aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 pa zdej zih nav dougčas k je sonce v sco!!! a mene nben ne posluša??!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jesssss, v življenju še nisem videla zdolgočasenega scorpiota, če se nč ne dogaja, pa on nardi , da dogaja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kdo se razburja? hihi tudi jaz se dobro razumem s škorpijončki hi hi hi...to je prešlo že v tradicijo....važno, da se zastopmo..... ;-) pa zdej zih nav dougčas k je sonce v sco!!! a mene nben ne posluša??!!!! seveda ne...nalašč smo te dali na ignor..... :-)) jesssss, v življenju še nisem videla zdolgočasenega scorpiota, če se nč ne dogaja, pa on nardi , da dogaja za sco ga ni hujšga, kot da se mora dolgočasit...in ker se ne more....pol je zmer kje kakšna frka..... :-))) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 me je lih očim klicu. vab dons na rd... me je sprašvau kwa pijem neumnost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kako sploh lahko postavi tako vprašanje......tumač..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 sej! sej! sej! kt da me ne pozna! pIVO no skratka karkol alkoholnga... če pa že more bit brez.. pa tko ne pijem druzga k vodo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Dan! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 o jezus, kwa j pa s tabo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 a kwa mi je???? nč,..."lukno" iščem,......za neki kar se menda ne da,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Dan! :xx!: kaj je s tabo srce.....? a kwa mi je???? nč,..."lukno" iščem,......za neki kar se menda ne da,..... če to službovska zadeva....pol držim pesti, da jo najdeš.... če pa razpoloženje....hm...pol pa ne vem...ne bomo kopali luknje...raje na en drink.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 silki ti nekaj pasiraš dans, skozi majhne luknjice tiščiš nekaj velikega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Pasiram? tlačim?? še ne!....res, deajnsko mam problem, pa na žalost ne strokovni!, te mam rada.....ampak moj zasebni,....neki si želim zase,.....zato iščem lukno v pravilnikih Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Repki in ostali, ali kdo pozna kakega študenta farmacije?,...resno! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Pasiram? tlačim?? še ne!....res, deajnsko mam problem, pa na žalost ne strokovni!, te mam rada.....ampak moj zasebni,....neki si želim zase,.....zato iščem lukno v pravilnikih kaj pa? te matra rop pondelkov, pa ne veš kako un keš prkazat, k si ga iz sefov nagrabla? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Repki in ostali, ali kdo pozna kakega študenta farmacije?,...resno! zakaj pa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kaj pa? te matra rop pondelkov, pa ne veš kako un keš prkazat, k si ga iz sefov nagrabla? ah kje misoni,....to je blo vse po planu rešen, tud davčna nima kej,....vsa varovala dobro delujejo zakaj pa rabim info! p.s.nč bat, ne rabim za koga na un svet spravt,....tega znanja in zvarkov mam dost! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 mugoč lahk kej pomagam... al pa prašam... pa čim prej... k zdej sem še u službi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Evo čimprej, super če lohka povprašaš!vse glede študija na farmaciji, pa ne zahtevnosti glede snovi, pač pa časovne zahtevnosti, koliko časa zavzamejo predavanja in ali je prisotnost obvezna ter časovno glede vaj,....torej .koliko časa "pobere" ta obvezna prisotnost,.....oz. ali je teoretična možnost jo opravit poleg službe?...pa thanks Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Čisto ena neumesna. Saj je lepo imeti Sco v čustvih, vendar, sedaj čisto lepo priznavam, brez "lažnega" ponosa, da je tudi pasje "zaj..." imeti taka čustva. Govorim o tistih destruktivnih. Ter v prvi vrsti samouničevalskih. In za to nimam nobenega razloga za biti ponosna. Kvečjemu sočutje si lahko dam, za to. Resno mislim. Ni simpl, močno čutiti in o tem ne govoriti, ni simpl sebe neodobravati in si tega sploh ne priznati, ni simpl biti zelo občutljiv na zunanje vplive, biti ranljiv, navzven pa vztrajno kazati svojo borbenost in moč. Ni simpl kazati navzven nečutenje, notri pa valovi butajo sem ter tja. Za to se porabi ogromno svoje lastne energije. Meni se pa to res v resnici ne da več. Je čas za preusmeritev energije v druge namene. No tukaj vzadaj, kar zdaj pišem je šelo veliko več, samo bi za to rabila spet ogromno pisati, pa bi mi medtem spet internet dol padu, kot mi je danes že medtem ko sem na dolgo izlivala svoja čustva. Pih!! Ma ja Škorpije drage, vsem takim in drugačnim, tudi meni, želim veeeeeliko ljubezni do sebe. In še več zavedanja svoje lastne prave vrednosti. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 jutro repki.... izraz, res ni simpl...sam tako je z nami...verjetno tud eden od razlogov za to, da je bil sco znak dolgo jeman kot nekaj negativnega....se folk prestraši, pa čeprav besede niso izrečene....sam neverbalna komunikacija še zmer laufa in tam se zazna..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 br jutr... čist sm ujeta med rojstne dneve VSAK dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Čisto ena neumesna. Saj je lepo imeti Sco v čustvih, vendar, sedaj čisto lepo priznavam, brez "lažnega" ponosa, da je tudi pasje "zaj..." imeti taka čustva. Govorim o tistih destruktivnih. Ter v prvi vrsti samouničevalskih. In za to nimam nobenega razloga za biti ponosna. Kvečjemu sočutje si lahko dam, za to. Resno mislim. Ni simpl, močno čutiti in o tem ne govoriti, ni simpl sebe neodobravati in si tega sploh ne priznati, ni simpl biti zelo občutljiv na zunanje vplive, biti ranljiv, navzven pa vztrajno kazati svojo borbenost in moč. Ni simpl kazati navzven nečutenje, notri pa valovi butajo sem ter tja. Za to se porabi ogromno svoje lastne energije. Meni se pa to res v resnici ne da več. Je čas za preusmeritev energije v druge namene. No tukaj vzadaj, kar zdaj pišem je šelo veliko več, samo bi za to rabila spet ogromno pisati, pa bi mi medtem spet internet dol padu, kot mi je danes že medtem ko sem na dolgo izlivala svoja čustva. Pih!! Ma ja Škorpije drage, vsem takim in drugačnim, tudi meni, želim veeeeeliko ljubezni do sebe. In še več zavedanja svoje lastne prave vrednosti. jutro.še bolj neumestna: prideš v pondelk? na isto mesto ob istem času kot prvič? če si za, oddaj prijavo Valkiri na ZS. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Davljah Eh, itak nbenga naw, k take pišeš ...se bo folk bal, da jih bomo vse PODAVLE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Nč ne seri...je blo citirano! Sej, zdej s pa J pozabla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Eh... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.