Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Bomo najdl.

Drgač pa nč se sekirat, vaja dela mojstra. K sm bla jest mejhna tut nisem vsega vedla x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Bomo najdl.

Drgač pa nč se sekirat, vaja dela mojstra. K sm bla jest mejhna tut nisem vsega vedla x:Dx

Ah, za to me pa sploh ne skrbi...se rada učim novih stvari. Sej, zato mi je pa všeč, če mi kaka izkušena bejba kak pameten nasvet da. x;)x

Guest mačona
traja do pol desetih in preden se do tja prifijakam s trolo, ... sej je odprto do polnoči, ne? potem je šansa, da pridem. :palec:

Guest mačona
saj je možnost, da bova takrat z mojim tečnobcem že mela avto (sva ga podedovala od tašče :vragec: x:Dx ), potem se sama prifuram. :palec:

Ah, za to me pa sploh ne skrbi...se rada učim novih stvari. Sej, zato mi je pa všeč, če mi kaka izkušena bejba kak pameten nasvet da. x;)x

Pikica, tudi jaz sem pihala kozle, dokler enga nisem ustrelila x:Dx Nič hitet, pride sam, če ga pravilno **obstreliš** Sicer pa ne dvomim vate, vsaj po napisanem in videnem si punca in pol x:Xx

Aleluja :wOOt:

Še je upanje x:Dx

aja...ti nisi škorpija, sn vedo da nekaj ne štima

Ne, sem undercover :fiju: It is I Leclerc....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dons se z eno al pa dvem škorpjama dobim...

jutr ena od najljubših praznuje...

kok mam rada tale del leta... lalalala.... z rojstnega dneva na rojstni dan ... vsak dan...

spet se mi je na bolš poslabšal

:palec: Rubyčka kmalu za teboj...opet jednu godinu starija...

xyesx kmalu bove začele cvetet , upam da bo tale puberteta kmalu za nama x;)x :fool: xflirtx

Oh, draga xsrcx , nekateri bodo mislili, da laževa, ko napovedujeva polnoletnost letos.

Pa bo res. 21 let, polnoletnost po mednarodnih predpisih :inocent: x:px x^x

Pikica, tudi jaz sem pihala kozle, dokler enga nisem ustrelila x:Dx Nič hitet, pride sam, če ga pravilno **obstreliš** Sicer pa ne dvomim vate, vsaj po napisanem in videnem si punca in pol x:Xx

Hvala. xsrcx Ampak tud jst nism popolna...mam tud polhn svojih muh, napak in slabosti, ampak kaj čmo...taka sm...se trudmo vsak dan sprot, da bi se izbolšal...na smrtni postli bom pa popolna...to je moj cilj! x;)x

Vsem skorpjonkam in skorpijonom, ki praznujete v tehle praznicnih dneh, vse naj naj! x:Xx xvrtcx

Danes pa vem, da praznuje Silki, upam da se ima maximalno prijetno! x8Dx :palec:

xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

silkiiiiiii......vse naj naj naj naj naj naj naj naj....boljše in v tem slogu naprej...... x:Xx

..... :onfire: :onfire: :onfire: xcheersx xracx :hapyb: xlove2x xrainbowx xrosex xchatx xloveyx :party: :medal: xpresentx xpartyx ........ xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vsem skorpjonkam in skorpijonom, ki praznujete v tehle praznicnih dneh, vse naj naj! x:Xx xvrtcx

xcheersx

Hvala Marsa, čeprav moj čas še ni prišel x:Dx x;)x .

Kam ste pa skril škorpijončki glih zdej bi mogl bit najbolj glasni a ne????? :vragec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

vsi nekam v ilegali...zgleda....je rekla frendica včeraj, da bo cel hudič s sco...odkar razsaja ptičja gripa je feniks v nevarnosti........ :inocent: :o|o: :O: ........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...