El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 ... tako da ni čudno, vsaj meni, da škorpije tako privlačijo khm mislim reč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 HJA BOBNAR... VELIKO PRAHU SI DVIGNIL. no OD TEGA JE VELIKO RES, VENDAR NE PRI VSAKEMU ŠKORPJONU. POZNAM VELIKO ŠKORPJONOV... IN SKORAJ NOBENEGA MAŠČEVALNEGA... ČEPREV TISTIH PAR KI PA SO... NIMAJO MEJE. SKRATKA JZ MAM VELIK LUŠTNIH ŠKORPJONČKOV OKOL SEBE, KI SO ZELO ZANESLJIVI IN JIH NE BI ZAMENJALA ZA NIČ NA SVETU.ŠKORPJONSKI POZDRAVČEK... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Hja, zanimivo vse to o skorpionih...mascevalni...jaz sem VCASIH BILA, danes nisem vec, se mi ne da sekat...sicer pa je itak vse odziv nasega jaza...torej, ce mi nekaj stopi na zulj, je to zato, ker imam te lastnosti sama in jih projeciram v druge ... sem se enkrat potozila nasemu Vojcu..( 9zvezdi ki) ...pa je zvenelo nekako tako... " danes me je moja mama zelo ujezila...pa otroci so me ujezili.."potem pa Vojko v FULL.... " ni te ujezila mama in ne tvoji otroci..ujezila si se sama..sama dolocas svoje reakcije....akcija-reakcija... potem pa v moji glavi najprej" ja kaj si pa misli, saj to ni res"...potem pa sem stvar temeljito premislila in res pogruntala..UJERZIM SE SAMA in NIHCE na tem svetu me ne more ujeziti, ce jaz tega ne dopustim...HVALA VOJKO .. toliko moja izkusnja o skorpionu... Lp Mojca -skorpion xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 no, nismo ne boljši ne slabši kot karkoli drugega...in v nas (ljudeh) je čisto vse, kar je v tem vesolju ...od največje svetlobe, do najtrdnejše teme... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 jutr dobim eno na obisk xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Jst jo bom pa varno prpelu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nino, da se ti ne zaleti Hihi mi je pa všeč tvoj odziv, hehehe Danes sem po moje še enga zvohala tamle na Prešercu med plesom, ampak se nisem pletla v komunikacijo.... zadost tega vsega, ne da se mi več Škorpijončki so super, sam znat je treba delat z njimi Ko odkriješ to kodo, potem imaš ključ do velikih globin, in to marsikdaj osupljivo lepih (Mah, itak je tako pri vseh znamenjih, ampak škorpijoni so pa res malce trši oreh ). Aja, pa glede maščevalnosti... Jaz tudi ne poznam veliko maščevalnih škorpijonov, pravzaprav bolj kot razmišljam, samo našo Conteso Pa še to je sama povedala, jaz je še nisem videla v akciji (pa glede na njene besede in iskrenje učk ob tem je tudi ne bi ravno rada ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hm, Contesa, maščevalna . Si je ne predstavljam po postih, ampak če sama pravi, bo že držalo. Jah, po mojem je kar tko,d a se že po naravi z enimi ujameš bolj, z drugimi manj. Jaz v živo, pa da vem za to, poznam samo Aiwo, pa je čist simpatična Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 cukrčk moj levji.... enga lupčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 tile škorpijoni, glede na to kolk se o njih govori, da je večina sam govoric, iz fovšije najbrž, ali slabih izkušenj, hehe sicer pa na mojem seznamu, kar prijetna bitja, opažam v mojmu lifu vedno pozitivna vloga, sicer dostkrat na meji, ampak pozitivno... kar težko rečem kar za vsako znamenje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 tile škorpijoni, glede na to kolk se o njih govori, da je večina sam govoric, iz fovšije najbrž, ali slabih izkušenj, hehe sicer pa na mojem seznamu, kar prijetna bitja, opažam v mojmu lifu vedno pozitivna vloga, sicer dostkrat na meji, ampak pozitivno... kar težko rečem kar za vsako znamenje...El Nino Lp Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Še ena malenkost. Ne glede na vse "prijetnosti" Škorpijonov, o katerih ste se razpisali, pa ena velja. Če ima Škorpijon v sebi le zrnce tistega "pravega", potem je destruktivec ali pa rekonstruktivec ("rušim, da bi iz ruševin zgradil novo!" - princip ptiča Feniksa). Semkaj spadajo tudi zamerljivost, sumničavost, ljubosumnost in uničevalnost, da o maščevalnosti in nič-si-ne-morem-pomagat-de-sm-takšen ne govorimo. Ampak potem vas moti, da "pri vas ali pač pri nekem Škorpijonu tega ni". Ni? Vedno je. Ampak zakaj tega ni opaziti? Zato, ker je to vedno ZNOTRAJ!!! Ali pride ven ali ne, je čisto druga pesem. Obstaja pa še tudi tretja pesem - kam se to obrne? Ali navzven ali morda proti samemu sebi? (In potem se temu reče "samouničevanje na obroke". Primer: če ena stara gospa, ki je sicer kar v redu, dobro VE, da ji slive hudo škodijo in da praviloma par ur po zaužitju razmišlja o urgenci, zakaj jih potem vedno znova poskusi?! - Tole je iz prakse. Pa prilično nenevarno.) Ampak to vedno obstaja, o tem ne skrbite. Pa še ena stvar za konec: nekaj je dobro vedeti - če vas je pičil Škorpijon, vas je pičil zato, ker ste mu kaj naredili ali pa ker ste ga ogrožali. Pomislite o svojih dejanjih, pa vam bo laže. Tu gre za veliko razliko od soseda v zodiaku, Strelca, kjer na njegove puščice lahko naletite čisto brez veze - nekaj ga je razjezilo in je malo streljal okoli, da mu je lažje. Pri Škorpijonu to ne obstaja - on piči samo tistega, ki ga je prizadel ali pa za katerega se boji, da ga BO prizadel. Bistvena razlika. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 že mogoče.... Lahko pa da tudi nič ne naredi... da se škorpijonček tinsta v lastnem zosu-..... Samo tek tako , da mu prođe život! K pogrunta, da ga njeggova lastna destruktivnost...podira ko kak potres, ali pa izbruh vulkana...ki sesuje ne sam sovražnika ampak tud tiste k so mu dragi....predvsem pa, da vsak naslednji korak sesuje nartabolj njega samega. Bern, kako se nadaljujeje astrologija? Zmerom bolj jo razumem, k neko zemljepisno znanost. Mene pa zanima kaj več! A je res kar si omenil enkrat, da ne poznaš ničesar, kar bi lahko spremenilo te peklenske astro načrte... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Še ena malenkost. Pa še ena stvar za konec: nekaj je dobro vedeti - če vas je pičil Škorpijon, vas je pičil zato, ker ste mu kaj naredili ali pa ker ste ga ogrožali. Pomislite o svojih dejanjih, pa vam bo laže. Tu gre za veliko razliko od soseda v zodiaku, Strelca, kjer na njegove puščice lahko naletite čisto brez veze - nekaj ga je razjezilo in je malo streljal okoli, da mu je lažje. Pri Škorpijonu to ne obstaja - on piči samo tistega, ki ga je prizadel ali pa za katerega se boji, da ga BO prizadel. Bistvena razlika. Živijo!Bern, s tabo se strinjam. Sam sem tak. Pičim tistega, ki mi je kaj slabega naredil - zapomnim pa si vse, še posebej slabe stvari... in enkrat jih vrnem, zagotovo... nikoli ne ostanem dolžan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 mater ste škorpijoni pametni, pa večini ni videt, se mi včasih zdi, da jim primanjkuje možganov... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 mater ste škorpijoni pametni, pa večini ni videt, se mi včasih zdi, da jim primanjkuje možganov... Meni se predvsem zdi, ko tole berem, da je to naj naj znamenje. Prevec samohvale tudi skodi. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 A ni zanimivo, kolk Bobnar piha čez škorpijone... ...pa vendar ga nobena bikica, levinja, devica....ne morejo osrečiti... ...igra s sco je igra z ognjem...opečeš se...ampak nikjer ni bilo tako vroče.. OOna, ne mislim, da so sco naj znak...v bistvu so sam za tiste, ki radi iščejo po globinah...in odkrivajo tudi temne strani... bern.. Sokrates, sem bila maščevalna za znoret...potem pa odkriješ sladkosti odpuščanja...in s tem svobodo.. je pa bistvena razlika, če si sco v asc..kot pa recimo luna ali sonce v sco...asc bolj deluje navzven...posebej luna pa je po moje tista, ki razžira...najbolj sebe, seveda... astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ah, ja...u nas škorpijonih je res svašta... astra Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 v bistvu so sam za tiste, ki radi iščejo po globinah...in odkrivajo tudi temne strani...Pol rabim rovokopaca? Ma ja, coolski so...ste. Naj znamenje zodiaka. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Meni se predvsem zdi, ko tole berem, da je to naj naj znamenje. Prevec samohvale tudi skodi. :o|o:tako kot kerokoli drugo torej... hehe itak ne obstajajo boljša ali slabša znamenja, sam specifična so in pol je vprašanje kaj dosežeš v svojem znamenju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 mi dol visijo Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 tudi to je uredu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 sam da ti visijo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.