Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jutro bejbike! (in ostali), kak ste dons?? x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

x;)x super, vodnarji nam mal ljubezni talajo xcivx

x:Dx

ja spet so čist pocukrani!! x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

No, če ma kera ''pubertetnica'', k noče zaupat svojga datuma, dons roj. dan, ji NE želim vse najbolše. :vragec: x:Dx

Želim ji le, da bi izginili vsi mozolji, slaba samopodoba in da bi končno postala pametna. :lol:

Kako smo pa kej s prijavami za ''noč čarovnoc''? :inocent: x:Dx

ja sej no, če bodo zginl mozoli še ni rečen, da se bo kapaciteta možganov povečala x:Dx

heh, glede starosti, mislim da mi je Marsa najbližje (par mescev razlike v njeno dobro x:)x ) za Amis ne vem, Valkira je že ven,Misoni tudi...a ostale se pa še z mozoljčki ubadajo? xDDx

ja sej no, če bodo zginl mozoli še ni rečen, da se bo kapaciteta možganov povečala x:Dx

heh, glede starosti, mislim da mi je Marsa najbližje (par mescev razlike v njeno dobro x:)x ) za Amis ne vem, Valkira je že ven,Misoni tudi...a ostale se pa še z mozoljčki ubadajo? xDDx

ven iz pubertete al mozoljev? al ven iz povečanja kapacitete možganov? x:Dx

ej bejbike, petek je! pol pa dva do 3 dni oddiha več kot običajno! komi čakam.

:onfire: :hepko: :flower: xsuperx xcheersx :hapyb:

na dan mrtvih vedno oživim

vcas nisem imela napisan na forumu (al ni blo te moznosti) datuma, pac pa sam na svojem sajtu, da sem rojena na "nek petek 13. leta 64".

Je pa hec, ker sta dva petka 13 tega leta - eden v marcu in drugi v novembru. :vragec:

in obakrat je bla luna v ribah!!!

In pol mi je ful folka pisal, da ce sem jasno pol sco (so sli prav chekirat), ker riba ni sans kao.

tko da je prav hec (ker riba je bla tud v sco, pac luna in je pol tolk bolj delal zame).

zdaj pa ga nimam vec na forumu iz enega razloga... sem ga imela skoz, pa itak ni nobena skrivnost, kdaj sem rojena, zdaj sem pa skenslala, ker nocem da bo 13. marca tam pisalo, da praznuje marsa. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

he he...amis je tud tam nekje...+ malo.... x:Dx x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx x:Dx xcivx

scenarij po godu stravmirane škorpije zihr x:Dx x:px :vragec:

sicer pa izvoli malo ljubezni:

x:Xx

:vio:

hi hi hi...itak, da sem probala....sej veš, da sco mora.....xflirtx ........ x:Dx

tebe je pa sama zlatost..... x:Xx ...... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hi hi hi...itak, da sem probala....sej veš, da sco mora.....xflirtx ........ x:Dx

tebe je pa sama zlatost..... x:Xx ...... x:Dx

saj se mora zdaj mal prikupit, ko se približuje 2.sco srečanje, pa bi se rad zraven štulu. mi mamo radarje-vse prepoznamo :o|o:

no sej če obrneš 13,...pa dobiš 31 x:)x

mi je enkrat auuuuu časa nazaj rekla ena k se je ukvarjala z numerologijo, da je to število osamljenega volka!...no še enkrat tok ..... pa bom ugotovila da je še res. x:px

ja, bojda naj bi bla 31 clo tezhja cifra...

zdajle iz glave se sam enga spomnim, (31), pac pa trinajstic ogromno poznam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, bojda naj bi bla 31 clo tezhja cifra...

zdajle iz glave se sam enga spomnim, (31), pac pa trinajstic ogromno poznam.

no zdej lohka še eno dodaš (31.10.)

x:Dx

Ne razumem Valkira,..razloži vprašanje!,....kaj pa majo leta z neuporabnostjo slabših polovic (no sem razumela pod perjad)!! x:Dx

Ne razumem Valkira,..razloži vprašanje!,....kaj pa majo leta z neuporabnostjo slabših polovic (no sem razumela pod perjad)!! x:Dx

mah, kokr jeza gledam, je vsak novejši slabši.

po mojem, bi se mogla 1.držat, pa bi bilo. starejša ko sem, vse me bolj moti, vsaka malenkost, en svoj red mam, pa nekak oni ne morjo notr padt.

tako, da mlade dame. držte se ta prvih (če so cool, pa če vas samo kakšna malenkost moti), ker kar je kasneje, je sam krš frej - pa sorry če koga žalim. ampak pr meni je že tako.... :inocent:

eh Valkira, pet ubogih letk... x:px

(*sem imela vedno mlajse tipe, razen taprvih par x:Dx x:px - se pa slis tole x:o)x)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...