silki 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Amis, glede naslova, sej veš ko mi "pade v glavo" ga prlimam gor!,...a bi to kao karakteristike prisotnih scorpij, ki potrjujejo pravilo delovanja vzgibov scorpija, z mrbitno primerjavo,..hm česa?, a tovrstnih pomankljivostih ostalih znamenj, kak povdarek na luftnih mrbit a kr na vse,.....no sej manjko majo itak vsi! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Lepo videt, da pr tej mladini še nekaj spoštovanja do starejših...ko se jaz najavim, pliss, da poskrbite za udobne stole, pa da kje ne piha, pa ne preglasna muzika...pa tako... artritisinskleroza.press Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Amis, glede naslova, sej veš ko mi "pade v glavo" ga prlimam gor!,...a bi to kao karakteristike prisotnih scorpij, ki potrjujejo pravilo delovanja vzgibov scorpija, z mrbitno primerjavo,..hm česa?, a tovrstnih pomankljivostih ostalih znamenj, kak povdarek na luftnih mrbit a kr na vse,.....no sej manjko majo itak vsi! lahko dobiš kakšno asociacijo...sam prisotni so zmer izuzeti...bom potrpežljivo počakala na naslove.... Lepo videt, da pr tej mladini še nekaj spoštovanja do starejših...ko se jaz najavim, pliss, da poskrbite za udobne stole, pa da kje ne piha, pa ne preglasna muzika...pa tako... artritisinskleroza.press Astra .... sicer pa lahko naslednjič res tud en biljard udarmo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Lepo videt, da pr tej mladini še nekaj spoštovanja do starejših...ko se jaz najavim, pliss, da poskrbite za udobne stole, pa da kje ne piha, pa ne preglasna muzika...pa tako... artritisinskleroza.press Astra :xx!: u madona,....eeee po temle napovedanem, ......si bom ob napovedi prihoda vzela vsaj 5 minut za coolirat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 "Ljubezenska pesem na bojnem polju ali bojni krik na ljubezenskem......." scorpi še,še,....sledi Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 kar tako naprej.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ""Temni glasniki blesteče moči življenja"" "" Virtuozna zapeljivost brezmejnih globin"" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ""Prelestna razstava virtualnega navdiha"" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 "Brazgotine vulkanskih rapsodij" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 "Knjiga gostov vagine X" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ojla bejbe! Fajn ste ble, fajn je blo. "" Virtuozna zapeljivost brezmejnih globin"" "Brazgotine vulkanskih rapsodij" "Razodetja vulve" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...totalno neokusno, za nas romantike... .. jest tut tko mislim... Samson tut romanticen biti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ni šans za fotke... si kul mela pot? si hitro prisla? Lepo videt, da pr tej mladini še nekaj spoštovanja do starejših...ko se jaz najavim, pliss, da poskrbite za udobne stole, pa da kje ne piha, pa ne preglasna muzika...pa tako... artritisinskleroza.press Astra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 hej...kaj ste napisali dobre naslove....(vsaj večinoma...da ne bo pomote...).... marsa...vožnja bp...mal megle in dežja...vse v normalnih dozah. dišalo je po čikih..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...ti si se že izkazu za prostaka... ..to je sam maska.. v resnici sem ful romanticen... obozujem vecerje v dvoje v soju svec in ob glasbeni spremljavi Michaela Boltona... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Komu nakladaš... pa da se nisi ti mogoče zaljubio......ce je pa res... baby you don't know what it's like to love somebody... pararararararapapa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 sej se mi je zdelo, da obstaja smisel v tem, da ni blo nobenga tipa....smo lahko vsaj normalno sedele.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 eh, tko je blo dbest, ce bi pa bli, bi blo pa tud dbest, pa pac morda mal drugac. saj boby je cist fejst poba, samsona pa ne poznam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 samsona pa ne poznam. ...blagor teb, jest morm zvet z njemo... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hey folk!!! Včeri dala od Valkire CD gor, od Marse eterično olje na gorilnik, od Amis kamenčki pa so že okoli mojega kipca Bude v sobi in sm v komo padla in zaspala, tko da nism nč včeri komentirala. Bilo vas je lepo spoznat oz. spet videti! Liu, Aiwa: fotke prosim na moj mail!!! Silki: hvala za nasvet sej veš katerega Samson: škoda k te ni blo- Lejka v živo še 10000000000x bolš zgleda Lejka & Liu: na burek sta šle???? Pa brez mene... Amis, Marsa, Aliana: lepo vas je blo spoznat! Onix: lepo da si uletel! Marsa: a pol pravš, da sm bl tehtnca k kej druzga? Valkira: popoldne dobiš The Mail! Hvala za darilca! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 verjetno sploh ni več v kontekstu... ampak jst sm tud škorpijonka;) Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 verjetno sploh ni več v kontekstu... ampak jst sm tud škorpijonka;)Kaj da ne!? Bo v kontekstu, k bomo mel spet srečanje škorpij! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 mukiji so pa dobre vibre pošiljali Itak da bi blo fajn... sej jst jih skos vabim, pa ne upajo a ne, pusiji! kaj piješ? dons kaksen cynar al kaj tacga.. ...blagor teb, jest morm zvet z njemo... :xx!: :xx!: :xx!:ti saj jaz tud enga kar tezkega modela tkole prenasam... Amis, Marsa, Aliana: lepo vas je blo spoznat! Enako! Ja, nekak okol tehtnice, sem si te vecjo predstavljala, valkiro pa manjso - kot sta v resnici - drugac si pa cist ista kot na fotkah, tko kot tud Pikica in lejka (ja, je v zivo se bolj cedna, sam, ni nic drugacna, to sem mislila) verjetno sploh ni več v kontekstu... ampak jst sm tud škorpijonka;)Zakaj ne? saj vidis temo...not se pofockat je vedno v kontextu, vcas pa uleti se kaksen dodaten kontext. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hey folk!!! Liu, Aiwa: fotke prosim na moj mail!!! Lejka & Liu: na burek sta šle???? Pa brez mene... am Tinal dobis fotke, ko bo moj bratec dam prsu, da midva protokol izvedeva, sej ves Ja no do takrat pa tud ne bo fotk - mojih namrec - na netu......pol pa mogoce Ja sej ce si nama pa ze ob 23ih usla domov Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 jst sm tud škorpijonka;) ...hvalabogu,....vsaka prow pride!.....pr teh "luftarjih" pozdravljena Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.