Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

valkira, you are allways wellcome.... :palec: ....sam zdej pa letim ....konc šihta za dans....njamiiiiiiiii

.....by bejbe..... x:Xx

važička. kje pa delaš? jaz moram pa do 4ih tle viset!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr x^x

sej se že!!!

xsmx xsmx ...tipi so taki,.....taki.....eh,....BEBCI... xsmx

sem šla v poedeljek na eno luštno predstavo 5žensk.com-pejte si jo pogledat. ene parkrat sem se skoraj po tleh valjala od smeha (pa še uhan sem izgubila....).

luštna perdstava x:Dx

na dan mrtvih vedno oživim
Deli na socialnih omrežjih

:eek: luštna...ja pa poučna....a pol si bla ti tista, ki je zakričala AAAAAAAAAAAAAAaako so vprašali katera nikoli ne hlini x:Dx x;)x

:inocent: mene mal skrbi tist stavek, da so moški tak krhki, če jim ne bomo pomagale, da bodo počas zaščitena sorta, kot kitajske pande :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: mene mal skrbi tist stavek, da so moški tak krhki, če jim ne bomo pomagale, da bodo počas zaščitena sorta, kot kitajske pande :vio:

skrbi???,....s kakimi skrbmi se obremenjuješ,.....zakaj že????

x:Dx

...ne morem pomagat, sem Amisino idejo v praksi sprobala,.......sem še kr režalno našpiščena proti krhkemu spolu... x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:eek: luštna...ja pa poučna....a pol si bla ti tista, ki je zakričala AAAAAAAAAAAAAAaako so vprašali katera nikoli ne hlini x:Dx x;)x

:eek: KAKO VEŠ, DA SEM SE LIH JAZ DRLA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA x?x

hahahahahaaa

mah krhki, my ass.

sam niso pa več to, kar so bili. trdni, močni, zdaj so sam še mamine maze. pa nobene odgovornosti ne znajo več prevzet, pa nč več moški biti. al smo me preveč zahtevne?

:o|o: sej Misoni...zakaj bi pa bli ...zadnjih petdeset let so ženske too much jang, pa so dečki postali yin....

kozmično ravnotežje....

ko bo ženska spet pridobila in razvila svoje jin kvalitete, bo vesolje samo poskrbelo za ravnotežje x^x

jaaaaaaax:Ix x:Xx

no no, nedoslednost tut ena izmed škorpijonskih lastnosti... xDDx

muki nea pride, ni straha x:Dx

:O: dobro da si povedo, da nas nau strah xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: sej te še bo...če ne drgač pa za sina....

to je čist naša skupna reč...kakor moške v drek tiščiš, dobesedno v lastno skledo pljuvaš x:o)x

roka roko umije ...dve pa obraz

zakaj bi se morala skoz fajtat...vsaj toliko časa si vzemi, da najdeš izvor, pa s tistim obračunaj x^x ne se vsepovprek na moške spravljat....ni žrtve brez krivde piše tam nek prav lepo Kahlil Gibran v Preroku ( o krivdi...ti priporočam v branje...)

u

ooo, lej lej, sive celice še le niso obupale xcivx x;)x

:xx!: jao si pa res čist poženščen, zmer morš met ta zadnjo besedo x:Dx

:wOOt: ...ti si pa tole resno vzela... jst sploh ne zamerim moškim, v bistvu jih čist maram... sam je pa fino tkole mal se zezat (po osnovnošolko)... niti enmu moškemu na tem planetu ne zamerim... v bistvu jih ljubim, še posebej, ko mi kuhajo... x:Dx x:Dx x:Dx

:vio: ma ja ...jst sn ti najbolj resn človk...odkar več ne upam na glas povedat letnice rojstva, mi gre zmeri bolj na otročje x:o)x

x^x jst zamerim sam unmu projektantu, k je ta svet delal, ...ziher so mu že vzeli na inženirski zbornici izkaznico x:o)x če ga niso že na hladno postavili za rešetke x;)x

mah krhki, my ass.

sam niso pa več to, kar so bili. trdni, močni, zdaj so sam še mamine maze. pa nobene odgovornosti ne znajo več prevzet, pa nč več moški biti. al smo me preveč zahtevne?

Tole že nekaj časa poslušam od frendic :inocent: me že kar malo zaskrbljuje. V bistvu jaz takih moških, ne poznam :wOOt:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

sam niso pa več to, kar so bili. trdni, močni, zdaj so sam še mamine maze. pa nobene odgovornosti ne znajo več prevzet, pa nč več moški biti.

kakšnih? zdaj si me pa zmedla. :eek:

xupx zgoraj našteto :vragec:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

se pravi, ti sam ta prave "dedce" poznaš. če prav razumem. damn. tele besede. vir nesporazumov.....(mali princ)

mah...ne vem, če je to, se pa izognem tečkotov v velikem loku :vragec: , mogoče sem jaz sam bolj natrenirana, ko mi radarji zaznajo kaj takega v prostoru dam na ignor :vragec: pa tečem stran x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

mah...ne vem, če je to, se pa izognem tečkotov v velikem loku :vragec: , mogoče sem jaz sam bolj natrenirana, ko mi radarji zaznajo kaj takega v prostoru dam na ignor :vragec: pa tečem stran x:Dx

saj tečkotov se tut jaz izogibam, ampak dostikrat naletim na mamine maze. :eek:

Ma kje jih najdtete tovrstneže,.....škoda oči xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

MORAM k tebi an tečaj.

mam že tko ful dipotrije (-5,75D in -4,75L)

x:Dx x:Dx

eee, ....jest pa še kr brez dioptrije x:px

Uf! kaj naj rečem, nič ne zavidam takih odločitev,.....sam menda dones z laserji že svašta porihtajo!

vse dobro okol tega :palec:

Uf! kaj naj rečem, nič ne zavidam takih odločitev,.....sam menda dones z laserji že svašta porihtajo!

vse dobro okol tega :palec:

ja baje da lohka na nulo zbijejo tole moje. se še odločam. sem še v dilemi.

x?x Čemu pa tok premišljuješ?,...oz kaj te ovira da se ne odločiš??

mal keš, mal strah, vsega po malem

Keš in ostale stvari se vedno "nekje " najdejo ko je potrebno oz ko je odločeno, strah? no tle edin boš morala se mal pobezat!! xDDx

lp

Lahk sam to rečem: Cosma, blagor teb. x:px x;)x

Pika, po superge skoč, pol pa piči x:Dx pis of kejk. Verjamem, da sami privlačimo vse tisto kar k nam pride...mamini slinkoti, copatkoti, mačoti, hvalisavci, telovadci etc... vse tisto, kar hočemo...to tko je...da ne bom pametovala, pa se mi moj spridi že jutri :sniky: , bom raje tiho :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pika, po superge skoč, pol pa piči x:Dx pis of kejk. Verjamem, da sami privlačimo vse tisto kar k nam pride...mamini slinkoti, copatkoti, mačoti, hvalisavci, telovadci etc... vse tisto, kar hočemo...to tko je...da ne bom pametovala, pa se mi moj spridi že jutri :sniky: , bom raje tiho :vragec:

a maš kšnga za posodt? x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...