Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

mi je pomembno ono pa ze dolg se menim, ni od mene odvisno, se mi pa gre, tako da se v takem primeru lazje prilagodim. x;)x x:px

a verjetno bom ze fertik. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mi je pomembno ono pa ze dolg se menim, ni od mene odvisno, se mi pa gre, tako da se v takem primeru lazje prilagodim. x;)x x:px

a verjetno bom ze fertik. xDDx

no, saj časovni razpon je ogromen-tam od 18:30 pa do nekje najmanj 22.00. v tem času, pa menda zaključiš ene 2 sestanka :palec:

moram te mal spodbujat, pa ti težit, navsezadnje si te zelo želim spoznati.

pa isto gre tudi za Silki. saj prideš, kajne?

dajta no! :palec:

na dan mrtvih vedno oživim

ne saj mislim itak prej koncat, Misoni! :palec:

Torej - se najbrz vidimo! :vio:

me very happy!!!!!!! :hepko: xsuperx xsmx x:Dx

Baje, da že okol 18.30 midve z Amisko uletiva, tko da, če maš cajt že takrt, Valkira, kr ulet... :palec: Kumi čakam, da vas vse polupčkam...pa ne pozabte daril zame! x:Dx x:Dx x:Dx

pa jaz tudi takrat uletim. yeaaaaaaaaaaaaaa

nehy, k mi bo nerodno pa me pol ne bo. x:o)x x:px x;)x

nerodno????????????? NERODNO??????

po mojem pa bl ne! daj daj. saj maš škorpijona nekje v sebi. mi smo pa ja mal pozerji..... x^x al kako x?x

nerodno :eek: :eek: :eek: ...če b js to rekla, bi še melo nek smisel...ne pa ti marsa....

šit...sem vedla, da bo nekje ena štala...darila....nej mi kakšna ideja na brzino kapne....ma ke kažin....vesolje, usmili se..... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja ne, sem v bistvu sramezljiva, ceprav se slisi odstekano in nemogoce....

pac, nekaj me zhene, da se me opazi, da se znajdem na *odru* itd., maram ga pa ne.

saj mi nihce ne verjame, je pa res.

Sem imela vedno tremo, pri najbolj brezveznih zadevah...

sem opisala ene par tahudih (po mojem, no, ziher) v temi trema.

sco pozer?

men se ne zdi, sam pac je karizmaticen, hoce noce, ga opazijo.

drugac pa sco rajs ravna po temle vodilu; dajte men cash, sami pa mejte slavo. xDDx xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sco pozer?

men se ne zdi, sam pac je karizmaticen, hoce noce, ga opazijo.

drugac pa sco rajs ravna po temle vodilu; dajte men cash, sami pa mejte slavo. xDDx xyesx

:palec:

xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

bomo odr podrl!

x:Dx x:Dx x:Dx

kot bi bli nekaksni ovni al kaj! x:px :vragec: x;)x

pa levi pa to, ples po mizah etc. :P

ne ko se sprostim, pa nisem vec sramezljiva..... znajdit se v opoziciji s kupom ljudi mi je pa muka, priznam... xyesx

pol sem pa tko suverena (kao), da mi nihce ne verjame, da sem mela kaksno tremo.

Picasso

Eh, pajade da sco navzven tavžentprocent vedno deluje suveren,...na vseh področjih....pa če bi ga seckal ne bi priznal da ni vedno,....no čist tko,.......sam drugi nesigurnosti ne opazjo,...pol je pa sco že itak not, pa je že prepozen za kak manever oz. prepozen, da ga dobijo na "levi" nogi! xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

hej marsa a pa mislis da je to sam pri sco tko x:Dx

ne sam pri sco, se tud pri kakem biku, pri nekaterih pa je pomembna predvsem slava... oz. mislijo, da jim bo nudila cash.....

skorpijon pa komot izza odra ustvarja in celo raje, kot na odru.... xyesx

za TO gre.....

saj reziser tud ne igra (v glavnem)....... x;)x xDDx

Eh, pajade da sco navzven tavžentprocent vedno deluje suveren,...na vseh področjih....pa če bi ga seckal ne bi priznal da ni vedno,....no čist tko,.......sam drugi nesigurnosti ne opazjo,...pol je pa sco že itak not, pa je že prepozen za kak manever oz. prepozen, da ga dobijo na "levi" nogi! xDDx

xDDx x;)x xyesx :palec:

...ne nakladi, raj povej če prideš danes... x:Dx x;)x

x:Dx x:px

Picasso

...ne nakladi, raj povej če prideš danes... x:Dx x;)x

Ne vem!

Pošteno in točno povedano!

Ni razlog služba pa tudi "opravičilo" doma, tega ne rabim! Razlog je "distroj" na določenem terenu,.....jeb...zadnja dva tedna,...in pa ker ne morem po "svoje" odrezat stvari, pa bi, gladko,....pa vejo da zarad prekletga občutka odgovornosti ne bom. Mrzim izsiljevanje! še tanajbl tako čustveno! Tko pošteno povedano, da nauste mislile da vas ignoriram.

:xx!:

Nedružabna? mrbit občsno,.....šibka? ne, nasprotno!,....sam problem je v tem ker menda po šibkih ne udarimo a ne?... :vragec:

marsa in silki...ful dober opis za sco...je res bolje bit v pozadini....se strinjam tud z ostalim....eden od razlogov, zakaj tega nisem počela že prej....pa recimo da zdej mal kenslam tole lastnost....

silki.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja vem da razumeš! x;)x

Glede juhe pa,.....raj mam vročo in to prec,....pol pa gmah! :palec:

pišuka poldi, sam jest sem šla, ve ste pa že celo teorijo razvile iz mojega spodbujanja Marse (in seveda tudi Silki).

hmnja.

pridi Silki, morda ti pa podzavestno damo kakšen nasvet danes.

jaz sem se že od prvega srečanja veselila, da se spet vidimo. punce, to je cel žur, tkole se dobit, pa mal počvekat, pa mal se naposlušat. res prav superca je tole vse. ne se tolk brant. pridi! :palec: x;)x

thanx selene! :palec: :vio:

a ti pa ne prides?

saj kot vidis, ne bodo sam skorpijonke...

mene je se mitja zadnjic kao zacudeno (mal me tud zeza, nalasc) pogledal pa rekel, ja, skorpijoni? kaj se pa pol ti zraven stulis? xDDx

tko da... bomo tud neskoprijoni (ce bomo, najbrz pac ja)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...