Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav, škorpijonke! x:Xx  Javlja se vam še en škorpijon, mi je moja ribica malo razkazala forum, malo me boste pa še ve naučile, kajne?

Ahoj in dobrodosel! :vio: :palec:

Mas tak simpaticen nick x:px, da sem te morala spesl prit pozdravit! xDDx

Pa se datumcek mas tud fajn. xDDx x;)x

*

Kwa je skorpije?

spet sam cvekate? x:Dx xcivx :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jp...kot se za šefico tud spodobi :palec:

btw...si se kaj pocajtala al je še zmer kot je blo?

drgač pa študiram, kaj se da še povedat al pa vprašat o sco....da ne padem čist ven iz teme.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hih...po moje bi se še dalo kaj napisat na to temo...sam je verjetno bistvo/arhetip kar zadeto......

obnemeli...a me mal hecaš.... xrolleyesx

:8): aja..ima još....kam vtaknit vso strast in neskončno hrepenenje.....

globino in moč.... in predvsem kako ob tem dočakat starost, ne da bi ob tem samega sebe skuril....

x8Dx umreti mlad in biti lepo truplo :vragec:

:C: škorpijon.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:8): aja..ima još....kam vtaknit vso strast in neskončno hrepenenje.....

globino in moč.... in predvsem kako ob tem dočakat starost, ne da bi ob tem samega sebe skuril....

x8Dx umreti mlad in biti lepo truplo :vragec:

:C: škorpijon.press

ej, bejba...js mam plan do 90ih...ne mi tle s takimi....una o mladem truplu je pa tako že preteklost.... x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: valda, lih to me najbolj skrbi, kakšno bo truplo :xx!:

ma tok sm besna...včeraj bil tok zatežen dan....en folk pršu malomeščansko razlagat in razpredat o malomeščanski morali...mah kr na bruhanje mi seka, če se sam spomnim...

oho ho , kako je to mogoče, bil je naš prijatelj, pa kaj je naredu, .....

:vragec: sn sam siknila...kr prvad se ...še kaj hujšga boš morala prebavit....

:vio: najhuj je pa to....da b jih najraje z mrzlo vodo polila, kujone svetohlinske, gravž nagravžni xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, a zdej si zdrava? Kva je, a se bomo spet kej dobile??????

predlagam da ko se sco zacne, pol bomo sele sekal! xsuperx

x;)x xDDx

*

Hvala za skrb... ma nisem ok cist se.. mi je kar mim, tole jamranje in da nisem ok, ponavad se kar prisilim pa sem... tkole zvil me ze blazno dolg ni, s tem da ni spet tolk tacga... vrocine po mojem nimam pa tko... sam zmatrana sem cist, pa kasljam. ampak smrkam pa manj, pocas grem na boljs.... :vio: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: valda, lih to me najbolj skrbi, kakšno bo truplo :xx!:

ma tok sm besna...včeraj bil tok zatežen dan....en folk pršu malomeščansko razlagat in razpredat o malomeščanski morali...mah kr na bruhanje mi seka, če se sam spomnim...

oho ho , kako je to mogoče, bil je naš prijatelj, pa kaj je naredu, .....

:vragec: sn sam siknila...kr prvad se ...še kaj hujšga boš morala prebavit....

:vio: najhuj je pa to....da b jih najraje z mrzlo vodo polila, kujone svetohlinske, gravž nagravžni xcivx

te čist razumem...tako foro sem dožvela u soboto na koncertu....je bla ful huda debata z enim dečkom....sem mislila, da slabo slišim...kakšni nazori ubitačni....in to pri 26ih letih pa tako nazadnjaški.....mislim, adijo pamet....... :vragec:

...no sej, bodo že izkušnje prinesle svoje...običajno je tako.... x;)x

Evo mene na poziv! x:px

Babe kwa vas pa meče! scorpi pa skur?.....te variante ni....sej veste kwa pravjo, če iamaš v ekipi sco, glej da ga maš na svoji strani,...gre za neuničljivega nasprotnika. A kdo ga lahko pokonča? Edino sam sebe, ko se odloči... x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...