Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jebat ga...krasev slatkis... moras verjet...tut Forrest Gump je sam v cokoladne bomboniere verjel, pa poglej kam ga je to prpeljal... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Liu, mogoče te pa asocira na koga?,....Amis izrazito izžareva hm, kako bi rekla,...toplino,....ampak tko specifično toplino oz + energijo.

x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ah joj Samson, pa ti nisi Forest!!! x:o)x

..ja sej... ce je to njega to tko delc prpeljal... pol je zame edina meja nebo!!!! x:Dx x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Lia v vednost za drug sco meeting!,.....mirno se tud po 4rih prvleč,.....res so fejst babe....sem na poti domov ugotovila, da sem bla najstarejša sco,.....malo morgen,..nič od tega feelinga! x:px x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

... ta flm je pa teb zlata jama, ane... ti, da upanje... pa tale Gumpek ti more bit že kar idol k tko citiraš njegove modre besede... kr papi bonote, da boš enkrat velik Gumpek...

..to pa res-omn je moj idol, no pa ti tut... kadarkoli mi je v zivljenju tezko, si recem: poglej gumpa, poglej valkiro... ce lahko hendikepirani, a zdaj mi bos pa ti tle omahoval, pickica!!! x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Ej Piki, a ni Samsonka neki ene kmečke upore izvajale tam v dvojčkih...

...eh ce smo enga kozla(valkiro) mal zajebaval pa to res ne pomeni nekih splosnih kmeckih uporov... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Ah, te dvojčice xrolleyesx sam gobc jih je! Samsonka! Takoj vn s te teme! :vragec:

..sam ne mi joskov vzet... :sori: :sori:

Frank Zappa

x^x :palec:

.....a začnem pisat uvod? xDDx

aha...ti kar daj....komaj čakam.... x:px ...je boljše od vsake tortice....

zraven tega bi bilo zelo kul, če si zmisliš še kakšen fajn naslov....tko eno tako serijo, da lahko pol zbiram.... :inocent: ...mrbit....

modeli sco&samson...... x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Joj sploh nisem opazla, napisala sem in Valkira, pol sm pa neki zamutila, k se mi tipkovnica zaskoč in mi po cele vrstice zbriše. Da ne boš mislna, sva z Liu že včeri tvoj cd poslušali. Prijetna muskica. V glavnem ful hvala tud teb Valkira x:Xx
It's a dog eat dog world

bilo bi zelo lepo....tale mularija je čist spodobna.... x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

bilo bi zelo lepo....tale mularija je čist spodobna.... x:Dx x;)x

xyesx ...sej velik nabijamo, samo, ko so pa starejše :lol: med nami, pa spoštljivo utihnemo. :inocent: x:Dx Razn Valkire, pr njej pa ni haska...gofla za popizdit! x:Dx Pa še fajn je, k me kr ne more spluvat, k sm tak sončk, a ne lubica bubica? SEJ BOOOOOOOOOO! :palec: x:Dx

Astra, ti pa sam ulet, nč razmišlat!

... glede na to, da si že brez jajc!

..oh mam, mam... sam v tvoji blizini zarad tvoje "privlacnosti" eno tako kontraerekcijo dozivim... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...