aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ta pa lublančan...nč ne bo.more pa že neki bit na tem, da sta si tok podobna. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ah...taki fantje.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 a načrtno slačenje, da požene kri v glavo, pa še kam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ah...taki fantje.... ja, se babe kr same slacˇijo kaj cmo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 en škorpjast pozdrav vsem skupaj..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ka pa js počnem tle grem naprej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 si me pršu pozdravt mishilepo od tebe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 no, pa še en pozdravček Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 kako lepo... jih zbiram.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 hm, ta iskana škorpjonka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 pa so me le najdli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 škorpijoni so zelo odprt narod, vedno veseli in razpoloženi, družabni... v družbi seveda; doma pa bolj tko , ne tako veseli in družabni ... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 se ne strinjam. heh, kak pa drugač v družbi (kjer niso spali z vsemi) so zadržani in napeti, to napetost čutijo vsi in zavira sproščenost. nihče se ne počuti dobro. tam, kjer je domač/a (torej seksal/a z vsemi), je pa glavni/a igralec/ka. doma pa teror itak, letijo krožniki, hrana, lomljenje vrat, trganje zaves, metanje partnerjevega mobitela v WC ko se pojavi neznan klic, zaklepanje v stanovanje, zategovanje ročne v avtu pri 130+ na uro... in še bi se našlo cvetk... seveda se zadeva spremeni, ko se gre za fiziološke potrebe. :xx!:KAAAAAJ?? TO PA NI RES, MOJ PA TEGA NE DELA.., od kod ti take izkušnje??? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 se ne strinjam. heh, kak pa drugač v družbi (kjer niso spali z vsemi) so zadržani in napeti, to napetost čutijo vsi in zavira sproščenost. nihče se ne počuti dobro. tam, kjer je domač/a (torej seksal/a z vsemi), je pa glavni/a igralec/ka. doma pa teror itak, letijo krožniki, hrana, lomljenje vrat, trganje zaves, metanje partnerjevega mobitela v WC ko se pojavi neznan klic, zaklepanje v stanovanje, zategovanje ročne v avtu pri 130+ na uro... in še bi se našlo cvetk... seveda se zadeva spremeni, ko se gre za fiziološke potrebe. :xx!: ...bobnar, pri takih komentarjih, kot jih imaš na temo škorpijoni/ke, bi se ti celo lahko veliko tega v resnici zgodilo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ah...saj veš...česar ne predelamo, se nam stalno vrača...in naša nastrojenost pogosto sproži odziv, ki smo si ga zamislili... ...in pol jamramo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 kajjj! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he, pismu pol so pa ognjeviti škorpijončki, skor tko kot levi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 he he...ogenj al pa vroča voda..."agregatno " stanje res ni isto, je pa oboje vroče Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tud slabici so vmes. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 se ne strinjam. heh, kak pa drugač v družbi (kjer niso spali z vsemi) so zadržani in napeti, to napetost čutijo vsi in zavira sproščenost. nihče se ne počuti dobro. tam, kjer je domač/a (torej seksal/a z vsemi), je pa glavni/a igralec/ka. doma pa teror itak, letijo krožniki, hrana, lomljenje vrat, trganje zaves, metanje partnerjevega mobitela v WC ko se pojavi neznan klic, zaklepanje v stanovanje, zategovanje ročne v avtu pri 130+ na uro... in še bi se našlo cvetk... seveda se zadeva spremeni, ko se gre za fiziološke potrebe. :xx!:Bobnar - tole si pa tako originalno napisal, da ne bi mogel boljše. sicer nisem sco, razen v asc (pa še uran), ampak je veliko resnice v tem, kar si povedal (napisal).... sicer pri meni doma ne vlada teror, jo ne tepem (razen šeškam po nagi riti - kwa morem, če ma to rada ).... dodal pa bi to, da s(m)o sco zelo maščevalni..... sicer pa pri njih nikoli ne vešnategnili bi pa itak vse živo - staro in mlado. s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ehehe Bobnar Pa tudi Sokrat, se strinjam z vama Še posebej mi je všeč tista, da bi nategnili vse, kar leze in gre - itak Ampak škorpijoni so itak tako posebni, da verjet ne moreš, in je tako - ali jih ravno zaradi tega vzljubiš ali pa niti pod razno. Jaz jih imam rada. Moraš pa imet azbestno obleko, ja, za igro s pravimi škorpijoni, in kar precej jajc x:Dx Meni pa danes moja lunca ven seka, moj škorpijonček... edino, kar mi zna bit pri škorpijah kdaj mal nadležno, so tista noro globoka čustva, pismu, ko že prav težko vidiš začetek vodnjaka, ker je tako globok Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 pa bi to, da s(m)o sco zelo maščevalni..... sicer pa pri njih nikoli ne veš.... treba igrat njihov oder, prikazat prec enako dejanje, ker pole kmau že zastari Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Bobnar, Vila, Budala pa sej je čar, da s(m)o taki škorpijoni taki, res pa je, da potrebujejo zelo potrpežljivega partnerja, sicer ne gre ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ugotavljam, da se ful stekam s skorpjoni..mogoce ja pa kej na tem...ceprav naj ne bi bilo...oven-skorpijon? Od vseh znakcov mam najraj strelce pa skropijone..vsaj zadnje cajte Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hehe... ko poskušam poslušat samo sebe, takrat se grem "besedno izpraševanje"... in samo gledam, katera beseda mi najprej pade na pamet ob določeni stvari, o kateri se sprašujem In ob škorpijonih... mi padeta v glavo (no, ja, najprej malce pod želodec ) besedi "hitro zasvojljivi" in "magični" ... tako da ni čudno, vsaj meni, da škorpije tako privlačijo(mo) Michelle... ovni in škorpijoni... imajo oboji en tak zelo zanimiv "itch", ko jih zagledaš... občutiš... zato pa tudi znata vlečt en na drugega, kolikor se meni zdi Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.