aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jz se ne bom nič prjavla pa ka se zdej tle z joški obmetavate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Mah, Samson se rajca... sam da sliš besedo joška, pa je že moker... ...tale tema je pa res dbest-ze 7-ic dons...ups..joska... 8-ic.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 joška joška joška joška joška.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 joška joška joška joška joška.... UHUHUHU... kako pozorno od tebe! ... revež se mi kar smiliš... pejt mal vode popit, da nadoknadiš izgubljeno tekočino... pa sej moraš bit že čist izčrpan... ekh voda je za babe... muskarci pijemo pivo!! Pa tut ce umrem, bi bla lustna smrt... izcrpal zivljenje iz sebe-dobesedno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 UHUHUHU... kako pozorno od tebe! ni panike! kdaj bo konc lune u sco? jz mam že dost te naspidiranosti...razgnal me bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Jst mam 6 jošk-ov , k sm psica! Ja, sej se mi je zdel, da ni Balaševič...jah, jebat ga...nisem vsevedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kdaj bo konc lune u sco? jz mam že dost te naspidiranosti...razgnal me bo ...okol 15:00 gre v jarca, pol bo pa dolgcajt... :xx!: Ja, sej se mi je zdel, da ni Balaševič...jah, jebat ga...nisem vsevedna. ..ja, ja... zdej se kr neki deli... slik-slak-korencka!!... bukowa si! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ---------...rumeni karton!!!!(beri: ode ti levi josek!!) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Eh, sicer pa, glede na to, kok komentarjev si ti dons že kle postnu... Ode ti jaja i ona mala kobasica između jaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...okol 15:00 gre v jarca, pol bo pa dolgcajt... :xx!:nau nau... je še zmer sonce v sco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 pa oven je ognjen! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Ode ti jaja i ona mala kobasica između jaja. ...ekh a te Balasevic ni nic izucil???s5 govoris o stvareh, ki jih ne poznas... pa oven je ognjen! ..kaj tazga??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kwa j z vama??!!! sej gre ja u strelca al ga bomo to rundo preskočil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...okol 15:00 gre v jarca, pol bo pa dolgcajt... :xx!: ..ja, ja... zdej se kr neki deli... slik-slak-korencka!!... bukowa si! pa oven je ognjen! Kdo je zdej bukov? Lohk sam to rečm, da sta oba butla! Kje sta pa še vidla ovna za škorpijonom... ...svašta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jp...da ne omenjam, da bi strelca preskočili....grozotika....kdo se bo pa smejal potem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jaa neee... jz mam čist odklop vikend planiran... za žurat... strelc ga bo rulu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...jest sm naredu clearing za strelca... pr men gre iz sco direkt v kozoroga.... ne maram, da mi tranzitna luna dela opozicijo na sonce pa sm jo skenslu...zvito, kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 zvitorepec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...jest sm naredu clearing za strelca... pr men gre iz sco direkt v kozoroga.... ne maram, da mi tranzitna luna dela opozicijo na sonce pa sm jo skenslu...zvito, kaj??? grozno....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...jest sm naredu clearing za strelca... pr men gre iz sco direkt v kozoroga.... ne maram, da mi tranzitna luna dela opozicijo na sonce pa sm jo skenslu...zvito, kaj??? bla, bla, bla...priznej, da si butl, pa bo vse ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 no umirte se mau. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 danes težko........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 pa še res,komi čakam da pride v kozoroga, da se mi glava mal pohladi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 .....pol bo pa dolgcajt........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 al pa ne se mi je kar zdelo.... ....mystica, ne se razburjat.... sej se drgač zastopim s kozorogi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.