Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

pha, sem bla zdele bolj sco kot ti... ker jaz tezko pustim 'odprto'... ce se ufuram, pol hocem prit do konca.

tkole zgleda:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=543851

Se nisem zmotla v zraku, ceprav si dvojcek in ne tehtnica po ascendentu. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>pha, sem bla zdele bolj sco kot ti... ker jaz tezko pustim 'odprto'... ce se ufuram, pol hocem prit do konca.

tkole zgleda:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=543851

Se nisem zmotla v zraku, ceprav si dvojcek in ne tehtnica po ascendentu. :)

uff, si pridna!

:palec:

prava vztrajnica. vec takih rabimo, ane? x;)x

na dan mrtvih vedno oživim

ja, sam se vedno lahko na koncu ostane vprasanje, kaj pa ce je morda neptun vseen meu prou!? x;)x x:Dx x:Dx x:Dx ha hahaha a

pa tudi to, kaj je pravzaprav iluzija!!?? al tisto kar ''pravi'' neptun, al pa vse drugo ? x;)x

--------

Ah, kaj bi vam JAZ iluzije šparal? Neptun vam jih ponuja vsak dan na desetine, samo če padete nanje ali ne, to je vprašanje.

Neptun ma vas rad!

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>jah tle bi sklepal, da naj bi ble? :o|o:

al 'tud skorpijoni vec niso, kar so bli'. x:px x:Dx x:Dx

joj :C:

to pa ni res!

sam ne morem bit na 12ih področjih naenkrat enako produktivna in vztrajna. moram kaj dat na stran, pa se pol spet nazaj vrnt in dokončat. ampak ti si me prehitela :palec: ker si zelooo pridna! in hvala za to!

x:Dx

ma daj! ;) :D

pomislila sem na to, da glej to... da jaz brskam okol za temle... kot kaka skorpija... ;)

tole pa mam ja... tole lastnost, ce se ufuram, da grem do konca...

recimo prav ne rpenasam, ce cesa ne najdem.... al pa da ne morem prit do konca, ce je (al pa ce se mi pac tisti hip zdi da je) pomembno.

vcas pa tud zarad najvecjih kozlarij...

recimo se mi trapast zdi, ce se necesa ne spomnim... in tolk casa tuhtam, da se spomnim.....

vcas mam tolk ene volje in vztrajnosti za TOTALNE NEUMNOSTI. :||||

butast. x:o)x x:Dx

pa se eno lastnost mam, da bomo se mal o skorpijonih (sodim namrec, da gre pri temle za sco lastnost): namrec, nekak ne sprejmem NE... al pa da se nekaj ne da. MORA se dat!!!

to veste (morda sem pa ze clo prav tu pisala, sam mensezdi da ne), da sem K. (kitaristka TZB), ko so se ji na enem koncertu potrgale VSE strune in je zavpila prot men, ej marsa ne morem igrat... in vidim da nima strun... pop* sem in sem siknila: me ne zanima, igraj! :att:

(brez strun? x:Dx x:o)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma daj! ;) :D

pomislila sem na to, da glej to... da jaz brskam okol za temle... kot kaka skorpija... ;)

tole pa mam ja... tole lastnost, ce se ufuram, da grem do konca...

recimo prav ne rpenasam, ce cesa ne najdem.... al pa da ne morem prit do konca, ce je (al pa ce se mi pac tisti hip zdi da je) pomembno.

vcas pa tud zarad najvecjih kozlarij...

recimo se mi trapast zdi, ce se necesa ne spomnim... in tolk casa tuhtam, da se spomnim.....

vcas mam tolk ene volje in vztrajnosti za TOTALNE NEUMNOSTI. :||||

butast. x:o)x x:Dx

pa se eno lastnost mam, da bomo se mal o skorpijonih (sodim namrec, da gre pri temle za sco lastnost): namrec, nekak ne sprejmem NE... al pa da se nekaj ne da. MORA se dat!!!

to veste (morda sem pa ze clo prav tu pisala, sam mensezdi da ne), da sem K. (kitaristka TZB), ko so se ji na enem koncertu potrgale VSE strune in je zavpila prot men, ej marsa ne morem igrat... in vidim da nima strun... pop* sem in sem siknila: me ne zanima, igraj! :att:

(brez strun? x:Dx x:o)x)

jaz mam iste fore.

pridt do konca, vztrajat.

in težit vsem naokol mene, da se vse da, samo če se le hoče! if there's a will, there's a way!

sam kdaj dam kaj na off, da lahko pol z večjo vnemo to popedenam! ampak težim pa do nezavesti! in folk to težko sprejema. res.

$$$al 'tud skorpijoni vec niso, kar so bli'. $$$$

:vragec:

he,he,....pozabljate, da je scorpija revolucijsko edina popolna,....zato se že stoletja ne spreminja! ...in preživi v vseh pogojih......v puščavi pri atomskih poskusih,.....prilezla ven izpod peska,.......so delal poskuse, pa jo zamrznl v led in pustil več kot leto v kocki ledu,.....pa so led stajal in?....scorpija spočita in živa! :palec: x:Dx

Marsa: maš novo Ikonco!! coolska je :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>....scorpija spočita in živa! :palec:  x:Dx

xokx :vragec: xyesx x;)x

*

jp. vsake tolk mam to (ikono), je bla med prvimi, sem mislila, da si jo itak ze vidla...

... (pa na napovedi je, pa se kje, je pa res kulska, ne sam zarad... hm, 'obdelave' in barve las - ki sem jo jasno mal nasponala... xDDx ... pac pa predvsem zato, ker sem res zlo jaz tole..... recimo blaznokrat, cist nekak nevede, nekak... zhugam s prstom.. x:o)x x:Ix :o|o: x:px)

Picasso

he,he,....pozabljate, da je scorpija revolucijsko edina popolna,....zato se že stoletja ne spreminja! ...in preživi v vseh pogojih......v puščavi pri atomskih poskusih,.....prilezla ven izpod peska,.......so delal poskuse, pa jo zamrznl v led in pustil več kot leto v kocki ledu,.....pa so led stajal in?....scorpija spočita in živa! :palec: x:Dx

:palec: x:Xx hvala ti silki, si mi dala volje :palec: pa kaj pol, če si mal puklast, sam da preživiš x:Dx x;)x pa da SE FAJN MAŠ

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>xokx :vragec: xyesx x;)x

*

jp. vsake tolk mam to (ikono),  ... pac pa predvsem zato, ker sem res zlo jaz tole..... . x:o)x x:Ix :o|o: x:px)

ja, ti zlo pristoji! :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>Kaj, zakaj??? :eek:

Jst še vedno migam x^x 

Prežvela sm vročino, prepih... zdej je pač na redu ledena doba x^x

a?...notranja rehabilitacija torej?...good luck! x:px

<{POST_SNAPBACK}>

:palec: x:Xx hvala ti silki, si mi dala volje :palec: pa kaj pol, če si mal puklast, sam da preživiš x:Dx x;)x pa da SE FAJN MAŠ

ja zakon preživetja!...heh, TO pa obvladamo! :palec:

Drži! :palec:

Silkislava?!.......kako ljubko xsrcx

x:px

:o|o: kera babnca bo pa odpustila če ji dedc reče da je grda pa puklasta :vragec:

pol pa vatever tud če ni škorpijonka :vio: xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

to so tile stosi nasi, Silki... pa moji.... jaz vsacga (po)klicem, kot se mi zazdi... vedno mam en kup enih asociacij... (*enih, vecine, ne izgovorim/napisem, mroda bi celo uzalile koga, ceprav so ali bi bile misljene res nadvse in samo ljubkovalno x:Xx xDDx)...

ceprav priznam, da vcas je hkrati z 'ljubkovalno' tud mal nagajanja zraven... ;) :P

npr. ko recem Mimi 'tetka', prav ne mara. x:Dx res. xyesx (vendar seveda najverjetneje zato, ker s takim tonom - zlehtnim mal- to recem)... ampak ne mors rect da ni ljubkovalno. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: kera babnca bo pa odpustila če ji dedc reče da je grda pa puklasta :vragec:

pol pa vatever tud če ni škorpijonka :vio:  xrolleyesx

scorpija bo preverla dioptrijo dotičnega,.....in na osnovi tega morebiti odpustila :xx!: ........pozabila?!.....heh, NEVER x^x ....če je "taprava" bo

ljubko poskrbela, da se dioptrija dotičnemu še malo poslabša! x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...