kontakte v lajfu, takorekoc ful kontakte. xDDx

- recimo se zarolam s tipom, ki ga prvic vidim (pred 20 leti, da bomo dovolj natancni x;)x x:px), po koncertu, kjer se spoznava in bluziva okol ko rit pa srajca ful cajta... no pol se 'izgubiva'...

- srecam enga tipota na neki zavarovalnici al kaj.... prvic vidla, stojiva v vrsti, iskrice, se zarolava... istega dne me leti k babici predstavit. xDDx x:px

- blazna guzva v maxiju.... cakam v vrsti... pa spet en model... se kar zapricava, nazadnje se rolava par mescev okol...

- dobim 'job' v lutkovnem.... prvic vidim bejbo, na NJEN racun bo nakazan moj cash... sva si bli prec vsec...

itd. itd. itd. itd. itd.

tedaj za nobenga vedla... kasnej me zanimal, na vsak nacin hotla zvedet... vsi omenjeni in vse taksnole - in vsi po vrsti sco... xDDx

bluzirala z njimi tedaj, zvedla zdaj. xDDx

da ne govorim o L., moji dbest frendici, 13. 11. pha. cist noro... ko sva se prvic vidli, se videt nisva mogli, pol pa v 1 tednu ... schtraufenpacht....

'sestra'..... zivljenjske resnice skoz v vsaki besedi, tkole xcrossfingx se stekale vse...

nic onega... blablaja, pac pa normalno vse.... hvalabogu... se rece se pove. konc... only strong can survive. in to je to... sponamo. :P ;)

Picasso

Ja, to je TO! :palec:

ja xyesx in ves kaj je to zame Silki (in vedno blo, ker ce ne ne bi nic delalo)?

OLAJSUJOCE.....

sem mislila vcas, da je narobe z mano nekaj.... ko se nisem vklopila recimo...

ni blo sam uranovsko... da se zato ne vklopis.... pac pa.... tale resnobnost v..... osnovnih stvareh.... reci bobu bob (ko je mat rekla men 'si pa res sco'... ono ko sam... nizas, tako se teb zdi, onim ostalim pa sekas, si krut... in podobno... teb se pa sam zdi da si stvaren in taksno xDDx :vio:)....

no tule pa takoj puzzle najtesnejsi in kompliciran, pa vse klapa. :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx to se je men tud dogajal....pa sm komej dvojčk x:Dx

ja saj saj... :P

saj ni misljeno, da se ostalim znakom 'zivljenjske resnice naj ne bi dogajale'... :P :P :P ;)

pac pa nacin, kako dojemamo slednje, vse okol tega... kako... furamo, kako se borimo - ce sploh se in sco se... tud to je men eden od pointov (in zato recimo ne riba - ich)... ker sem.... fajter, bog pomagaj....

saj zato sem te pa vprasala todika, ce mas kaj v sco, vendar tud strelec will do. :P ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...