Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Ojla Skorpije! :palec: :vio:

cestitkice spet mal od mene (na vsake kvatre 1x, da ne skljocam vsak dan pa ne nastevam pa koga pozabim :|||)...

Sam vem da ga ma dons Valkira, xcheersx upam da uzivas valkira in vsi, ki maste dons rojstni dan in da ste uzivali vsi, ki ste ga ze imel v teh dneh in ga se boste imel v prihodnjih!

xvrtcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

a še nis začela..... :wOOt: ...hih...mene so prejle s travarico častili x:Ix ...pa sej ne bo šlo s tem tempom do večera...bi blo pa čist tumač.... :vragec: x^x .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj vem... x:Xx

sam vseen povem (saj ves kako je, vcas komentiramo, vcas pa sam opazimo, si mislimo, se strinjamo al pa pac, karkoli... komentiras pa ne vedno, vcas je pa tud ze pase', pol pa - vcas komentiras za vse nazaj, vcas pa pac ne in startas od tu, ko si spet nazaj. xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: joj kok sta softi pa prijazne :2src:

*

:o|o: sem se danes kr mal zamislila ....srečala enga ribaka pa enga raka in videla grozo in strah v očeh x:o)x

zgleda, da morš met za škorpijo pogledat dober želodec x^x

:vio: grem prevert u špegu, kok kaj puklavost napreduje :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: joj kok sta softi pa prijazne :2src:

*

:o|o: sem se danes kr mal zamislila ....srečala enga ribaka pa enga raka in videla grozo in strah v očeh x:o)x

zgleda, da morš met za škorpijo pogledat dober želodec x^x

:vio: grem prevert u špegu, kok kaj puklavost napreduje :inocent:

sej včasih je prav zabavno....pred leti me je pa motlo...pol se navadiš menda.....

...šit...lia...kdaj si pa ti na vrsti za rd...al si ga že mela....nimam tacga spomina kot marsa.....

sicer pa prežvela vse obiske...je blo prav fajn....

Nč ni blablabla....

1. škorpijona še res nism mela. :o|o:

2. Res se mi trenutno ne da ukvarjat s tipi....mislm, fajn je, ćče te kdo peca, pa vidš, da si mu fajn, sam... :xx!: utrujena sm in nism redi. :o|o:

3. Hansa pa kr na mir pust! Me ni še nkol razočaru! :vragec:

pajade.... xrolleyesx

tale sco mesec je pa pravzaprav dost v ilegali....tole morjo bit še drugi vplivi razen sonca v sco....

Kojk ih je pa prjavlenih?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tina hvala, za čestitko po SMSu... x:Xx

Po OSu se mi jih je prijavilo 6 al 7, na tej strani še 2 al 3 pa še kakšne/i bodo upam da neprijavljene/i uletele... Mah škorpije 20 x n let (Amis, Silki, Lia, Principesa, Marsa...) so take prpe, da to ni res... totalne zapečkarce x;)x ... nobena še ni najavla, da bo prišla :xx!:... no, sej jih štekam k morjo doma možem skuhat večerjo, pol jim pa še zmasirat noge... da o pospravljanju doma ne govorim... gospodinje da je kej xyesx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...provokacija pa taka.... x^x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...