silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 vsekakor bomo/bodo prežveli..... itak!! ....kdaj pa nismo, ane! za vse se najde "porcija", sam skuhat jo je treba! ...se vidmo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 vsekakor bomo/bodo prežveli..... v to pa nikoli ne dvomim Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Kako ste kaj škorpijončki???Jaz sem super pa tud že komaj čakam moj dan. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 vsekakor bomo/bodo prežveli..... ....vsekakor preživeli? Hm, pismo, sm zgleda v uni basni o žabi in škorpiji čist spregledau, da je mela škorpija na seb plavutke pa potapljaško opremo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ... pa a ni neki Bern tut pravu, da ma 7ga cajt... nevem, nevem... Aha, Bern je pred mesecem dni rekel, da je RAVNO 7.11. edini ponedeljek v novembru, ko ne more. Pogodak u sridu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Bern! kok pa da še nisi prestavu ostale obveznosti?! A si čist pozabu???? Marsa! a ni že cajt, da jih zaslišva, kwa zaeno toaleto bodo mele?...eeee letnik xxx3,xxx4 je bil bl svojstven,......če bi še mela kak kos bi ga ziher navrgla! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 hehe silki, baje si huda bejba, kako lohk midve vkup greva tlele?jaz sem.... kmetoslav prot teb, najverjetneje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 hehe silki, baje si huda bejba, kako lohk midve vkup greva tlele?jaz sem.... kmetoslav prot teb, najverjetneje... NE SERI!!!! :xx!: vsaka na svoj način smo pač hude!!....joj kr premlatla b te, joj sej pol pa full popedenala,...no sej me je že minil! no sory, sorči....štekava se pa itak, to že vem p.s.(pšššš......a za 1.pet minut zamenjava identiteto,....pa čekirava sco rentgen,....he,he Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 NE SERI!!!! :xx!: vsaka na svoj način smo pač hude!!....joj kr premlatla b te, joj sej pol pa full popedenala,...no sej me je že minil! no sory, sorči....štekava se pa itak, to že vem p.s.(pšššš......a za 1.pet minut zamenjava identiteto,....pa čekirava sco rentgen,....he,he ITAK VEMO, DA SE ZNATE VE BEJBIKE DOST BL PEDENAT KT JAZ!!!!!!!!!TAKO, DA KAO KMETOSLAVE IN NE VEM ŠE KWA....V TRENERKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBVEZNA TOALETA TRENERKA. PA GUMIJASTI ŠKORNJI, PA PALERINA. PA KARO FLANELASTA SRAJCA. evo, takele moramo pridt!!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ITAK VEMO, DA SE ZNATE VE BEJBIKE DOST BL PEDENAT KT JAZ!!!!!!!!!TAKO, DA KAO KMETOSLAVE IN NE VEM ŠE KWA....V TRENERKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBVEZNA TOALETA TRENERKA. PA GUMIJASTI ŠKORNJI, PA PALERINA. PA KARO FLANELASTA SRAJCA. evo, takele moramo pridt!!!!! ni problema! ,....kwa čmo pa s tistim magnetizmom narest, ki proseva čez še tok zanikrno pelerino,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 PA GUMIJASTI ŠKORNJIhaha daj preber si tole, upam da najdem!!! http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&sh...findpost&p=5672(moj dogodek s skornji pa sicer v nadvse opedencani opravi) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 haha daj preber si tole, upam da najdem!!! http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&sh...findpost&p=5672(moj dogodek s skornji pa sicer v nadvse opedencani opravi) hudoooooooooooooooo! a veš, sam si vsaj dobr se znajdla. kolk babnic bi potonilo v morje rdečice in se pol še pol leta ne bi kam prikazalo, če bi jih takele kdo videl....to je pravo-smisel za humor in pa to, da se lahko tudi sebi ansmeješ.....GO GIRL! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ....V TRENERKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBVEZNA TOALETA TRENERKA. PA GUMIJASTI ŠKORNJI, PA PALERINA. PA KARO FLANELASTA SRAJCA. evo, takele moramo pridt!!!!! joj jaz sem pa glih si minico pripravila! ampak sicer pac tako kmecko. ni problema! ,....kwa čmo pa s tistim magnetizmom narest, ki proseva čez še tok zanikrno pelerino,.... hudoooooooooooooooo! a veš, sam si vsaj dobr se znajdla. kolk babnic bi potonilo v morje rdečice in se pol še pol leta ne bi kam prikazalo, če bi jih takele kdo videl....to je pravo-smisel za humor in pa to, da se lahko tudi sebi ansmeješ.....GO GIRL! ma ne tolk seb, kot da sem se se norca morala mal nardit iz one. podobno kot sem neke kurje kozhice, ki mi jih je mama dala za macko, pa smo se sprot oglasil se pri frendu, vegiju, mu jih dala, kot, na, to je pa zate. :P in on (saj pol mi je kar zal ratal) pa iskreno pravi HVALA s takim nedolznim in navdusenim obrazom, ker je mislil, da so neki mini upognjenchki al kaj, skratka, nekaj sladkega. x:Dx sam - mi ni zameril, pa ceprav so bile kurje kozhe. (strelc z velik v sco ) da ne govorim, kako sem frendu (sco) *pripravljala PRESENECENJE* (*in mu ga res pripravla, kajti skor zazhgala njegovo kuhno! on pa ni smel not, ker presenecenje ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...kmečka minika?? ...za crknt!....zraven pa hudi škornji! he,he,....men se je pa po dolgih letih mozolček naredu (žlehnoba),....pa zadne cajte mi res neki oprsje raste,....pa prežderala sem se med počitnicam, pa sam mal napihnjena okol bušija,....pa las si nisem umila, pa tud ne verjamem, če si jih bom uspaela....pa kwa, dol mi visi,.....ipak sem to jest! gor bom pa navlekla že kej, če se bom sploh uspela preoblečt! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jaz mam oni sestank ob 18h (sem mislila da bo mal prej), tako da mislim,d ami bo ratal uletet okol 20h, razen ce ne bi blo res ne vem kaj - v tem priemru mi oprostite - sam kanim pridt...pa tud ne mi zamert za netrenerke, bom pa itak v svojem stilu (kavbojke najbrz pa tak), ne glede na to, al je sestank al kaj jaz vem. torej, najbrz se vidimo! morda se slikce prinesem s sabo, ce bo katero zanimal (ker jih bom mela glih s sabo), pac, en kao *book* (brez veze, nic psoebnega, sam pac) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 torej, najbrz se vidimo! upam de! tud jest bi znala zamudit,..pa upam da ne,.....menda bom ja najdla to pelerino,....sicer jo majo pa mulci! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jp... Tina ma mojo cifro, jaz nimam od nobene (kera mi ga je ze dala, pa nisem shranla v... hm, sim, pac pa na mobi, pa nimam vec) tko da ne morem klicat pa rect, bom al pa me ne bo, sam ce ma tina se cifro, me lohk poklicete (pac... tko, kaj jaz vem, tolk da chekirate, ce se vam bo zazdel, sam pred 20. me ziher ne bo... v bistvu se ne maram na 2 konca ment, ker pravim 'kdor je povsod, ni nikjer', sam..... itak nisem mislila tolk produhzit tam, pa se, mam dost usput tole, tele dravlje)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 O Škorpije se boste danes zabavale, d best! Lepo, da ste se zoorganizirale. Fajn se imejte in veselo zabavo želim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 prid se ti cosma!! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Jest ne smem, k imam samo ene 2 stvari v škorpiji. Sem razumela, da ste same taprave, da vam ne mešam štren z rakovsko-dvojčkovskim pristopom. Hvala za povabilo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 tud pod razno ne!!! saj skoz pravimo!!!saj jaz sploh nisem sco, tu se sam skoz oglasam, ker mi je fajn druzba!!!!!pa pikica, sploh nic v sco (al nek uran al kaj ), macona je tud hotla pridt (strelc, lev, devica)..tko da, ne, welcome!!! cosma, stara, a nimas morda duha v sco? ..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Punce, mogoče se še jaz oglasim okrog 8h, tko da vas vidim mal.. Pol šibam naprej, povabljena v kino sicer bogi levček med škorpijami ampak bom že preživela Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.