Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

• 2 weeks later...
se ne strinjam. heh, kak pa drugač x:Dx  xrolleyesx

v družbi (kjer niso spali z vsemi) so zadržani in napeti, to napetost čutijo vsi in zavira sproščenost. nihče se ne počuti dobro.

tam, kjer je domač/a (torej seksal/a z vsemi), je pa glavni/a igralec/ka.

doma pa teror itak, letijo krožniki, hrana, lomljenje vrat, trganje zaves, metanje partnerjevega mobitela v WC ko se pojavi neznan klic,  zaklepanje v stanovanje, zategovanje ročne v avtu pri 130+ na uro...  in še bi se našlo cvetk...

seveda se zadeva spremeni, ko se gre za fiziološke potrebe.  x:o)x  x;)x  :vragec:  x:Dx  :xx!:

KAAAAAJ?? TO PA NI RES, MOJ PA TEGA NE DELA.., od kod ti take izkušnje??? :eek:

elvis is the best
Deli na socialnih omrežjih

v družbi (kjer niso spali z vsemi) so zadržani in napeti, to napetost čutijo vsi in zavira sproščenost. nihče se ne počuti dobro.

doma pa teror itak, letijo krožniki, hrana, lomljenje vrat, trganje zaves, metanje partnerjevega mobitela v WC ko se pojavi neznan klic,  zaklepanje v stanovanje, zategovanje ročne v avtu pri 130+ na uro...  in še bi se našlo cvetk...

seveda se zadeva spremeni, ko se gre za fiziološke potrebe.  x:o)x  x;)x  :vragec:  x:Dx  :xx!:

x:Dx x:Dx x:Dx ...bobnar, pri takih komentarjih, kot jih imaš na temo škorpijoni/ke, bi se ti celo lahko veliko tega v resnici zgodilo x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ah...saj veš...česar ne predelamo, se nam stalno vrača...in naša nastrojenost pogosto sproži odziv, ki smo si ga zamislili... x:Dx ...in pol jamramo x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Bobnar - tole si pa tako originalno napisal, da ne bi mogel boljše. x:Dx x:Dx :palec: :palec:

sicer nisem sco, razen v asc (pa še uran), ampak je veliko resnice v tem, kar si povedal (napisal).... sicer pri meni doma ne vlada teror, jo ne tepem (razen šeškam po nagi riti - kwa morem, če ma to rada x:Ix x:Dx )....

dodal pa bi to, da s(m)o sco zelo maščevalni..... sicer pa pri njih nikoli ne veš

nategnili bi pa itak vse živo - staro in mlado. x:Dx

s x^x x^x

Ehehe Bobnar x:Dx x:Dx :palec: x8Dx Pa tudi Sokrat, se strinjam z vama x;)x Še posebej mi je všeč tista, da bi nategnili vse, kar leze in gre - itak x:Dx

Ampak škorpijoni so itak tako posebni, da verjet ne moreš, in je tako - ali jih ravno zaradi tega vzljubiš ali pa niti pod razno. Jaz jih imam rada. Moraš pa imet azbestno obleko, ja, za igro s pravimi škorpijoni, in kar precej jajc x:Dx x:Dx x;)x :P

Meni pa danes moja lunca ven seka, moj škorpijonček... edino, kar mi zna bit pri škorpijah kdaj mal nadležno, so tista noro globoka čustva, pismu, ko že prav težko vidiš začetek vodnjaka, ker je tako globok xcivx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

pa bi to, da s(m)o sco zelo maščevalni..... sicer pa pri njih nikoli ne veš....
xyesx xpartyx :P

treba igrat njihov oder, prikazat prec enako dejanje, ker pole kmau že zastari

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ugotavljam, da se ful stekam s skorpjoni..mogoce ja pa kej na tem...ceprav naj ne bi bilo...oven-skorpijon? x;)x

Od vseh znakcov mam najraj strelce pa skropijone..vsaj zadnje cajte x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hehe... ko poskušam poslušat samo sebe, takrat se grem "besedno izpraševanje"... in samo gledam, katera beseda mi najprej pade na pamet ob določeni stvari, o kateri se sprašujem x;)x In ob škorpijonih... mi padeta v glavo (no, ja, najprej malce pod želodec xinnox xflirtx ) besedi "hitro zasvojljivi" in "magični" ... tako da ni čudno, vsaj meni, da škorpije tako privlačijo(mo) x:Dx x;)x

Michelle... ovni in škorpijoni... imajo oboji en tak zelo zanimiv "itch", ko jih zagledaš... občutiš... zato pa tudi znata vlečt en na drugega, kolikor se meni zdi x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...