misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 valkira, you are allways wellcome.... ....sam zdej pa letim ....konc šihta za dans....njamiiiiiiiii.....by bejbe..... važička. kje pa delaš? jaz moram pa do 4ih tle viset!grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sej se že!!! ...tipi so taki,.....taki.....eh,....BEBCI... sem šla v poedeljek na eno luštno predstavo 5žensk.com-pejte si jo pogledat. ene parkrat sem se skoraj po tleh valjala od smeha (pa še uhan sem izgubila....). luštna perdstava Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 luštna...ja pa poučna....a pol si bla ti tista, ki je zakričala AAAAAAAAAAAAAAaako so vprašali katera nikoli ne hlini mene mal skrbi tist stavek, da so moški tak krhki, če jim ne bomo pomagale, da bodo počas zaščitena sorta, kot kitajske pande Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 mene mal skrbi tist stavek, da so moški tak krhki, če jim ne bomo pomagale, da bodo počas zaščitena sorta, kot kitajske pande skrbi???,....s kakimi skrbmi se obremenjuješ,.....zakaj že???? ...ne morem pomagat, sem Amisino idejo v praksi sprobala,.......sem še kr režalno našpiščena proti krhkemu spolu... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 luštna...ja pa poučna....a pol si bla ti tista, ki je zakričala AAAAAAAAAAAAAAaako so vprašali katera nikoli ne hlini mene mal skrbi tist stavek, da so moški tak krhki, če jim ne bomo pomagale, da bodo počas zaščitena sorta, kot kitajske pande KAKO VEŠ, DA SEM SE LIH JAZ DRLA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahahaaamah krhki, my ass. sam niso pa več to, kar so bili. trdni, močni, zdaj so sam še mamine maze. pa nobene odgovornosti ne znajo več prevzet, pa nč več moški biti. al smo me preveč zahtevne? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 sej Misoni...zakaj bi pa bli ...zadnjih petdeset let so ženske too much jang, pa so dečki postali yin.... kozmično ravnotežje.... ko bo ženska spet pridobila in razvila svoje jin kvalitete, bo vesolje samo poskrbelo za ravnotežje jaaaaaaax:Ix no no, nedoslednost tut ena izmed škorpijonskih lastnosti... muki nea pride, ni straha dobro da si povedo, da nas nau strah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 sej te še bo...če ne drgač pa za sina....to je čist naša skupna reč...kakor moške v drek tiščiš, dobesedno v lastno skledo pljuvaš roka roko umije ...dve pa obraz zakaj bi se morala skoz fajtat...vsaj toliko časa si vzemi, da najdeš izvor, pa s tistim obračunaj ne se vsepovprek na moške spravljat....ni žrtve brez krivde piše tam nek prav lepo Kahlil Gibran v Preroku ( o krivdi...ti priporočam v branje...) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 uooo, lej lej, sive celice še le niso obupale :xx!: jao si pa res čist poženščen, zmer morš met ta zadnjo besedo ...ti si pa tole resno vzela... jst sploh ne zamerim moškim, v bistvu jih čist maram... sam je pa fino tkole mal se zezat (po osnovnošolko)... niti enmu moškemu na tem planetu ne zamerim... v bistvu jih ljubim, še posebej, ko mi kuhajo... ma ja ...jst sn ti najbolj resn človk...odkar več ne upam na glas povedat letnice rojstva, mi gre zmeri bolj na otročje jst zamerim sam unmu projektantu, k je ta svet delal, ...ziher so mu že vzeli na inženirski zbornici izkaznico če ga niso že na hladno postavili za rešetke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 mah krhki, my ass. sam niso pa več to, kar so bili. trdni, močni, zdaj so sam še mamine maze. pa nobene odgovornosti ne znajo več prevzet, pa nč več moški biti. al smo me preveč zahtevne? Tole že nekaj časa poslušam od frendic me že kar malo zaskrbljuje. V bistvu jaz takih moških, ne poznam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Tole že nekaj časa poslušam od frendic me že kar malo zaskrbljuje. V bistvu jaz takih moških, ne poznam kakšnih? zdaj si me pa zmedla. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 sam niso pa več to, kar so bili. trdni, močni, zdaj so sam še mamine maze. pa nobene odgovornosti ne znajo več prevzet, pa nč več moški biti. kakšnih? zdaj si me pa zmedla. zgoraj našteto Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 zgoraj našteto se pravi, ti sam ta prave "dedce" poznaš. če prav razumem. damn. tele besede. vir nesporazumov.....(mali princ) Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 se pravi, ti sam ta prave "dedce" poznaš. če prav razumem. damn. tele besede. vir nesporazumov.....(mali princ) mah...ne vem, če je to, se pa izognem tečkotov v velikem loku , mogoče sem jaz sam bolj natrenirana, ko mi radarji zaznajo kaj takega v prostoru dam na ignor pa tečem stran Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 mah...ne vem, če je to, se pa izognem tečkotov v velikem loku , mogoče sem jaz sam bolj natrenirana, ko mi radarji zaznajo kaj takega v prostoru dam na ignor pa tečem stran saj tečkotov se tut jaz izogibam, ampak dostikrat naletim na mamine maze. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ma kje jih najdtete tovrstneže,.....škoda oči Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ma kje jih najdtete tovrstneže,.....škoda oči MORAM k tebi an tečaj. mam že tko ful dipotrije (-5,75D in -4,75L) Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 MORAM k tebi an tečaj. mam že tko ful dipotrije (-5,75D in -4,75L) eee, ....jest pa še kr brez dioptrije Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 eee, ....jest pa še kr brez dioptrije ufffffffffffffffff svaka čast! jaz pa o operaciji premišljujem-laserski. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Uf! kaj naj rečem, nič ne zavidam takih odločitev,.....sam menda dones z laserji že svašta porihtajo!vse dobro okol tega Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Uf! kaj naj rečem, nič ne zavidam takih odločitev,.....sam menda dones z laserji že svašta porihtajo!vse dobro okol tega ja baje da lohka na nulo zbijejo tole moje. se še odločam. sem še v dilemi. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Čemu pa tok premišljuješ?,...oz kaj te ovira da se ne odločiš?? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Čemu pa tok premišljuješ?,...oz kaj te ovira da se ne odločiš??mal keš, mal strah, vsega po malem adijo bejbe, zdaj pa grem Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 mal keš, mal strah, vsega po malem Keš in ostale stvari se vedno "nekje " najdejo ko je potrebno oz ko je odločeno, strah? no tle edin boš morala se mal pobezat!! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Lahk sam to rečem: Cosma, blagor teb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Lahk sam to rečem: Cosma, blagor teb. Pika, po superge skoč, pol pa piči pis of kejk. Verjamem, da sami privlačimo vse tisto kar k nam pride...mamini slinkoti, copatkoti, mačoti, hvalisavci, telovadci etc... vse tisto, kar hočemo...to tko je...da ne bom pametovala, pa se mi moj spridi že jutri , bom raje tiho Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Pika, po superge skoč, pol pa piči pis of kejk. Verjamem, da sami privlačimo vse tisto kar k nam pride...mamini slinkoti, copatkoti, mačoti, hvalisavci, telovadci etc... vse tisto, kar hočemo...to tko je...da ne bom pametovala, pa se mi moj spridi že jutri , bom raje tiho a maš kšnga za posodt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.