Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je bolje, da nisi bila! Si kar mislim! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si kar mislim! Kaj pa? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nevem kako je pri drugih, jaz ne hodim k ginekologu, kadar imam otečeno! Ah, nič! Sem tudi jaz nekaj časa hodila k njemu! Trikrat ali štirikrat! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, nič! Sem tudi jaz nekaj časa hodila k njemu! Trikrat ali štirikrat! A daj nehaj, a ti je potem kakega kolega priporočil? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nevem kako je pri drugih, jaz ne hodim k ginekologu, kadar imam otečeno! Točno tako! Še veliko boljšega! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Točno tako! Še veliko boljšega! Ja, lepo zate! Jaz zaenkrat ne mislim menjati, ko bom pa želela koga drugega, mu bom pa že rekla. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav, škorpijonke! Javlja se vam še en škorpijon, mi je moja ribica malo razkazala forum, malo me boste pa še ve naučile, kajne?Ahoj in dobrodosel! Mas tak simpaticen nick , da sem te morala spesl prit pozdravit! Pa se datumcek mas tud fajn. * Kwa je skorpije?spet sam cvekate? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 še začele nismo....čvekat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 aja pa res! to je blo vcery. torej sem Ich prva cveka glih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 jp...kot se za šefico tud spodobi btw...si se kaj pocajtala al je še zmer kot je blo? drgač pa študiram, kaj se da še povedat al pa vprašat o sco....da ne padem čist ven iz teme.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>še povedatmislis POLEG onega tvojega eseja tam? zdaj smo cist paf, obnemel, ni vec kaj dodat, lohk sam se zapremo tole temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 hih...po moje bi se še dalo kaj napisat na to temo...sam je verjetno bistvo/arhetip kar zadeto...... obnemeli...a me mal hecaš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 aja..ima još....kam vtaknit vso strast in neskončno hrepenenje..... globino in moč.... in predvsem kako ob tem dočakat starost, ne da bi ob tem samega sebe skuril.... umreti mlad in biti lepo truplo škorpijon.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> aja..ima još....kam vtaknit vso strast in neskončno hrepenenje..... globino in moč.... in predvsem kako ob tem dočakat starost, ne da bi ob tem samega sebe skuril.... umreti mlad in biti lepo truplo škorpijon.press ej, bejba...js mam plan do 90ih...ne mi tle s takimi....una o mladem truplu je pa tako že preteklost.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>obnemeli...a me mal hecaš.... no obnemeli..... ta bo tezka, res.. <{POST_SNAPBACK}>.... in predvsem kako ob tem dočakat starost, ne da bi ob tem samega sebe skuril.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 aha...vidiš, pa imamo novo iztočnico.... torej: kako se sco Ne skuri......??? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha...vidiš, pa imamo novo iztočnico.... torej: kako se sco Ne skuri......???tko da je cist izi cez lajf? (pajade ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Marsa, a zdej si zdrava? Kva je, a se bomo spet kej dobile?????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 valda, lih to me najbolj skrbi, kakšno bo truplo :xx!: ma tok sm besna...včeraj bil tok zatežen dan....en folk pršu malomeščansko razlagat in razpredat o malomeščanski morali...mah kr na bruhanje mi seka, če se sam spomnim... oho ho , kako je to mogoče, bil je naš prijatelj, pa kaj je naredu, ..... sn sam siknila...kr prvad se ...še kaj hujšga boš morala prebavit.... najhuj je pa to....da b jih najraje z mrzlo vodo polila, kujone svetohlinske, gravž nagravžni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a zdej si zdrava? Kva je, a se bomo spet kej dobile??????predlagam da ko se sco zacne, pol bomo sele sekal! *Hvala za skrb... ma nisem ok cist se.. mi je kar mim, tole jamranje in da nisem ok, ponavad se kar prisilim pa sem... tkole zvil me ze blazno dolg ni, s tem da ni spet tolk tacga... vrocine po mojem nimam pa tko... sam zmatrana sem cist, pa kasljam. ampak smrkam pa manj, pocas grem na boljs.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 bolezen prihaja z brzim vlakom,odhaja s počasnim korakom..... preverjeno.press * za marsičko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> valda, lih to me najbolj skrbi, kakšno bo truplo :xx!: ma tok sm besna...včeraj bil tok zatežen dan....en folk pršu malomeščansko razlagat in razpredat o malomeščanski morali...mah kr na bruhanje mi seka, če se sam spomnim... oho ho , kako je to mogoče, bil je naš prijatelj, pa kaj je naredu, ..... sn sam siknila...kr prvad se ...še kaj hujšga boš morala prebavit.... najhuj je pa to....da b jih najraje z mrzlo vodo polila, kujone svetohlinske, gravž nagravžni te čist razumem...tako foro sem dožvela u soboto na koncertu....je bla ful huda debata z enim dečkom....sem mislila, da slabo slišim...kakšni nazori ubitačni....in to pri 26ih letih pa tako nazadnjaški.....mislim, adijo pamet....... ...no sej, bodo že izkušnje prinesle svoje...običajno je tako.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 jp, Lia. thx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Evo mene na poziv! Babe kwa vas pa meče! scorpi pa skur?.....te variante ni....sej veste kwa pravjo, če iamaš v ekipi sco, glej da ga maš na svoji strani,...gre za neuničljivega nasprotnika. A kdo ga lahko pokonča? Edino sam sebe, ko se odloči... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ouki...douki....si grem in memoriam napisat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.