Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Valkira, a ti pa že cel dan kostanj nabiraš? Nauk zgodbe: ne posiljaj skilaste babe po kostanj! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Valkira, a ti pa že cel dan kostanj nabiraš? še ena lastnost...nezmernost..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Samson, a s preživu?,...čudn,....pa tipkovnco tud še najdeš,...še bl čudn Valkira, pa res na 1.pališ ,.....mal sm se ustrašla, pr tok dolgi relaksaciji Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Marsa, pa sej veš, da ma scorpi vedno črn fond,....na tega sem ciljala Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ga ma ja... partnerjevega ....se razume,....glede na upravljalske sposobnosti,.....sam ta glih ni najbl "črn" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj amis, ti si zlata ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 chaaaaaaaa vic tisocletja!!!!! neptuna V RED spravili!!!! in podobno ... Neptun: "Hehehe." (Marsa že ve. Ostali še ne. Idealisti. Neptunovci. Hehehe...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 bern...kakšno iluzijo nam pa lahko pustiš a ne.... ...tud to upanje je neptunovsko....nihče ne more uit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Bern! sem vedla da se bos MORAL tlele oglasit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>chaaaaaaaa vic tisocletja!!!!! neptuna V RED spravili!!!! in podobno ... Neptun: "Hehehe." (Marsa že ve. Ostali še ne. Idealisti. Neptunovci. Hehehe...) ...nemogouče je mogouče....JELOVICA Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa kaj je zdaj to!kaksne neumnosti! pa desetine strani nazaj sem v tejle temi TOCNO o uranu v sco pisala..to ga majo CELE GENERACIJE folka... <{POST_SNAPBACK}>..pikica jest sm reku uran v 8. hisi... bliz vrha tko kt pr teb... ne pa uran v sco v obce... to se je na konkretn primer nanasalo... <{POST_SNAPBACK}>saj zato sem pa pop* eni povrsni reklakazala sklepi in zakljucki, frfotavo, tkole mal se ujame, pa se narobe zapomni in se clo drugim pol tupi te krive vere, kolk skode lohk nardimo z besedami, ki so kar tkole v prazno nekaj.... :||| Sm šele zdej vidla, da sm celga hudiča sprožla z uno mojo izjavo! Jao! Kva s tok zapela, marsa...sej nism nč slabga misnla...pač, slabo sm si zapomnla, kaj je samsonajt reku...astrologija je ena od mojih šibkih točk. Sej nism hotla tega zdej prvlečt, sam klinc, kva me pa šimfate. Zdej sm pa jezna. Sej se bom hit skulirala...1, 2, 3...skor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 in zakva mors vlacit SPET tole? na vsake 5 (al pa 20 :|||) strani govorimo o uranu, ko jih par prileti bucno v skorpijona in da kwa majo not in aja, da majo uran..... kar je LOGICNO za vaso generacijo.to je vse.Zakljuckov ne delat, ce se na zadeve ne spoznas, to kar je nekdo rekel, pa pust pr mir al pa pravilno podaj.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Mater, zdej si tko odreagirala, k da bi jst to v medije dala...ful grozno pomoto o tem, da bojo vsi, k majo škorpijona v uranu pomrl in se zdej masivni skupinski samomori dogajajo zarad tega. :xx!: Pač zmotla sm se. Nism nezmotljiva in JA sm prvlekla, k si popenla zarad tega. A jst se pa ne smem brant! Itak je blo pa vse v šali rečen in mislm, da Todika ni dobila živčnega zloma zarad tega, ker je ona tud del te generacije. Ne štekam te. Ampak ok, ti maš svoj prov, jst pa svojga. Premirje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bern...kakšno iluzijo nam pa lahko pustiš a ne.... ...tud to upanje je neptunovsko....nihče ne more uit..... Ah, kaj bi vam JAZ iluzije šparal? Neptun vam jih ponuja vsak dan na desetine, samo če padete nanje ali ne, to je vprašanje. Neptun ma vas rad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neptun ma vas rad! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 no, ko je že v TEJ temo toliko govora o Neptunih raznih, moj je edina stvar, ki jo imam v škorpijonu (ok, pa 11. in 12. bajta) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 a daj, velik nas je ki mamo po 2 hisi v sco (mensezdi ma tud silki, sam ona ma pa 1. pa 2. ce se ne motim), no jaz mam pa 1. pa 12. zacne in sklene se moj krog tlele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ...samson ma tut 1. in 12. v sco... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 aha saj res.... nisem bla cist ziher zate..... no vidis, ful nas je s po dvema bajtama... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Ne motiš se Marsa, ...odličen spomin! (1+2 bajta sco; neptun 1 bajta.) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 aha no vidis, se mi je zdel, thanx, si opazila, oko sokolovo, sve opazmo mater a ne. jp, spomin mi pa res sluzi! (merkur v ribah, 4. bajta, v trigonu eksaktnem z asc in v trigonu tud z neptunom, sam je 6 stopinj orbisa v slednjem primeru) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Marsa, kje ga mam pa ze jaz? razen da sem po horoscopu?a se še spomniš? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 eeee,....hvala za razlago....(sej razumem tok k da začnem teb davčno zak.razlagat, pa bi ti bl razemela ziher) ja moj spomin je tud tavžentprocenten (čist res),.....sem mislila da zarad treniranosti pomnjenja,.....pa je mrbit zarad merkurja v 1.bajti (joke)...grem gledat če so ribe "znorele",....se nisem mogla (glede na mojga bivšga) upret.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, kje ga mam pa ze jaz? razen da sem po horoscopu?a se še spomniš?ne spomnim se, mas pa mensezdi Luno v raku.... morda nekaj zracnega v asc, tehtnica?ce je tko, ga mas mroda v 2. al pa 3., najbrz v strlcu, ce si imela neptun v mislih... saj nekje je tole tvoje, saj sem pustila te tapomembne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.