Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Imam ja ... sco duh, pa Jupiter menda tudi se mi zdi v škorpiji... sej znam tudi pičt :sniky: najbrž zaradi tega.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Če me bo mož spustil s ketne, zna bit da uletim :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:

ocitno sem prva doma. xDDx

sem zlo vesela, ko sem spoznala skorpijonke in Pikico. x:Xx

Sem bla zmatrana, ze skor da ne bi prisla (se mi je zavleklo tisto, sem sele ob kakih 21h prisla).

skratka, kul, itak, v bistvu, ne vem zakaj se ne bi tud v zivo postekal, ce se tle, sam je vseen fajn filing.

dbest se mi zdi, ko je amis prisla, ko je najdlje, upam da lepo vozi zdajle smooth in da bo cimprej doma varno!

no tolk od mene.

me je veselil. :palec: xDDx

aja, p.s. sem bla tolk off, da ne vem ce sem se sploh zahvalila:

Hvala Amis za darilca in hvala Aliani in Valkiri za CD! x:Xx :palec:

zelo pozorno in sem bila prijetno presenecena. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo, še mene, škorpijo x:o)x

Ja, bom očitno treba spremenit mnenje o škorpjonkah, ste ful fajn punce :palec: x8Dx

Sla sicer bolj na kratko, ampak je blo super :)

Končala večer s shisho in češnjevim tobakom, zdaj pa šibam spančkat.. delamo jutr x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ste se levinje pa dvojcice ostale brez besed, ko vam ubozcam grozna marsa ni pustila do besede! x:Dx x:px x;)x

mi je ful vsec, ko uletis na te mitinge, Aliana... nom pozabila tunjic po tvojem prvem tednu sodelovanja, zdaj si pa not pa je konc, nic vec se ven ne izvadis. ;) :)

aja!!! Valkira je 100% tocno opisala Silki - PRAVA skorpija, baba huda - zrihtana, s stilom, elegantna, cist sco oci... xyesx

hec pa je to, da je silki najbolj tud VIDET skorpijon - hec, ker je v asc tud...

Valkira - kozu, Tina - tehtnica (vsekakor zrak), Misoni - Dvojcek, tehtnica, Liu, neka meshanca med strelcem pa vodo, men je to raka dal, je pa res videt luno v ribah ocitno tlele... lejka... vodnar, riba, tud sco, vsekakor bolj kot dvojcek... amis, sco, devica, se clo kaj bikovskega bi nasla...

aliana, tehtnica, vodnar, pikica bik, riba.

Tko, moj vtis. :)

a sem kero sfalila? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...dejte kaxne fotke gor ruknt...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

haj...prispela živa in zdrava...itak x^x ...sam se mi ni dalo računalnika prižigat. sem šla kar u horizontalo.

punce, super vas je blo videt....vsaka posebej je kul...pa cela družba je tud špilala, kot da smo ble že kdaj skup....valkira in marsa...hvala za darila!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla....jutro valkira!!! kako kaj grlo danes... :inocent: x:o)x

nema slikic.....se strinjam...kr naj bodo firbčni.... :vragec: x^x

Ojla dobro jutro bejbike! x:)x

Amis, Marsa, Valkira thanks za darilca, ...vsem pa thanks za družbico,....res ste coolske,...vse po vrst!! :palec:

xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

... Samsone, pa kr treneri še lubčke... to vedno prav pride...

...sm treniru mal bl strastne lupcke na roki pa sm se worng ugriznu... ekh... :xx!: :xx!: :xx!: ..to si vse ti kriva, vjestica!!! :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Oj! Kle ena prehlajena dvojčica, s škorpijonom v uranu! x:px Včer se pol nism javla, k mi net še vedno ni delal doma, upam, da dons bo, če ne jim bom j***** m*****! :vragec:

No, pa pejmo k prijetnejšim zadevam....ful je blo fajn včeri, še bl, k prvič...same fajn bejbe! Glejte, da obdržimo tradicijo dobivanja 1x na mesec! :vragec: Ful smo se narežale, načvekale, jst sm se nagledala....Marsa mi je prov rekla, da kle skos čvekam, tm sm bla pa tih. Jah...če se znajdem v večji skupini, ful rada opazujem...sploh, če ne poznam ljudi. Ni fora to, da bi mi blo nerodno, sploh ne, sam res fuuuuul rada opazujem ljudi...sm vas vse prečekirala...kera ma gube, razmazan make up, lepo namazane nohte... x:Dx

Ja, hvala Valkiri, Amiski in Marsi za darilca, bojo prov prišla...jst sm sicr hotla vsaki eno rožco prnest, pa pol ni časovno znesl...pa sej bo še kaka prilika.

No, lep dan, bejbe, pa javte se še ostale čveke! xsrcx x:Xx

... kva jst kriva :wOOt: ... če s pa manjak brez mere... pismu, sam tele strastni so res znanost... grem še jst roko sprobat, če še znam... :o|o: x;)x

... aja drgač pa... čirule čarule, hohus poks PUH... a si žaba al nisi... xwitchx ... mah moram še kurje kremple dodat...

KVA(K)???, KVA(K)??? zaKVA' mam na vratu mehur in zaKVA' sm zelen.... nazaj u princa, nazaj u princa, KVAK!!!! x;)x x;)x

Ekh ti si pa gvisn ze puzabla tele strastne... ce se stroj ne uporablja zarjavi... :vragec: :vragec: x;)x

Frank Zappa

... ej, sorry u princa te ne morem... preveč dela... lahko pa te nazaj v Samsona... x;)x

... to je tko k kolo vozit... k se enkrat naučiš, celo življenje znaš x^x ... sploh me strastne škorpije... x:Dx x;)x

no pa me dej v tistega neustrasnega bojevnika nazaj... ceprav si itak brezposelna in mas dost cajta-bi me komod v princa.... sam mi ne prvoscis, ker si prezleht!!!! x:Dx :vragec: x;)x

...a un kolo s tremi kolesci??Mislim, da ti majka kaxno kolesce, da bi lahko folgala vozit kolo zgolj z 2 kolesckoma... sej ves... tolk in tolk kolesckov rabs za znat kolo vozit...zdej ce ti manjkajo v glavi pol mors pa na nivoju kolesa samega kompenzirat... x:Dx x8Dx x;)x

Frank Zappa

... revež, še vedno imaš psihosomatske motnje... naj še enkrat povem... samo v Samsona... v tisto suho grižo in v nič drugega te ne morem... x;)x

... jst brezposelna?... a ne vidiš, da mam še preveč posla s tabo... :vragec: x;)x

... ej ej ti žabček pa res bolj malo razumeš... kolo sem navedla kot primer, primerjavo, asociacijo... ah sej bo boljš... pejt uno modro tabletko spit... x;)x

(kva si zdej prešaltu na kolo... pa tok lepo temo sva mela)

...jaz psihosomatske motnje... a sem bil jaz v mladosti vsak dan po min. 8 ur s psihiatrom al ti???? x:Dx x:Dx x:Dx

ekh.. ti z mano kaj posla???Dream on... x8Dx x;)x

Hotu sm samo povedat, da ce nkol nisi znala kolesa vozit, je mal verjetno, da si kaxne druge-bolj komplexne vescine zares osvojila... :vragec: x:Dx x;)x

Jaz nisem na nbenih modrih tabletkah... moje so bele, velike in smesko je gor narisan.... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Daaan x;)x

Blo fino fajn vcerej zvecer...... Hvala za darilca! Ma zdej bom pa shujsala in bom ko prekla, ko bom tiste vaje delala x:Dx

Uh Pikica s kasnimi stvarmi si se ukvarjala ti....kje si mela pa cas za to?! x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

pišuka, me je že melo, da bi napisala za vsako posebej kakšne frajerke ste....pa se mi zdi, da bi lahko nehote presegla kakšno sco mejo zasebnosti.... :fiju: ....zato ne bom... x^x ...u glavnem:face totalne!

pišuka, me je že melo, da bi napisala za vsako posebej kakšne frajerke ste....pa se mi zdi, da bi lahko nehote presegla kakšno sco mejo zasebnosti.... :fiju: ....zato ne bom... x^x ...u glavnem:face totalne!

x^x :palec:

.....a začnem pisat uvod? xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...