Samson23 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ej punce!!! ... za Grafologijo rabim čim več različni pisav in če se keri da nej napiše eno stran na brezčrtan list papirja (na koncu naj napiše nekaj besed s črko f (npr. feferon) in se podpiše) in mi danes prinese... Čez nekaj mesecev vam posredujem analizo......to sam govori... ne nasedajte... ona sam rabi neki vasga, da vas uroci... blackmagicwoman.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Aha, tega se ti bojiš... da te ne bo kera uročila... to ti ne gine ko pride "tista"... ... aja pa BTW, seronja... a prideš dons... pa a ni neki Bern tut pravu, da ma 7ga cajt... nevem, nevem... ...Bern ma astroloske obveznosti...se mi zdi, da se grejo astro krozek al kaj... ...jaz mam pa tut astro predavanja... eh jest sm odporen na uroke... nc bat... ni take na svetu, da bi me lahko urocila(vsaj ne za dlje kokr 14 dni) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ne vem se narazn piše, pih, grafologinja pa taka..... Ma tipi hočmo bit cartljani in polizani, ne pa pohrustani, tak da nas ne bo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...Bern ma astroloske obveznosti...se mi zdi, da se grejo astro krozek al kaj... ...jaz mam pa tut astro predavanja... eh jest sm odporen na uroke... nc bat... ni take na svetu, da bi me lahko urocila(vsaj ne za dlje kokr 14 dni) zarečenga kruha se največ poje. sam pazi se k "taprava" naokol pride. boš zmešan kt kurji drek okol letu, pa ne sam 14 dni..... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...boš zmešan kt kurji drek okol letu, pa ne sam 14 dni..... LOL ta je pa narbolbolsa od vse izjav... prav rad bi samega sebe v taki izvedbi 1X dozivu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ej punce!!! ... za Grafologijo rabim čim več različni pisav in če se keri da nej napiše eno stran na brezčrtan list papirja (na koncu naj napiše nekaj besed s črko f (npr. feferon) in se podpiše) in mi danes prinese... Čez nekaj mesecev vam posredujem analizo...a tema je poljubna? ...duvator... zarečenega kruha se največ poje (šele zdej vdla, da je to že misioni napisala)... pol bomo mogli pa vsi brat k boš u unih pocukranih temah pošilju poljubčke svoji izbranki... bo pošiljal, ja. si ne bo upal, ker bo ves srd SCO nase s tem privabil! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ..ze treniram... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Pišeš kar češ... sploh ne berem ... sam tile f-ji so kar pomembni in na koncu podpis...GREM V kakšen leksikon pogledat katere besede imajo f-je da jih bom nizala eno za drugo...... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Dobra ideja Misoni, a mi boš dala plonkceglc,..da ga lastnoročno prepišem.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Priden, kar treneri... k pol bo cela frka kako to izvest... a tak lubček bo v redu, ma ah ne raj tega, al pa tega.... prec se boš mazolasga piflaja prelevil... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Priden, kar treneri... k pol bo cela frka kako to izvest... a tak lubček bo v redu, ma ah ne raj tega, al pa tega.... prec se boš mazolasga piflaja prelevil... ...samo zate valkira!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Dobra ideja Misoni, a mi boš dala plonkceglc,..da ga lastnoročno prepišem.... booooooooooooooooooooooooomgrem špegat FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-je Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 thanx selene! a ti pa ne prides?saj kot vidis, ne bodo sam skorpijonke...mene je se mitja zadnjic kao zacudeno (mal me tud zeza, nalasc) pogledal pa rekel, ja, skorpijoni? kaj se pa pol ti zraven stulis? tko da... bomo tud neskoprijoni (ce bomo, najbrz pac ja)bi, če bi bla bližje Ljubljani, bi mi pasala vaša družba v tem obdobju nedružabnosti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 booooooooooooooooooooooooomgrem špegat FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-je pejt v Nemški slovar,....tm so (menda ) dvojni..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ej dečve fajn se imejte uf.... kaj pa če še ti prideš? thanx selene! a ti pa ne prides?saj kot vidis, ne bodo sam skorpijonke...mene je se mitja zadnjic kao zacudeno (mal me tud zeza, nalasc) pogledal pa rekel, ja, skorpijoni? kaj se pa pol ti zraven stulis? tko da... bomo tud neskoprijoni (ce bomo, najbrz pac ja)itak da tud kdo zraven...sej nismo tko zabarikadirani... jst bi tudi ful prišla čvekat. Rada čvekam, hehe ... pa ne morem. Nisem iz Lj, jutri delam, če ne bom popolnoma obležala doma. :xx!: (viroza)js tud delam...pa še mal več se moram peljat kot ti..... Ej punce!!! ... za Grafologijo rabim čim več različni pisav in če se keri da nej napiše eno stran na brezčrtan list papirja (na koncu naj napiše nekaj besed s črko f (npr. feferon) in se podpiše) in mi danes prinese... Čez nekaj mesecev vam posredujem analizo...valkira...kaj pa če te čist zasujemo? a prav cel popisan list al kaj? LOL ta je pa narbolbolsa od vse izjav... prav rad bi samega sebe v taki izvedbi 1X dozivu... ti sam povej....te pridemo gledat.... .... aja...besede na f...ni blem aspljoh...veš kako je blo pr sopranovih.... ...sam fuck fuck fuck.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Amm mene pa sam zanima, a mamo mi kej podatkov, kolk nas dans sploh bo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 aja...besede na f.....sam fuck fuck fuck.... Hm, premal natančno......fuck off, fuck you, fuck me ? Hm, eno škorpijo mal pogrešam .......eno pa mal manj, pa ipak .........enih par pa mi je fajn tu, pa me ne šmirglajo 5%.......skratka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 he he he...sej ostalo je stvar lastne domišljije.... ...ok...ne bom več o kletvicah.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...ok...ne bom več o kletvicah.... A zdaj čmo pa o fuck-u? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 kok (n/v)as pride dons na rentgen? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ej ne pretiravat... gladko pisanje ... kakšen življenjepis al pa opis... pol pa par besed s f-ji...s kulijem al lahko s svinčnikom? kok (n/v)as pride dons na rentgen? koga? čega? to se pa jaz ne grem.....to buba..... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 a pridemo s črnimi očali....???? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 a pridemo s črnimi očali....???? .....pa sej smo tud brez njih "zablindirane",....že natur Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 vsekakor bomo/bodo prežveli..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 a pridemo s črnimi očali....????matrica varianta? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.