Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Važn, da nama je fajn. A se greva vislce? Sam ne kle, da nov pizdarija...čeprov, moj ''škorpijonski'' apetit zahteva hrano...bo treba v oštarijo blizu bajte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Ojla Skorpije! cestitkice spet mal od mene (na vsake kvatre 1x, da ne skljocam vsak dan pa ne nastevam pa koga pozabim :|||)... Sam vem da ga ma dons Valkira, upam da uzivas valkira in vsi, ki maste dons rojstni dan in da ste uzivali vsi, ki ste ga ze imel v teh dneh in ga se boste imel v prihodnjih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ves da bos - s tako fajn novo farbo las! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 a še nis začela..... ...hih...mene so prejle s travarico častili ...pa sej ne bo šlo s tem tempom do večera...bi blo pa čist tumač.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 o amis!! hvala za *pogresanje* v dnevniku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 malenkost...sem opazla, da ti ni blo glih za bit povsod.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 saj vem... sam vseen povem (saj ves kako je, vcas komentiramo, vcas pa sam opazimo, si mislimo, se strinjamo al pa pac, karkoli... komentiras pa ne vedno, vcas je pa tud ze pase', pol pa - vcas komentiras za vse nazaj, vcas pa pac ne in startas od tu, ko si spet nazaj. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ja...vem...hvala za opaženo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 joj kok sta softi pa prijazne * sem se danes kr mal zamislila ....srečala enga ribaka pa enga raka in videla grozo in strah v očeh zgleda, da morš met za škorpijo pogledat dober želodec grem prevert u špegu, kok kaj puklavost napreduje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 nč, moram še jst piskrček pristavit škorpice, tolk vas je, da tole čist tumač težko sledit pa naj velja vsem skupaj Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 joj kok sta softi pa prijazne * sem se danes kr mal zamislila ....srečala enga ribaka pa enga raka in videla grozo in strah v očeh zgleda, da morš met za škorpijo pogledat dober želodec grem prevert u špegu, kok kaj puklavost napreduje sej včasih je prav zabavno....pred leti me je pa motlo...pol se navadiš menda........šit...lia...kdaj si pa ti na vrsti za rd...al si ga že mela....nimam tacga spomina kot marsa..... sicer pa prežvela vse obiske...je blo prav fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 O ŽURKA SPET, JUPI!!! ZDRAVEN!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Dons sm mal bl spoznala enga škorpijona...17.11.1975. Ta huj šaljivc. Kaj pa vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 kako pa veš, da ne? Še nism mela škorpijona! hehe. Ma, sej se mi ne da z vami tipi sploh ukvarjat zdej. Klinc vas gleda! Važn, da mam Hansa doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Na kaj se ta smajli nanaša? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Nč ni blablabla....1. škorpijona še res nism mela. 2. Res se mi trenutno ne da ukvarjat s tipi....mislm, fajn je, ćče te kdo peca, pa vidš, da si mu fajn, sam... :xx!: utrujena sm in nism redi. 3. Hansa pa kr na mir pust! Me ni še nkol razočaru! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Da nom ke pršla, pa te narezala ko bika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 pajade.... tale sco mesec je pa pravzaprav dost v ilegali....tole morjo bit še drugi vplivi razen sonca v sco.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Jutri 07.11.2005 ob 20ih v Klubu 300 v Dravljah v zgornjem nadstropju, kjer je biljard, imamo rezervirano! Se vidimo v čim večjem številu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Kojk ih je pa prjavlenih? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Kojk ih je pa prjavlenih?Ne vem točno, to ma pa Valkira čez... mene je sam prosila, da grem rezervirat... tja do ene 10 oseb... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 KWA!!??!!?? jojjjjjjjjjj majo, da se mi vse narišejo!!!!! Dejte no babe, morte pridt!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Predaleč zame dobro žurirajte škorpijonke! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Tina hvala, za čestitko po SMSu... Po OSu se mi jih je prijavilo 6 al 7, na tej strani še 2 al 3 pa še kakšne/i bodo upam da neprijavljene/i uletele... Mah škorpije 20 x n let (Amis, Silki, Lia, Principesa, Marsa...) so take prpe, da to ni res... totalne zapečkarce ... nobena še ni najavla, da bo prišla :xx!:... no, sej jih štekam k morjo doma možem skuhat večerjo, pol jim pa še zmasirat noge... da o pospravljanju doma ne govorim... gospodinje da je kej ...provokacija pa taka.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Kaj, a ni palilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.