cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Bomo najdl. Drgač pa nč se sekirat, vaja dela mojstra. K sm bla jest mejhna tut nisem vsega vedla Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Bomo najdl. Drgač pa nč se sekirat, vaja dela mojstra. K sm bla jest mejhna tut nisem vsega vedla Ah, za to me pa sploh ne skrbi...se rada učim novih stvari. Sej, zato mi je pa všeč, če mi kaka izkušena bejba kak pameten nasvet da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ha, zakaj moram glih 7. 11. iti v Dramo gledat Alamuta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Mačona, sej to sam 2 uri traja, me bomo pa zihr dlje tam. Vsaj pokukat pridi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 traja do pol desetih in preden se do tja prifijakam s trolo, ... sej je odprto do polnoči, ne? potem je šansa, da pridem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 se bomo namenle, da te kera pride iskat...magar se jest javim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 saj je možnost, da bova takrat z mojim tečnobcem že mela avto (sva ga podedovala od tašče ), potem se sama prifuram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 vsem škorpkom in škorpijcam en velk mwaaaaaaaaaaa zdaj je končno naš čas Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Ah, za to me pa sploh ne skrbi...se rada učim novih stvari. Sej, zato mi je pa všeč, če mi kaka izkušena bejba kak pameten nasvet da. Pikica, tudi jaz sem pihala kozle, dokler enga nisem ustrelila Nič hitet, pride sam, če ga pravilno **obstreliš** Sicer pa ne dvomim vate, vsaj po napisanem in videnem si punca in pol Aleluja Še je upanje aja...ti nisi škorpija, sn vedo da nekaj ne štima Ne, sem undercover It is I Leclerc.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 vsem škorpkom in škorpijcam en velk mwaaaaaaaaaaa zdaj je končno naš čas Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 dons se z eno al pa dvem škorpjama dobim... jutr ena od najljubših praznuje...kok mam rada tale del leta... lalalala.... z rojstnega dneva na rojstni dan ... vsak dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Rubyčka kmalu za teboj...opet jednu godinu starija... kmalu bove začele cvetet , upam da bo tale puberteta kmalu za nama Oh, draga , nekateri bodo mislili, da laževa, ko napovedujeva polnoletnost letos. Pa bo res. 21 let, polnoletnost po mednarodnih predpisih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 pri enaidvajsetih se pa res ne bova ozirale na druge.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Pikica, tudi jaz sem pihala kozle, dokler enga nisem ustrelila Nič hitet, pride sam, če ga pravilno **obstreliš** Sicer pa ne dvomim vate, vsaj po napisanem in videnem si punca in pol Hvala. Ampak tud jst nism popolna...mam tud polhn svojih muh, napak in slabosti, ampak kaj čmo...taka sm...se trudmo vsak dan sprot, da bi se izbolšal...na smrtni postli bom pa popolna...to je moj cilj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Vsem skorpjonkam in skorpijonom, ki praznujete v tehle praznicnih dneh, vse naj naj! Danes pa vem, da praznuje Silki, upam da se ima maximalno prijetno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 No, ja. Z moje strani tud, čeprov b lohk vsaj datume, brez letnce napopale, bejbe, da vsaj vem, kter dan morm enga za vaše zdravje ruknt! Hik, hik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 silkiiiiiii......vse naj naj naj naj naj naj naj naj....boljše in v tem slogu naprej...... ..... xrosex ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Škorpije ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Čez štiri dni bo party samo pit ga ne bom smela bom gledala povabljene kako ga bodo na moje zdravje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Vsem skorpjonkam in skorpijonom, ki praznujete v tehle praznicnih dneh, vse naj naj! Hvala Marsa, čeprav moj čas še ni prišel . ******* Kam ste pa skril škorpijončki glih zdej bi mogl bit najbolj glasni a ne????? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 vsi nekam v ilegali...zgleda....je rekla frendica včeraj, da bo cel hudič s sco...odkar razsaja ptičja gripa je feniks v nevarnosti........ ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja čestitke. pa verjetno me 7 nau nism še zihr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Prideš na obisk? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Hehehehehe to bo špas! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Prideš na obisk? jaaaaaa Hehehehehe to bo špas! logiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.