Amis 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jutrooooooo........ hm...silki tud ponoči vampirila ...pišuka, se ne morem spravit spat pred 1 ali 2 uro ponoči. čist tu mač. ja, to je pa tako, če padeš v lasten ritem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Jutrooo Vsem en lep, fantastičen petek!!! Klarus, ti pa maš zgodnje Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jutro vsem Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jutrooooooo........ hm...silki tud ponoči vampirila ...pišuka, se ne morem spravit spat pred 1 ali 2 uro ponoči. čist tu mač. ja, to je pa tako, če padeš v lasten ritem..... dobra si, do 2 zjutraj pokonc bit...pol rabim kar dopust naslednji dan...jaz pa padem ob 22.00 kot pokošena Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 glej, glej....koliko nas je danes.... dobra si, do 2 zjutraj pokonc bit...pol rabim kar dopust naslednji dan...jaz pa padem ob 22.00 kot pokošenano, sej zato pa pol spim do 7.30 al pa celo do 8ih.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Jutrooo Vsem en lep, fantastičen petek!!! Klarus, ti pa maš zgodnje vem ma to je še sam jutri pa v nedeljo..pol bom(upam) kako urico pozneje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 klarus, držim , da bo pol res bolje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 itak da bo..dans pa grem s kurami spat no upam vsaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 aha...je treba mal uštukat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 sam problem je ko se nikol ne morem dost naspat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jst mam zadne čase tud kr nekej zmešan ritem spanja...in se mi zdi, da sm skoz nenaspana...ampk spat pa tud ne morm... hodm popoldne spat k kkšn dojenček...poj pa čukam do treh ponoč, pa tko jovo na novo vsak dan Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ej, repkice, dobre ste, da tkole ponočujete, jaz sem čist fertik, če grem po 23.00 spat...naslednji dan zeham, ko da nisem sploh zaprla očk...a zdaj ste pa vse že frej? pa šle domov? al dohodnino oddajat? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hvala enako...js jo popiham včasih že ob 21.30 v pojslo....rabim vsaj 7-8 ur spanca....pa tud ene 12-13 un ni nikoli problem spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 v torek mam razgovor tak da rabim inštukcije, kak do tja pridet.....ker grem z vlakom....potem je pa tema Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 a ne vozi tud 6 in 8 drugače sem si pa že ogledala, ja...razgovor je pa v prostorih službe za splošne zadeve Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ma js računam da bom vsaj 2 ure prej ziher je ziher zalutala bom pa sigurno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 en pofočk...več se mi pa menda ne da..... klarus, fajn opravi in navduši jih.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ja..dobr jutr tud v mojmu imenu Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 dan repki...ončno nisem več prva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 jutro...očitno se sploh nisem odjavila v petek....zmeda jaz....ojla Valkira...kako si bejba? kako v službi? se pričakovanja izpolnjujejo? Ojla Klarus, spet premalo spanja, sem ko pijana muha... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 eno konkretno kavo al pa pravi čaj..ma maloven na frišn luft..pa boš kot rožica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 eno konkretno kavo al pa pravi čaj..ma maloven na frišn luft..pa boš kot rožica sem že bila na luftu ob 6:00 z mojo kužo za pol ure, tako ,da bi me res moralo to že predramiti...kave pa bl ne morem, čaj mi pa tut zdele ne paše....saj bo počasi...bom pa magar šefa požrla...preden se zbudim saj počasi se že prebujam...ampak res počasi.... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 na, zdej sem pa še js začela zehat najbolš da si okn ofnem, da me malo mrzli zrak predrami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 na, zdej sem pa še js začela zehat najbolš da si okn ofnem, da me malo mrzli zrak predrami upam ,da te nisem jaz potegnila v to zaspanijo Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Jutro škorpije!! ...................................šibam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.