Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 mi je pomembno ono pa ze dolg se menim, ni od mene odvisno, se mi pa gre, tako da se v takem primeru lazje prilagodim. a verjetno bom ze fertik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 mi je pomembno ono pa ze dolg se menim, ni od mene odvisno, se mi pa gre, tako da se v takem primeru lazje prilagodim. a verjetno bom ze fertik. no, saj časovni razpon je ogromen-tam od 18:30 pa do nekje najmanj 22.00. v tem času, pa menda zaključiš ene 2 sestanka moram te mal spodbujat, pa ti težit, navsezadnje si te zelo želim spoznati.pa isto gre tudi za Silki. saj prideš, kajne? dajta no! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ne saj mislim itak prej koncat, Misoni! Torej - se najbrz vidimo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Baje, da že okol 18.30 midve z Amisko uletiva, tko da, če maš cajt že takrt, Valkira, kr ulet... Kumi čakam, da vas vse polupčkam...pa ne pozabte daril zame! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ne saj mislim itak prej koncat, Misoni! Torej - se najbrz vidimo! me very happy!!!!!!! Baje, da že okol 18.30 midve z Amisko uletiva, tko da, če maš cajt že takrt, Valkira, kr ulet... Kumi čakam, da vas vse polupčkam...pa ne pozabte daril zame! pa jaz tudi takrat uletim. yeaaaaaaaaaaaaaa Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 nehy, k mi bo nerodno pa me pol ne bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 nehy, k mi bo nerodno pa me pol ne bo. nerodno????????????? NERODNO??????po mojem pa bl ne! daj daj. saj maš škorpijona nekje v sebi. mi smo pa ja mal pozerji..... al kako Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 nerodno ...če b js to rekla, bi še melo nek smisel...ne pa ti marsa.... šit...sem vedla, da bo nekje ena štala...darila....nej mi kakšna ideja na brzino kapne....ma ke kažin....vesolje, usmili se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ja ne, sem v bistvu sramezljiva, ceprav se slisi odstekano in nemogoce....pac, nekaj me zhene, da se me opazi, da se znajdem na *odru* itd., maram ga pa ne.saj mi nihce ne verjame, je pa res.Sem imela vedno tremo, pri najbolj brezveznih zadevah...sem opisala ene par tahudih (po mojem, no, ziher) v temi trema. sco pozer?men se ne zdi, sam pac je karizmaticen, hoce noce, ga opazijo. drugac pa sco rajs ravna po temle vodilu; dajte men cash, sami pa mejte slavo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 sco pozer?men se ne zdi, sam pac je karizmaticen, hoce noce, ga opazijo. drugac pa sco rajs ravna po temle vodilu; dajte men cash, sami pa mejte slavo. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ja noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooMarsa, ti sam prid. bomo odr podrl! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 drugac pa sco rajs ravna po temle vodilu; dajte men cash, sami pa mejte slavo. hej marsa a pa mislis da je to sam pri sco tko Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 bomo odr podrl! kot bi bli nekaksni ovni al kaj! pa levi pa to, ples po mizah etc. ne ko se sprostim, pa nisem vec sramezljiva..... znajdit se v opoziciji s kupom ljudi mi je pa muka, priznam... pol sem pa tko suverena (kao), da mi nihce ne verjame, da sem mela kaksno tremo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Eh, pajade da sco navzven tavžentprocent vedno deluje suveren,...na vseh področjih....pa če bi ga seckal ne bi priznal da ni vedno,....no čist tko,.......sam drugi nesigurnosti ne opazjo,...pol je pa sco že itak not, pa je že prepozen za kak manever oz. prepozen, da ga dobijo na "levi" nogi! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 hej marsa a pa mislis da je to sam pri sco tko ne sam pri sco, se tud pri kakem biku, pri nekaterih pa je pomembna predvsem slava... oz. mislijo, da jim bo nudila cash.....skorpijon pa komot izza odra ustvarja in celo raje, kot na odru.... za TO gre.....saj reziser tud ne igra (v glavnem)....... Eh, pajade da sco navzven tavžentprocent vedno deluje suveren,...na vseh področjih....pa če bi ga seckal ne bi priznal da ni vedno,....no čist tko,.......sam drugi nesigurnosti ne opazjo,...pol je pa sco že itak not, pa je že prepozen za kak manever oz. prepozen, da ga dobijo na "levi" nogi! ...ne nakladi, raj povej če prideš danes... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...ne nakladi, raj povej če prideš danes... Ne vem!Pošteno in točno povedano!Ni razlog služba pa tudi "opravičilo" doma, tega ne rabim! Razlog je "distroj" na določenem terenu,.....jeb...zadnja dva tedna,...in pa ker ne morem po "svoje" odrezat stvari, pa bi, gladko,....pa vejo da zarad prekletga občutka odgovornosti ne bom. Mrzim izsiljevanje! še tanajbl tako čustveno! Tko pošteno povedano, da nauste mislile da vas ignoriram. :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ali pa samo nedruzabnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jaz sem jo pa prec nasla. (je moja 12. hisa zdaj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Nedružabna? mrbit občsno,.....šibka? ne, nasprotno!,....sam problem je v tem ker menda po šibkih ne udarimo a ne?... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 marsa in silki...ful dober opis za sco...je res bolje bit v pozadini....se strinjam tud z ostalim....eden od razlogov, zakaj tega nisem počela že prej....pa recimo da zdej mal kenslam tole lastnost.... silki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ja vem da razumeš! Glede juhe pa,.....raj mam vročo in to prec,....pol pa gmah! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 pišuka poldi, sam jest sem šla, ve ste pa že celo teorijo razvile iz mojega spodbujanja Marse (in seveda tudi Silki). hmnja. pridi Silki, morda ti pa podzavestno damo kakšen nasvet danes. jaz sem se že od prvega srečanja veselila, da se spet vidimo. punce, to je cel žur, tkole se dobit, pa mal počvekat, pa mal se naposlušat. res prav superca je tole vse. ne se tolk brant. pridi! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 upam, da pride...da spoznam lektorco.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ej dečve fajn se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 thanx selene! a ti pa ne prides?saj kot vidis, ne bodo sam skorpijonke...mene je se mitja zadnjic kao zacudeno (mal me tud zeza, nalasc) pogledal pa rekel, ja, skorpijoni? kaj se pa pol ti zraven stulis? tko da... bomo tud neskoprijoni (ce bomo, najbrz pac ja) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.